Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Maçkolik ile ilgili yazı yazmıştım... Cevabı öğrendim...

•Mackolik ve Sahadan uygulamalarının tamamının indirilmesi ücretsizdir.
•Mackolik iPhone ve Android uygulamaları herhangi bir üyelik ücreti ödenmeden kullanılabilir.
•Mackolik ve Sahadan Java Uygulamasında indirilen data wap seçeneği seçildiğinde tüm operatörlerde ücretsizdir.
•Mackolik ve Sahadan Java Uygulamasında üyelik ilk 30 gün ücretsizdir. 30 günden sonra kullanıcının önüne çıkan menüden 1 günlük 1TL, 1 haftalık 2TL, 1 aylık 5TL, 3 aylık 10TL ya da 1 yıllık 30TL olarak üyelik seçimleri yapılabilir. Her işlemde kullanıcı onayı gerekir, otomatik olarak para çekilmez.
wap.mackolik.com ve wap.sahadan.com sitesinden indirilen data wap bağlantısı seçilmesi durumunda Vodafone ve Avea kullanıcıları için ücretsizdir. Turkcell kullanıcıları Turkcell data tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
wap.mackolik.com ve wap.sahadan.com sitesinde üyelik ilk 30 gün ücretsizdir. 30 günden sonra kullanıcının önüne çıkan menüden 1 günlük 1TL, 1 haftalık 2TL, 1 aylık 5TL, 3 aylık 10TL ya da 1 yıllık 30TL olarak üyelik seçimleri yapılabilir. Her işlemde kullanıcı onayı gerekir, otomatik olarak para çekilmez.

emre__ss

ekigho twitterda görmedim gekası,bana da seslenmedi falan demiş  yoksa atacakmışmış  .:.:.

kamuri

metin şentürk bile görmüştür gekası. ekigho yemesin da bizi salak sanmasın al_sana

**KaR6**

görmesen bile atacan o topu oraya, yanındaki adam golcü çünkü, senin gibi boş değil, gider oraya her halükarda..

emre__ss

abi salak daa adam ne yapacaksın ki  :kafa: hele oyundan çıkarken ki gülüşünü bilmem gördünüz mü pişkin ya dalga geçiyo

brigand

An itibariyle Samsun ili sınırları içinde 28,648 aktif Lig Tv kullanıcısı var. Bunlara bekleyen,donduran ve icra takipte olanlar dahil değil. Rakam az gibi görünse de bazı illerle karşılaştırdığımızda fena değil.

YILDIRIM

Alıntı yapılan: Ajan - 25 January 2012, 13:47:12
@YILDIRIM

Çağdaş abi ne yaptın sen ya bizim lisenin toplam öğrenci sayısı kadar tribünde insan var  :D Taştaki insan faktörü de önemli tabi jestler hala aynı olsa gerek  :)

bir o kadar da pota ve bench arkası var ;) . Aynen ne kişiliği değişti nede jestleri.

özkan

Gençlerbirliği       0 - 2       Bursaspor

Theofanis Gekas

tisdell fırıldak melih gökçeğin yardımıyla mersinde  :kafa:

YILDIRIM

Alıntı yapılan: özkan - 25 January 2012, 17:28:17
Gençlerbirliği       0 - 2       Bursaspor
2-2 oldu Bursa'da artık düşme adaylarından hayırlı olsun.

Turuncu

ordu karabük maçı istediğimiz gibi sonuçlanır inşallah

Cheregi

Alıntı yapılan: YILDIRIM - 25 January 2012, 18:21:50
2-2 oldu Bursa'da artık düşme adaylarından hayırlı olsun.

Ertuğrul istifaaaa... Ertuğrul istifaaaa... Ertuğrul istifaaaa...  :x((

Ayrılda bize gel hocam  ;D

Sercan

ertuğrul istifa etse, bu gece bizle sözleşme imzalasa :)

FaTiH_HaN

Ahanda bize mevzu çıktı ayrılda gel Ertuğrul Hoca  :) Kulisler duyumlar başlasın  ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 25 January 2012, 18:28:41
ertuğrul istifa etse, bu gece bizle sözleşme imzalasa :)

ahanda siede uçan uçana :)

ibb ve fener galibiyetlerinden sonra ki yazıları şimdiden hayal edebiliyorum..

bekle bizi barça parçalayacaz seni..
real noluyo oran buran oynuyo..
aslında kemal 20 milyon yuro ama biz 18 e bırakrız..
v.s v.s  ;D ;D ;D