Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

dilaver sol açık oynasın bence

kuzey55

yalnız esesliler bizim sloganı baya sahiplenmişler.Doğan abi telif hakkı iste :)

cembaba

Alıntı yapılan: CeLL-O - 22 April 2011, 22:15:39
Maraton tamamen Eskişehir taraftarıydı. Ben mi yanlış gördüm ? Sadece deplasman tribünündeydi ts taraftarı.

İlk başta maratonu vermişlerdi kardeşim

Serkan

harbiden he bizim diyip durmasınlar da (=

CeLL-O

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 April 2011, 22:32:33
İlk başta maratonu vermişlerdi kardeşim

Anladım. trabzonlular hamsi konserve gibiydi deplasman tribününde :) Taraftar gerekli tepkiyi vermiş neyseki çıkarmışlar maratondan.

maço

gs lilerin nkfvas pankartı vardı aslında bizde çıkarabiliriz. B.H.Y.D.İ.T tarzı  :)

kuzeycity

trabzonun ne mal olduğunu herkes anlamayabaşladı, td'de " bi biz bi napoli şehir takımıdır " yazmış salağın birisi ;D

Stoper

Haftalar sonra iddaa yaptım ilk maçım tuttu.
Es es maçına direk 0 verdim 3.30'luk maçı aldım = )
Yaptıgım kupon patlar ama problem değil.
Es es adamsın ! : )

veis

6 üstü 1 siniz bizim için hiçsiniz :D

kaptan 55

teşekkürler eskişehirspor >l<

Burak

Alıntı yapılan: kuzeycity - 23 April 2011, 01:12:08
trabzonun ne mal olduğunu herkes anlamayabaşladı, td'de " bi biz bi napoli şehir takımıdır " yazmış salağın birisi ;D

o mal onu ligtv'nin sabah kuşağındaki adamdan çalmış bilgin olsun sabahları çıkan bir rahatsız var ligtv ye o söylemişti bunu

Ertuğrul Sağlam

Bugün facebook'ta gördüm güzel çalışma >l< >l< >l<

emre

http://www.facebook.com/GrsGoogle?sk=wall

Or-Gi havaalanına karşı çıkan trabzonlu belediye başkanına Giresun belediye başkanının tepkisi var bu sayfadaki videoda.bu adam trabzon belediye baskanı olmus ama kendini karadeniz bölgesinin belediye baskanı sanıyor galiba.

Ayberk

Bunların elinden gelse Samsun'daki havaalanını da yıkmak isterler ;) .:.:. .:.:. >:(

Ayberk

Alıntı yapılan: Burak - 23 April 2011, 09:14:09
o mal onu ligtv'nin sabah kuşağındaki adamdan çalmış bilgin olsun sabahları çıkan bir rahatsız var ligtv ye o söylemişti bunu

Yoksa serdar bali mi? >:(