Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

şehitlerimizden 1 tanesi samsun atakumlu allah rahmet eylesin

Lusage

Alıntı yapılan: feveran - 19 October 2011, 12:53:39
İLK DEFA BİR CUMHURBAŞKANIN AĞZINDAN İNTİKAM SÖZÜ DUYDUM ADAMSAN SÖZÜNDE DURUSUN ARTIK BIKTIM AİLELERE SABIR DİLEMEKDEN SABIR YADA BAŞKA BİRŞEY DEMEK İSTEMİYORUM TEK SÖZÜM İNTİKAM

Geçiniz... Onlar anca konuşurlar...

twitter

metanetimizi koruyacağız vol 23141

samsun'da bir miting olsa şöyle büyük çaplı

epçeli köylü

Alıntı yapılan: feveran - 19 October 2011, 13:50:01
şehitlerimizden 1 tanesi samsun atakumlu allah rahmet eylesin
İsmini biliyormusun? Bizim akrabada askerde. Ajanslarda çıkmadı da..

5trawberry

Komutanlık, gelin bana saldırın diyor. !

fındık

Resimden çıkartabileceğimiz tek sonuç askerlerimiz yem oluyor.

Ahmeti

Bütün Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

birolkys

Bir ateş de Samsun'a düştü
19 Ekim 2011 / 15:09
Hakkari Çukurca İlçesi'nde şehit verdiğimiz mehmetçiklerimizden birinin Samsunlu olduğu öğrenildi. Şehidin Samsun'daki evine acı haber ulaştı.
Hakkari Çukurca İlçesi'nde şehit verdiğimiz mehmetçiklerimizden birinin Samsunlu olduğu öğrenildi. Atakum İlçesi'nde bulunan şehit evine acı haber az önce ulaştı.

Baba Celal Özer'in Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü arkasında bulunan evine düşen ateş yürekleri dağladı. Şehit evine Türk Bayrağı asıldı.
haberexen.com

34_55

şerefsizler bu yaptığınız yanınıza kalmayacak allah hepinizin belasını versin.... ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!!!!!!!!!!!!!!!!

GökhanÇağlar

her geçen gün daha kötüye gidiyor bu iş,ülke olarak en büyük sorunumuz bu ve çözümü için ne gerekiyorsa yapılmalı...
olan gencecik askerlerimize ve ailelerine oluyor...
bu kansız şerefsizlerin Allah belasını versin.

HoliganSamSunLu

ne desek az nedesek faydasız cianlar büyüklerin siyaset oyunlarına kurban ediliyor yazık çok yazık

Lusage

Çiftlikte an itibariyle yürüyüş var.

fındık

cembaba

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu, bugün yaşanan terör saldırılarını kınamak için tüm profesyonel ligler ile A2 ve gençlik geliştirme liglerindeki maçların 3 dakika geç başlatılmasına karar verdi.

Maçlarda oyuncular ve hakemler kollarına siyah bant takarken, karşılaşma öncesinde şehitlerimiz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Hakkari ve Bitlis'teki terörist saldırılar sonucu 29 güvenlik görevlimizin şehit, 3 vatandaşımızın da hayatını kaybetmesinden tarifsiz üzüntü duyuyoruz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler ve Emniyet Teşkilatı ile tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13675

samet_55

İSRAİL 1 TANE ASKERİ İÇİN 1047 FİLİSTİNLİYİ SERBES BIRAKTI...YA 24 TANE ŞEHİT VERDİK YAKIN ARTIK ŞU GÜNEY DOGUYU...