Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

Hakan'a kızıyorum, söyleniyorum ama o kadar. Adam kazma, yeteneksiz ama iyi niyetli. Defansif orta saha olarak takımı gerideyken hücuma katkı vermeye gelmiş, mantıklı olanı yapmış ama becerememiş... Ama kazma olduğu kadar bencil, kıskanç, fesat Ekigho ya söyleyecek söz bulamıyorum. Kaçıncı senin bencilliğin yüzünden kaybettiğimiz puan oldu bu? Yeter artık biri dur desin bu adama  :kafa:

emrullah

Alıntı yapılan: Serpico - 25 January 2012, 01:02:28
Olumsuz olduk olmadı. Olumlu olalım bakalım :)) Ekighonun kazma ayagını duzeltemem ama elimden de bu geliyor :)

cabalarının farkındayız ncslmsvr  :kanka:

emre__ss

ulan gecenin bu saatinde aklımda ekigho var ahh ahh niye vermedin şu pası be olum rahat uyuyalım daa :kafa: illa deli edeceksin.rahat uyut daa :kafa:

Sercan

Alıntı yapılan: Ajan - 18 January 2012, 17:49:42
Yarın 9'da Mpal-Sal basketbol takımlarının 3.lük 4.lük maçı vardır.Her iki okulunda mezunlarının dikkatine :)

Biraz geç oldu ama idare edin ;)

YILDIRIM

Alıntı yapılan: Sercan - 25 January 2012, 10:12:14

Biraz geç oldu ama idare edin ;)
Okul maçları diyince eskilerden bir fotoğraf geldi aklıma renk katsın foruma ;))

Jnr.Serkan

Maça 50 kişi gidilmez böyle gidilir : ) Taştaki sanırım Burak abi

babasamsunlu

barçalı denizliler görmesin bu tribünü ..  :kanka: :kanka:

emre

Nurullah Sağlam da istifa etmiş. 3 takım t.d. siz su an..

Ollivanders

Nurullah sağlam'ı getirseler. O da olur. Çok da güzel olur.

FaTiH_HaN

çok iyi olur çok güzel iyi olur tamam mı  ;D  :)

Ollivanders

FaTiH_HaN

emre

Mersinliler yanlış anons geçmişler sanırım,şimdi de yok öyle bir şey diyorlar.

55cem55

Dün maçtan önce Güngörende işim vardı dedim eve gidip yalnız başıma izleyeceğime Samsunsporlular Derneğine gider orada taraftarımızla izlerim hemde eğlenceli olur.Bu arada bu mekanı gecen gun yıne ordan gecerken reklamını görmustum acayip derecede mutlu oldum hemde Samsunlular da değil Samsunsporlular derneği hiç ummadık yerde karsıma cıktı.Sonrasında maç baslamasına 5 dk var içeri girdim inanılmaz bi ortam görsel şölen muhteşem dış kaplamaları Samsunspor posterleri geçmişten günümüze,heyecan kapladı beni.
İçeri girdim;''Hocam maçı izlemeyecek miyiz?'' dedim.
Cvp:ne maçı?
-Samsunspor maçı hocam saat 6 da yani 5 dk sonra
+İyi açarız birazdan

İçerisi kalabalık ve herkes okey oynama derdinde bende gittim tek başıma ileride açılan tv den tek başıma Samsunsporumuzu izliyorum içeriye bakıyorum heryerde armamız var.Arada beni ziyarete gelen çaycı ve can sıkıntısın da bizde maç izleyelim diyen 3 5 başka takım taraftarıydı.
+

Ajan

@YILDIRIM

Çağdaş abi ne yaptın sen ya bizim lisenin toplam öğrenci sayısı kadar tribünde insan var  :D Taştaki insan faktörü de önemli tabi jestler hala aynı olsa gerek  :)