Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

bizimkiler bu inbeleri zor duruma dusurmek icin mi macı sattılar yoksa  .:.:.

Ahmeti

Bu nasıl oldu anlamadım mesaj yazdım yazdığım mesajı shane_falco arkadaşımız kopyaladı beni mesaj ortada yok.
Mesajı düzeltmeye çalışıyordum ondan olabilirmi

Shane_Falco

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 21 May 2011, 13:59:03
Bu nasıl oldu anlamadım mesaj yazdım yazdığım mesajı shane_falco arkadaşımız kopyaladı beni mesaj ortada yok.
Mesajı düzeltmeye çalışıyordum ondan olabilirmi

Vala bilmiyorum ama benim yüzümden olduysa kusura bakma hocam :) Yapabilceğim bişi varsa söyle yardımcı olayım :))

twitter

genel futbol bölümünde mesaj

King Of The North

Samsunumuz hakkında müthiş güzel şeyler söyleniyor, canlı Show TV şu anda.

Ahmeti

şuan sahildeyim yarışlar anlamasakta güzel geçiyor

King Of The North

Karadenizde ilk olması güzel, travzan alamamış çıldırmış olmalılar, yarın da kano yarışları varmış saat 14:00 de herkesi davet ediyorlar izlemeye, Samsunumuzun tanıtımı yapılyor güzel güzel ne mutlu bize.

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 May 2011, 14:20:39
Karadenizde ilk olması güzel, travzan alamamış çıldırmış olmalılar, yarın da kano yarışları varmış saat 14:00 de herkesi davet ediyorlar izlemeye, Samsunumuzun tanıtımı yapılyor güzel güzel ne mutlu bize.
Şu anda izlerken çıldırma ihtimalleri çok ama çok yüksek.Aynısını veya benzerini en yakın zamanda yaptırmak için lobileri devreye girecektir.

King Of The North

Salih Zeki Mirzaoğlu ilklerin şehri Samsun diye başladı konuşmaya >l< çıldırsın i...ler
Aslında yarın Samsunspor atkılarıyla gitmek lazım izlemeye, Shov tv 'nin olduğu yerde ufak çapta şov yapılabilir...

Musti

AlıntıSamsun, İlk Kez "Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası"na Ev Sahipliği Yapıyor...

Offshore'un 2011 sezonundaki ikinci durağı ülke tarihindeki en önemli şehirlerinden biri olan Samsun'da...

İstanbul Offshore Kulübü'nün, sporu ülkenin her bölgesine yayma misyonu paralelinde bu yıl takvimine ilk kez dahil ettiği Samsun'da "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri çerçevesinde "Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası-Samsun Grand Prix 3 ve 4" yarışmaları organize edilecektir.

21-22 Mayıs 2011 tarihlerinde, Samsun Limanı-İlk Adım Meydanı'nda düzenlenecek yarışmalarda bu sezon start alan 11 takım birincilik mücadelesi için Karadeniz sularında rekabet ederken, kurtuluş savaşının başlatıldığı bu coğrafya yepyeni bir mücadele ile tanışmış olacak.

Alman, Danimarkalı, Amerikalı ve Türk pilotların start alacağı yarışlarda yer alacak takımlar; Beşiktaş, GSYIAD-GS- Olympique de Marseille, YKM Sport, WD40, Franke, Stihl, Lenore Yacht, Angel Yacht -1, Viking, Angel Yacht-2.

Sezonun ilk ayak yarışları geçtiğimiz hafta İstanbul- Haliç'te gerçekleşmiş olup, her iki yarışın birinciliğini elde eden takım Murat Leki-Hamdi Kitapçı'dan oluşan Beşiktaş olmuştur.

Dünyada karbon izini suda silen ilk ve tek şampiyona ünvanını da ilkler hanesine ekleyen İstanbul Offshore Kulübü, Işıklar Holding A.Ş ana sponsorluğunda, Architon, TLS, AnadoluJet, SIF-JCB, Nous ve Ravelli'nin destekleri, CMS Medya, Number 1, Powerboats&Yachts, Auto Guide, Home Cinema ve resmi yayıncıları Show TV- SkyTürk ile 2011 sezonuna devam ediyor.

http://www.ioc-tr.net/tr/newsbody.asp?newsid=084

21 Mayıs Cumartesi
11:00 - 12:00 Sıralama Turları / Resmi antrenmanlar
14:00 - 15:00 Samsun Valiliği Grand Prix 1
15:10 - Ödül Töreni
15:20 - Basın Toplantısı- Işıklar Süper Tır

22 Mayıs Pazar
11:00 - 12:00 Sıralama Turları / Resmi Antrenmanlar
14:00 - 15:00 Samsun Valiliği Grand Prix 1
15:10 - Ödül Töreni
15:20 - Basın Toplantısı- Işıklar Süper Tır

samsunmania

İTOŞ yaz 3310 a gönder, malum takım posteri cebine gelsin.  ;D ;D

davidsavage

21 May 2011, 16:43:51 #18521 Son düzenlenme: 21 May 2011, 16:47:34 davidsavage
Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 May 2011, 14:23:26
Salih Zeki Mirzaoğlu ilklerin şehri Samsun diye başladı konuşmaya >l< çıldırsın i...ler
Aslında yarın Samsunspor atkılarıyla gitmek lazım izlemeye, Shov tv 'nin olduğu yerde ufak çapta şov yapılabilir...

