Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 September 2011, 22:05:15
kelime içindeki sesli harfler yer değiştirdiğinde de okunabildiğini gösteren bir metin vardı internetten dolaşan.
elinde olan var mıdır acaba arkadaşlar?

Sesli harflerin yerine rakam olsa olmaz mı?  :)

AlıntıB4N4 1L61NÇ 63LD1 P4YL45T1M. BU M354J 21HN1M121N N3 K4D4R H4R1KUL4D3 3TK1L3Y1C1 53YL3R Y4PT161N1N K4N1T1D1R. 845L4N61ÇT4 0KUM4K 20RDU F4K4T 51MD1, Z1HN1N12 H1Ç K4F4 Y0RM4D4N 0T0M4T1K 0L4R4K 0KUY481L1Y0R D3Ğ1L M1? S1RT1N121N S1V42L4NM451N1 H4K 3D1Y0R5UNUZ! 8363ND1YS3N1Z, 0KUY4B1LD1Y53N15 V3 363R 15T1Y0R54N12, S12 D3 P4YL45481L1R51N12

yirmiuc

bana harfli versiyonu lazım, çok makbule geçecek.
mailimde vardı ama bulamadım malesef.

AntZ

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 September 2011, 22:17:21
bana harfli versiyonu lazım, çok makbule geçecek.
mailimde vardı ama bulamadım malesef.

Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,
    kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
    Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
    Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
    Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.

çok iglniç dğeil mi

;)

yirmiuc

samuray

evet çok ilginç ya aynen okunabiliyor ;D

mimar55

Turuncu

SAMSUNLU ORUMA 55

Petkoviç beni transfer etmek istedi de, ben kabul etmedim :)

cembaba

Alıntı'Denge bilekliği' aldatmacası!
'Vücudu dengeler' sloganıyla satılan bileklik, Mayo Clinic'in, 'Bilimsel hiçbir tarafı yok' araştırması sonucu tazminat davalarına konu oldu.

ntvmsnbc
Güncelleme: 09:31 TSİ 01 Eylül. 2011 Perşembe
İSTANBUL - Türkiye'de rengarenk plastik bileklikler son dönemde çok revaçta. Özellikle ünlü sporcular ve sanatçılar tarafından takılan Power Balance adı verilen bilekliklerin en önemli özelliği ise kişiye denge ve güç sağladığı iddiası...

Vatan gazetesinin haberine göre, Power Balance'ın ince bir lastik üzerindeki bombeli kısımlarına yerleştirilen hologramlar sayesinde kişiye denge, güç ve enerji verdiği iddia ediliyor. Türkiye'de satış yapılırken 'Hologramlardaki negatif iyonlar vücuttaki enerjiyi düzenliyor ve vücudu dengeliyor' ibaresi karşınıza çıkıyor. Oysa bilekliklerin üreticisi Avustralyalı Power Balance bu söylemi tüm dünyada değiştirdi. Şu anda şirket resmi olarak 'Power Balance'ın tarzına ve rahatlığına bayılacaksınız. Bu spor görünümü her türlü kıyafetinize uyum sağlayacak' sloganını kullanıyor.

Bu açıklamanın sebebi ise şirkete açılan davalar ve tüketiciyi yanlış yönlendirme... Power Balance, ünlü sporculara ve sanatçılara verdiği sponsorluklarla tanıtımını yapan bir şirket. Shaq O'Neal ve Derrick Rose gibi NBA oyuncuları ve David Beckham, Ronaldo gibi futbocuların ve Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro gibi yıldızların da kullandığı şirket, iyonlaşma sistemiyle geliştirilmiş hologramlar sayesinde vücuda enerji verdiğini öne sürmüştü. Fakat 2010 yılında açılan dava sonrasında yetkililer 'Tanıtımlarımızda ürünülerimizin güç, esneklik ve denge sağladığını açıklamıştık. Bunun bilimsel bir kanıtı olmadığını itiraf ediyoruz. Eğer yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız paranızı iade edebiliriz' açıklamasını yaptı. 2011 yılının Ocak ayında ise 100 kişi şirketin sponsorluk verdiği yıldız basketbolculardan Lamar Odom ve Shaq O'Neal'ın tüketiciyi yanlış yönlendirdiğini iddia ederek, insanları kandırmaya yönelik reklam yapmaktan dava açıldı.

