Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 April 2011, 14:08:32
Serhat Onu yazan salağın önde gideni her kimse.Adam açıklama yaptı seneye karabükte oynamayacağım.İlk tercihim Şampiyonlar liginde oynayacak takım diyor.Biz elimizdeki futbolcuları tutalım kontratlarını uzatalım yeter sonra dışarı bakarız ;)

biz şampiyon olursak şampiyonlar liginde oynuyacağız diye kandıramazmıyız  :P

Ahmeti

Alıntı yapılan: red_white - 08 April 2011, 14:19:39

Yok yok kemal sunal işi amatörden bir futbolcuyu kömürle boyayalım emenike diye yuttururuz  :D

İyice makaraya sardık haa

beşnumara

Alıntı yapılan: red_white - 08 April 2011, 14:19:39
Türkiyede 2. senesini bitirmiş olacak.Artık o da yarı türk her şeyin farkındadır.Kandırmamız zor :) :)

Jnr.Serkan

beşnumara

barcelonanın renkleri bordo-mavi değilmiydi yaa bu başka takım olmasın ;D

berusa55

Ayberk

Süper Lige süper lige süper lige ..... Denizlispor da diyorlardı ;) Hatta 2 ay önce falandı, bizim maçın ertesi günü bunların maçını izlemiştim, yemin ediyorum bir ara biz hangi sırayla tezahürat ettiysek aynı sırayla tezahürat etmişlerdi :D

O zaman da içimden demiştim; e oğlum ligde özenecek başka tribün mü var, tabii ki bize özenecekler :P

Bu arada madem gelecek yılın kadrosu falan denilmiş yukarıda; seneye inşallah çıktığımızda Ahmet, Kemal, Ersin, Adem, Orhan, Murat, Hakan, Ufuk, Dilaver, Agbetu, Zenke(aklıma gelmeyen var mı şuan bilmiyorum :D) kesinlikle kadroda tutulmalı. Kafadan 11 adam eder. Öyle konya gibi sil baştan yapmaya lüzum yok. Ha bu oyuncular banko 11 oyuncusu mu, şuanki halleriyle bir ikisi hariç süper ligde oynayamazlar. Ama bu adamların yanına 7-8 tane kaliteli oyuncu eklenirse yeterli diye düşünüyorum, çok abartmamak gerek :)

Ekrem

ehehe bu ne abi ya insanda az utanma olur  :D :D

King Of The North

Az önce Best FM yetkilililerine bir arkadaşımızın Samsunspor forması gönderdiğini, o formayla gezdiğini söyledi Best FM de program yapan DJ bir kız, şu an gene dinliyorum belki lafımız gene geçer diye, ayrıca tüm Samsunlulara ve Samsunspor taraftarlarına da burdan selam gönderiyorum kıskandım dedi ;D

davidsavage

Alıntı
Samsunspor'un dün yaptığı antrenmanda tatsız bir olay yaşandı. Bir pozisyon sonrası Ufuk ve Murat arasında tartışma yaşanırken, teknik ekip ve diğer oyuncuların araya girmesiyle olay büyümeden önlenip, iki oyuncu barıştırıldı.Kırmızı- Beyazlıların dün yaptığı antrenmanda tatsız bir olay yaşandı. Kıran kırana geçen çalışm...anın son bölümlerinde Ufuk Bayraktar'la, Murat Yıldırım arasında gerilimli anlar yaşanırken iki futbolcu birbirinin üzerine yürüdü. Teknik ekip ve diğer oyuncuların araya girmesiyle büyümeden önlenen olayın ardından kaleci Ahmet Şahin, "Güzel giden bir ortamı kimsenin bozmaya hakkı yok" diyerek antrenman sahasını terk etti. Teknik ekip çıkan tartışmanın ardından antrenmanı bitirirken futbolcular aralarında kısa süreli yaşanan gerginliği değerlendirip Ufuk ve Murat'ı barıştırdı.

Güneş bilgilendirdi

Başkan Erkut Tutu, antrenmanı izlediği sırada cereyan eden olayın ardından Yardımcı Antrenör Bahaddin Güneş'ten bilgi aldı. Güneş'in, Tutu'ya, "Başkanım olayı tatlıya bağladık" demesiyle, başkan da rahat bir nefes aldı.

www.habergazetesi.com.tr

Ahmeti

haydaa buda nerden çıktı şimdi

ŞİM-ŞEK-LER

babasamsunlu

Olur öyle şeyler arada..
Hırstandır  ;)

berusa55

Bu habere sevindim. Takımdaki hırsın göstergesidir bu  >l<

zenke

ahmet şahin kaptan olsa şamarlayacakta bunları bakma şimdi posta koyuyo sadece :)