Toplanalım gidelim valla güzel olur  ;)facebook Samsunspor sayfasındanda duyurulursa güzel bi kalabalık olur cidden.

Musti

Ertuğrul Sağlam

SAMSUNSPOR KULÜP BAŞKANLIĞINDA KAZIM YILMAZ'A KARŞI ÇIKANLARIN AMACI NEDİR? Adnan BAHADIR

Bu şehirde Samsunspor kulübünden yıllarca nemalananlar dürüst, namuslu işadamları oldular, çilesini çekip onun yüzünden hapis yatan bizler hırsız muamelesi gördük, bunu yaşamış birisi olarak içimdeki isyanı bir türlü bastıramadım desem yeri vardır. Elimde İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin tuttuğu resmi rapor var, raporda o kadar enteresan şeyler yazılı ki aklınız durur. Kulübün eski muhasibi kulübün bir milyon dolar civarında parasını bir araba bayiine veriyor, olay teftişlik olunca işe güzel bir kılıf buluyorlar, nasıl bir kılıf derseniz parayı alan araba bayii karşılığında kulüp muhasibine çek veriyor. Müfettişe verdiği ifade aynen şöyle; kulüp muhasibi arkadaşımdır, paraya sıkışmıştı ancak parayı verince karşılığında kendisinden kulüp çeklerini aldım diyor. Yakında bu konuyla ilgili belgeleriyle bir haber dizisi yapınca dudaklarınız uçuklayacak.

Gelelim asıl konumuza Kazım Yılmaz Bey'i eskiden hiç tanımazdım, hatta yazlıklarımız çok yakın olmasına rağmen yine de tanışmıyorduk. Belediyede görev yaptığım dönemlerde bizim Vezir Hazretleri zaman zaman Kazım Yılmaz'ın yazlığına geldiğini görürdüm. Daha sonra mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Site Camii altındaki eski Gima mağazasının satışı nedeniyle Kazım Yılmaz Bey'le yaşanan bazı sorunlardan ötürü bizim Vezir Hazretleri'nin bize anlattığı kadarı ile tanıma fırsatım olmuştu. Vezir Hazretleri adamı bize o kadar kötü anlattı ki şu satırlarda anlatma imkanım yok. Daha sonra hem olayın iç yüzünü, hem de Kazım Yılmaz'ı bizzat tanıyınca ne kadar yanlış tanıdığımı anlama imkanım oldu.

Kazım Yılmaz'ın işini iyi yapan ve bilen akıllı bir ticaret adamı olmanın yanında aynı zamanda mütevazi kişiliği olan sevecen bir insan olduğuna şahit oldum. Bizim kamyon şoförü de daha önceleri Kazım Yılmaz'ın yanından ayrılmıyordu, kafelerde, sohbet mekanlarında onunla birlikte olmaktan zevk alıyordu. Zevk almak bir yana Kazım Yılmaz'la birlikte olduğu için etrafındakilere hava attığını bilmeyen yok. Kazım Yılmaz'la birlikte nargile keyfi yaparken çok iyiydi ancak şimdi durum çok farklı. Ne zaman ki Samsunspor kulübü şirketleşme yoluna girdi ve Kazım Yılmaz'ın kulüp başkanlığı gündeme geldi sevgili kayınçomun en büyük rakibi ve sevmediği adam Kazım yılmaz oldu.

Bu yazdıklarımı şehirde herkes bilmesine rağmen kimse seslendiremiyor. Nedenine gelince herkes birilerinin şerrinden korkuyor, insanların işi var gücü var, ne olur ne olmaz bakarsınız kayınçoma işleri düşer veya kayınçomun siyasi destek aldığı adamlar üzerinden zulmedebilir. Gerçi siyasi destek aldığı pek kimse de kalmadı ancak piyasaya verdiği hava aldığı şeklinde olunca insanların bir kısmı çekiniyorlar.

Bizim kamyon şoförü Samsunspor kulübünün şirketleşme sürecine engel olabilmek için her yolu denemiş, önce gazeteci dostlarını aramış, oradan istediği desteği bulamayınca taraftar temsilcilerini aramış, oradan da istediği sonucu alamayınca kongrede liste çıkarabilmek için mücadele etmeye başlamış. Çıkarmak istedikleri liste ile ilgili bir hayli uğraş veriyorlar. Kaya Aşçı'yı aday olmak için zorluyorlar, sizin anlayacağınız ellerindeki tüm kozları oynuyorlar. İyi güzel de adama sormazlar mı ki kardeşim bu kulübün sende başkanlığını yaptın, aldığın netice ortada hala daha neyin mücadelesini veriyorsun, burası babanın çiftliği mi?

Kayınçolarımın en önemli özelliği kendileri içerisinde olmadıkları hiç bir organizasyonu meşru kabul etmemeleridir, kayınçom listeye giremeyince etrafındakilere CHP'ye oy verin dediğini duydum, hatta en yakın arkadaşı böyyük demir tüccarının bu yönde propaganda yaptığını bizzat arkadaşlar duymuşlar. İnsan biraz tahammül gösterip, kendisinden başkalarının da bazı makamlara gelmesine saygı duymaz ise kimseden saygınlık ve yakınlık beklemesin.
http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=5531

Vezir Hazretleri = Yusuf Ziya Yılmaz
Kamyoncu-Kayınço = Fuat Köktaş

cezayir55

ben bu adnan bahadira guvenmiyorum onun hakkinda hic iyi konusmuyorlar