@ENGİN SEVER ;D

5trawberry

55__Gurbet__55

Aslinda ademin hic ikili mücadele falan girmesine gerek yok, rakibin gözlerine sert bir sekilde baksin yeter adam korkudan topu birakir al adem abi der. ;D

fındık

Galip Öztürk'ten taraftarlara 2 bin bilet
Bugüne kadar Samsunspor'a verdiği maddi ve manevi desteklerle Samsunspor taraftarının gönlünde taht kuran Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, uzun bir aradan sonra Süper Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Samsunspor'un daha çoşkulu ve başarılarla dolu bir sezon geçirmesi için taraftar gruplarına 2 bin kombine bilet alma sözü verdi.
29.08.2011 17:38:21 

Sporda şiddetin önlenmesine ilişkin yasa gereği taraftara toplu bilet verilemeyeceğini bildiğini ifade eden Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, "Ben Samsunspor'da yönetici değilim. Şirketler toplu bilet alarak bayilerine dağıtabiliyor. Parayla bilet almak ve dağıtmak elbette suç değil. Bunu da gayet iyi biliyorum. Yasaya göre taraftarlara ücretsiz toplu bilet verilemeyeceğini söyleyen Kazım kardeşim canla başla takımımızın başarılı olması için çalışıyor. Bu doğrultuda benim de çorbada bir tuzum olsun düşüncesiyle parasını vererek, taraftar gruplarına 2 bin kombine bilet alıp dağıtmak istedim"dedi.

Bugüne kadar hiçbir yönetimde yer almadığını belirten Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulüp başkanları da dahil olmak üzere, bugüne kadar herkesten çok, bu kulübe maddi yardımda bulundum. Bunu hiçbir karşılık beklemeden gönülden yaptım. Sanırım bazı basın yayın organlarında aslı olmayan haberler yer alıyormuş. Takımımıza zarar vermek isteyen bir takım güçlerin bu gayretlerini boşa çıkarmak hepimizin görevi. Kimin ne dediği hiç önemli değil. Herkes işine baksın"

Öztürk, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemediğini, bu jestinden maksadının, Samsunspor'a sevdalanmış, süper ligde takımının maçlarını izlemek isteyen, ancak maddi imkansızlar yüzünden bilet alamayan taraftarlarımıza maç izleme imkanı sağlamak olduğunu da belirterek, "Kimse endişe etmesin, Samsunspor ben dahil kimsenin malı değil. Mahkeme de kadıya mülk değil. Bugün görev yapan yönetime, ilkeli davrandıkları etik ve şeffaf yönetim sergiledikleri sürece desteğim ilk günkü gibi devam edecek." diye konuştu.
NETKULİS

Harun55

Alıntı yapılan: seko - 02 September 2011, 10:35:09
Galip Öztürk'ten taraftarlara 2 bin bilet
Bugüne kadar Samsunspor'a verdiği maddi ve manevi desteklerle Samsunspor taraftarının gönlünde taht kuran Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, uzun bir aradan sonra Süper Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Samsunspor'un daha çoşkulu ve başarılarla dolu bir sezon geçirmesi için taraftar gruplarına 2 bin kombine bilet alma sözü verdi.
29.08.2011 17:38:21 

Sporda şiddetin önlenmesine ilişkin yasa gereği taraftara toplu bilet verilemeyeceğini bildiğini ifade eden Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, "Ben Samsunspor'da yönetici değilim. Şirketler toplu bilet alarak bayilerine dağıtabiliyor. Parayla bilet almak ve dağıtmak elbette suç değil. Bunu da gayet iyi biliyorum. Yasaya göre taraftarlara ücretsiz toplu bilet verilemeyeceğini söyleyen Kazım kardeşim canla başla takımımızın başarılı olması için çalışıyor. Bu doğrultuda benim de çorbada bir tuzum olsun düşüncesiyle parasını vererek, taraftar gruplarına 2 bin kombine bilet alıp dağıtmak istedim"dedi.

Bugüne kadar hiçbir yönetimde yer almadığını belirten Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulüp başkanları da dahil olmak üzere, bugüne kadar herkesten çok, bu kulübe maddi yardımda bulundum. Bunu hiçbir karşılık beklemeden gönülden yaptım. Sanırım bazı basın yayın organlarında aslı olmayan haberler yer alıyormuş. Takımımıza zarar vermek isteyen bir takım güçlerin bu gayretlerini boşa çıkarmak hepimizin görevi. Kimin ne dediği hiç önemli değil. Herkes işine baksın"

Öztürk, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemediğini, bu jestinden maksadının, Samsunspor'a sevdalanmış, süper ligde takımının maçlarını izlemek isteyen, ancak maddi imkansızlar yüzünden bilet alamayan taraftarlarımıza maç izleme imkanı sağlamak olduğunu da belirterek, "Kimse endişe etmesin, Samsunspor ben dahil kimsenin malı değil. Mahkeme de kadıya mülk değil. Bugün görev yapan yönetime, ilkeli davrandıkları etik ve şeffaf yönetim sergiledikleri sürece desteğim ilk günkü gibi devam edecek." diye konuştu.
NETKULİS

Helal olsun ama gerçekten bak helal olsun..okadar seyden sonra yinede taraftari unutmuyor Samsunun çocugu..

hakan55

Bu sadri şener birkaç gün önce ankaragücünün bu durumundan faydalanmak etik değil dememişmiydi.Eee ne değişti bütün adamlarını topladılar..

Kaya

Ankaragücü'nün durumundan faydalanmak istemiyoruz. Travzonspor 29.08.2011

Vittek ve Sapara Travzonsporda. 02.09.2011

:deli: Camia dediğin böyle sözünün eri! olur  ::) ???