Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KareAs55

Ben maçı Samsun'a vereceklerini düşünmüyorum biz içerde oynuyoruz rize giresun deplasmanındaymış büyük ihtimal bana göre rizeye verirler gibime geliyor

berusa55

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 04 March 2011, 17:53:30
Ben maçı Samsun'a vereceklerini düşünmüyorum biz içerde oynuyoruz rize giresun deplasmanındaymış büyük ihtimal bana göre rizeye verirler gibime geliyor

En az 80km olmalı mesafe sanırım.

kuzey55

ya bize ne nerde oynarsa oynasınlar...

berusa55

Mustafa ne demek bize ne! Samsun'da işleri yok bu derdimiz; bunun muhabbetini yapıyoruz! Buraya gelmesinler de nereye giderlerse gitsinler.

kuzey55

abi bizim tavsanlı macımız var zaten o hafta vermezler.kaldı ki kesinleşen bir şey yok daha

berusa55

Tamam biz de bunun muhabbetini yapıyoruz o anlamda yazıyoruz yazdıklarımızı kardeşim. Samsun'da bunları görmeye tahammülümüz yok. Bugün Samsun adı geçiyor oynanabilecek şehirlerde düşün bu bile deli etti beni. Böyle bir yanlış yapmasınlar derdimiz bu  ;)

birolkys

YEDAŞ'ın Samsunspor projesi
04 Mart 2011 / 13:41
Türkoğlu, "YEDAŞ'a ait binalarımızı Samsunspor'un renkleriyle boyatıp, her bir binaya 20 Ocak şehitlerimizin isimlerini yazarak, ölümsüzleştirme gibi düşüncelerimiz var." dedi
Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu makamında ziyaret etti.

YEDAŞ'ın Samsunspor'a fayda sağlayacak çok önemli bir projesinin olduğunu dile getiren Başkan Tutu, Samsun'da merkeze yakın olan trafoların üzerine kurumların reklamları alınıp, buradan gelen gelirle ise Samsunspor'un YEDAŞ'a olan elektrik borçlarının silineceğinin müjdesini verdi.Bu projenin hayata geçmesinin Samsunspor lehine olacağını söyleyen Tutu, "Bu tür yaklaşımlar bizim için çok önemli.Sorunların karşısında karşı tarafın da çaba göstermesi bizim şevkimizi artırıyor.Projenin gerçekleşmesi Samsunspor'a ciddi anlamda katkı olacak." dedi.

Samsunspor'un sorunu bizlerin sorunudur diyen YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, "Samsunspor'a vefa jestimizi 20 Ocak trafo jestiyle gerçekleştirdik. Bu sayede bizim binalarımız fark edildi. Biz de buna Samsunspor'un sebep olduğunu düşünerek, gelirinin Samsunspor'a kalmasını sağladık."şeklinde konuştu.

YEDAŞ binalarının Kırmızı Beyaz renklere boyatılıp, 20 Ocak 1989 tarihinde hayatını kaybeden Samsunsporlu oyuncuların isimlerinin her bir binaya yazma düşüncesi içerisinde olduklarını belirten Türkoğlu,"Rahmetli olan futbolcularımızın her birinin adını bir binaya yazıp, bütün Samsun'a da yayabiliriz.Bu projeyi önemsiyoruz.İnşallah bu konuda gerekli destek gelir." ifadesini kullandı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28907

berusa55

birolkys

Evet sonradan farkettim.Kusura bakmayın heyecanlandım daaa :) :)

Ertuğrul Sağlam

Kaf Kaf'a 30 Binlik Stad Geliyor...

Karşıyaka Örnekköy'de yapılması planlanan stat için hazırız açıklaması yapan Kocaoğlu: Araziyi bize versinler, biz ihaleye çıkarız. Karşıyaka'ya 15 bin kişilik stat sözü verdik. Sözümüzün arkasındayız. İşin taraflarını masaya bekliyoruz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Örnekköy'de yapılması planlanan stat için 15 milyon TL ödemeye hazır olduklarını söyledi. Stat kapasitesinin 15 binden 30 bine çıkartılması kararı için Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'le yeniden biraraya geleceklerini belirten Kocaoğlu, "Araziyi bize versinler, biz ihaleye çıkarız. Karşıyaka'ya 15 bin kişilik stat sözü verdik. Sözümüzün arkasındayız. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile de mutabık kaldık. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Örnekköy'deki stat arazisini de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devretti. Belediye'nin vereceği 15 milyon TL hazır" dedi.

Stat Karşıyaka'nın olacak

El sıkışmalarına karşın Mahmut Özgener'in daha sonra stadın küçük olduğu yönünde kafasında soru işaretleri belirdiğini belirten Kocaoğlu, "Bu kez gelecekte 30 bin kişilik ilave yapılacak proje yapmak gündeme geldi. Kısa bir süre önce Sayın Özegener'e 'bir kez daha oturalım, konuşalım. Son noktayı koyalım' dedim. Biz 15 milyon TL'yi vermeye hazırız. İhaleye kim çıkarsa çıkar. Hak ediş geldiği zaman ödemeyi yaparız. Sözümüz söz. Bütçede bu kaynağı ayırdık. Arsa bize verilirse, biz ihaleye çıkarız. Alsancak Stadı nasıl Altay'a verildiyse, eninde sonunda bu stat Karşıyaka'ya verilecektir. Gerekirse 15 milyon TL'yi bloke de ederiz. Bizim kafamızda soru işareti yok. Mahmut Özgener toplantıyı ayarlayacak. Biz başlamaya hazırız" diye konuştu.

Ben bu tür haberleri okuyunca sinirim bozuluyor sizde okuyun sizinde bozulsun :D :D :D

Serkan

nie sinirin bozuluyor ertan abi nasıl biz yeni stad istiyorsak adamlarda istiyor ki en doğal haklarıdır.

Turuncu

Bizim Tki maçı ne zaman saat kaçta ?  :)

mehmet yılmaz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 04 March 2011, 19:24:56
nie sinirin bozuluyor ertan abi nasıl biz yeni stad istiyorsak adamlarda istiyor ki en doğal haklarıdır.
biz istiyoz bizim sesimizi duyan yok.anadolunun her yerinden yenı statlar yukselırken samsunumu es geçmelerine açıkçası bende sinir oluyorum hatta çıldırıyorum.

Ollivanders

Su ksk den acaip nefret ediyorum. ayrıca ahmetsefa kardesim sana katılmamak elde degil :)