Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Meşale vardı iki tane su şişesi atıldı bu bizim suçumuz..
Biletsiz seyirci + boş olmayan sarı merdivenler + kapasite üstü seyirci tu-tu'nun suçu  :-* hani her maç para ödemekten bıkmışya arkadaş..
;)

##kdc##

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 08 April 2011, 08:09:32
arkadaşlar fox tv yi açalım

Sabah haberlerini sunan fatih portakal kurtulş yolu üzerinde samsunspor atkılı program yapıyor

gerçektende Samsunspor atkımızlar sunuyor adam  :) nerden esti ki ???

red_white

CurvaSs

bursa-bengülüler otobüs kaldırıyor mu?

King Of The North

Sabah haberlerini sunan fatih portakal kurtulş yolu üzerinde samsunspor atkılı program yapıyor

ya arkadaşım da bana sms attı ama internetten izleyemedim fox canlı yayını yok galiba :(..

masbene

SAMSUNSPOR: Karşıyaka müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2.500 TL, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı 3.000 TL, tribünlere kapasite üzerinde seyirci alınması ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 2.500, toplam 8.000 TL

(Ligtv.com.tr)

Ayberk

cezaya takılmayalım çok, 8000 lira nedir ki, 800 kişinin bilet parası!? İçeriye binlerce fazladan adam aldılar, hak ettiğimizden az bile bu mantıkla bakarsak

Ayberk

Yalnız açtım tvarsivinden baktım da, Şehzadelerle röportaj yapmışlar, süper ligde trabzon, Bank Asya'da Samsunspor diyor muhabir, sağolsun bizim kafadarlar döktürmeye başlıyor >:( >:( >:( >:(

Ahmeti

Alıntı yapılan: Ayberk - 08 April 2011, 11:44:29
Yalnız açtım tvarsivinden baktım da, Şehzadelerle röportaj yapmışlar, süper ligde trabzon, Bank Asya'da Samsunspor diyor muhabir, sağolsun bizim kafadarlar döktürmeye başlıyor >:( >:( >:( >:(

Birde şöyle düşünmek lazım adam fox tv de sabah haberini sunuyor boynunda samsunspor kaşkolu var ve bunu TÜRKİYE'de 100 binlerce insan izliyor.

cembaba

Ayberk

Aman abi ben fox tv'ye laf etmedim, elbette bu çok güzel bir şey. Tüm Türkiye'ye bu şekilde yayın yapmak. Oradaki sorun muhabirde de değil zaten, ortalama bir Türk vatandaşı olarak düz mantıkla ikisi de karadeniz takımı diye böyle bir şey soruyor da, sözde Samsunspor taraftarı olan şahıslar benim orada tepkimi koyduğum...

cembaba

Alıntı yapılan: Ayberk - 08 April 2011, 12:11:12
Aman abi ben fox tv'ye laf etmedim, elbette bu çok güzel bir şey. Tüm Türkiye'ye bu şekilde yayın yapmak. Oradaki sorun muhabirde de değil zaten, ortalama bir Türk vatandaşı olarak düz mantıkla ikisi de karadeniz takımı diye böyle bir şey soruyor da, sözde Samsunspor taraftarı olan şahıslar benim orada tepkimi koyduğum...

Ona ayıp ettiniz demedim. Kaçırdık diyenlere ayııp ettiniz bulurum manasında dedim kardeşim. Bu arada dediklerine sonuna kadar katılıyorum :)

Ayberk

yok abi o söz de sana değildi zaten, eyvallah :D

Ahmeti

ayberk kardeşim bizim kabullenemediğimiz bazı şeyler onlara normal geliyor samsunspor taraftarı olmadığı için anlayamaz onlar

Ayberk

Ben de bundan bahsetmiştim abi ;)