Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

bu dangalaklara niye yazdırıyorlar neyse asıl rizeliler gelince cevabını alırlar ben utandım valla

Ayberk

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 25 February 2011, 11:59:35
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hala Kurupelitte mi? yoksa eğitime mi taşındı onlarda tam yerini bilen birileri tarif edebilir mi bana?
orada Yrd.Doç.Dr.Faruk TAN isimli bir hocamız Samsunspor'u Sevenler Kulübü diye bir öğrenci kulübü kurmuş hocanın ne dahili numarasını ne de mailini bulamadım bi şekilde ulaşmak lazım.

Yukarıdaki fakültelere doğru çıkarken sol tarafa yepyeni bina yapıyorlardı Sağlık Meslek Yüksek Okulu diye, eğer oysa bahsedilen; Kurupelit'te, Camiyi falan geçince yukarlarda solda ;)

King Of The North

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 25 February 2011, 16:37:07
şunlarla muhatap oldugumuz ıcın utanıyorum  :( çıkalım artık super lıge de kurtulalım köy takımlarından
http://tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=74881&st=0&sk=t&sd=a&start=60

bu ne ya, hepsi ib.e bunların

34 SS 1965

adamlar cıft takımlı fenerlıler rıze ıcın konusuyolar bıde b.k atarlar saga sola herkes gorsun ıste bunları

Serkan

cembaba

Aynen... Gerek yok ya atlamayın. Zaten rezil oluyorlar. Yüzlerine vurmaya gerek yok.

domin55

alayı çif takımlı bunların trabzonda cimbomlu diyolar geneli

davidsavage

Arkadaşlar bi konuda bilgi almak istiyorum bilen varsa,güvenlik sertifikası almayı düşünüyorum silahlı veya silahsız ortalama maliyeti ne kadar olur ve de ne kadar bi zamanda sertifikayı almış olurum,kurs süresi felan ne kadar sürer ? Yardım edecek olanlara  şimdiden teşekkürler.

Tufan

Alıntı yapılan: Ayberk - 25 February 2011, 17:11:41
Yukarıdaki fakültelere doğru çıkarken sol tarafa yepyeni bina yapıyorlardı Sağlık Meslek Yüksek Okulu diye, eğer oysa bahsedilen; Kurupelit'te, Camiyi falan geçince yukarlarda solda ;)

ayberk daha açılmadı o bina seneye anca taşınırlar oraya sizin fakültenin oralarda bir yerlerde olması lazım kimse bilmiyor nerde bunlar  :D

celebi

td de kimse karı yazmasın arkadaşlar nasipse süper lige çıkalım o zaman çakalım

celebi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 26 February 2011, 09:45:00
td de kimse karı yazmasın arkadaşlar nasipse süper lige çıkalım o zaman çakalım

hayırdır çelebi? ne karısı ne kızı? :)

kabacevizli55

Serkan

karı ne abi ( = şampiyonluk primi bir güzellik mi yapıcaksın bu kardeşlerine