Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: twitter - 20 May 2011, 18:07:07
mersin batuhan karadeniz'i almış

takımımda istemem ama bu çocuk bir yerde patlayacak

Mersin barlarına hayırlı olsun Eskişehirde 222 yastadır herhalde  :)

SametYılmaz55

face falan çok hareketli :) hafta içi imzaya gelen oyuncularımız falan seedorfla,nihatın resimi,sonra termede iki tane ts taraftarı bıçaklanmış falan :o :o

Levent ÖCAL

Efsane 10 Numara Samsunspor'da

Futbol yaşamını bir kasaba takımı olan Çaydanlıkspor'da huzur ve sükunet içinde geçirmek isteyen efsane futbolcu Tsubasa ya yeni göreve gelecek olan yönetimimiz öyle bir teklifte bulundu ki Tsubasa bu teklife hayır diyemedi. Önümüzdeki hafta içi resmi sözleşme imzalaması beklenen Tsubasa pazar günü özel bir uçakla Samsun'a getirilecek.

Milli takımımızın da vazgeçilmez futbolcusu Tsubasa'nın Samsunspor'a gelmesinde enbüyük etkenin ise Samsunspor Taraftarı olduğu kaydedildi. Taraftarı takip ettiğini söyleyen Tsubasa, Ben böyle coşkulu bir taraftarı hiçbiryerde görmedim dedi.

Transferde bonservis ücreti ise sır gibi saklanmakta Çaydanlıkspor ve Kazım Yılmaz tarafları ücreti söylememekte kararlı olduklarıda sızan bilgiler arasında. ( Despote Ajans )

Sercan

Kaset skandalından dolayı,MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, partideki görevlerinden, parti üyeliğinden ve Samsun milletvekili adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

Çakır, Samsun milletvekili adaylığından da çekildi.

Gökberk55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 May 2011, 10:56:42
Kaset skandalından dolayı,MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, partideki görevlerinden, parti üyeliğinden ve Samsun milletvekili adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

Çakır, Samsun milletvekili adaylığından da çekildi.

siyasi olarak çok çirkin bir komplo ama Samsuna ve Samsunspora bi hayrının dokunduğunu hatırlamıyorum,onun yerine daha Samsuncu bir aday gelirse daha iyi olur

cembaba

Ben sanayii de hamallık yaparken, geliyordu bizim iş yerine oy istiyordu. Herkesin yanına oturuyordu. Hayırlısı olsun...

cezayir55

madem komplo niye istifa etti

cezayir55

Dartagnan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 21 May 2011, 11:03:55
madem komplo niye istifa etti

her istifa eden o işi yapmıs mı oluyor ?

Gökberk55

cezayir55

sadece tahminde bulundum istifa etme mucadele edebilirdi

Dartagnan

neyse bu konuda konusulurdu ama yerı burası değil.;)

birolkys

Trabzon sürmeneli çakır gitti bafralı aday geldi yerine.

çamot_55

arkadaşlar bir komplo teorisde benden. samsundaki bazı siyasi şahıslar kaım yılmaz ın karşısına kongrede kaya aşçıyı getirmek için zorluyorlar.yine aldığım bilgiye amaç samsun sporda ki hesap kitapın (yosuzlukların)ortaya çıkmaması...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 21 May 2011, 13:49:36
Mersin'de mercedes krizi

Daha önce futbolcularına şampiyon olmaları halinde mercedes marka otomobil sözü veren yönetim çark etti.

Kara kara düşünen Mersin yönetimi yeni bir karar aldı ve şampiyonlukta en çok katkı veren 10 futbolcuya mercedes alma kararı verdi

kaynak :star gazetesi

Diğerleri üvey futbolcumu :D