Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

34. dakikada sekiztaş diye bağıralım. Samsunspor taraftarı mazlumun yanındadır her daim. ;D ;D
Ülkemizi rezil ettiniz. Yazık size.

ahmetsefa55

bide çıkıp derler ki ''abi anadolu takımları gıtmesın avrupaya rezıl edıyolar bizi'' senin ben gelmişini geçmişini diye bi sövesim geliyo ki  >:( >:(

**KaR6**

sbas grubu olarak açıklama yapıcaz: semtimizden utanıyoruz  :'(

ahmetsefa55

benım yazdıgım bır msj vardı huseyın hocayla ılgılı o sılındı mı acaba  :-\ yoksa yazdım sanıp yazmadım mı ? yoksa huseyın hocayı bıraz da olsa öven bı yazı olduğu için site yönetiminin bir komplosu mu var ? baskılar bizi yıldıramaz !!!  :P

maviay55

hakan reis kaza yapmış varmı bilgisi olan?

Allah acil şifa versin  :(

celebi

Tufan

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hala Kurupelitte mi? yoksa eğitime mi taşındı onlarda tam yerini bilen birileri tarif edebilir mi bana?
orada Yrd.Doç.Dr.Faruk TAN isimli bir hocamız Samsunspor'u Sevenler Kulübü diye bir öğrenci kulübü kurmuş hocanın ne dahili numarasını ne de mailini bulamadım bi şekilde ulaşmak lazım.

sadece55

VATAN55 Sayfası silinmesi imza kampanyası

1-Erdinç
2-Dartagnan
3-Burak
4-Serkan

Devam devam bitsin bu dikta hadi gençler ayaklanalım vatan beyin hakaretlerine boyun eğmeyelim  :P

birolkys

Yılmaz işadamlarıyla buluştu
Samsunlu işadamları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şehirdeki çalışmalar hakkında işadamlarını bilgilendirirken, uykusuz geceler geçirdiklerini, zor işleri başarmak için canla başla mücadele ettiklerini dile getirdi

Domak Pompa A.ş Onursal Başkanı ve İş adamı Mansur Yılmaz'ın verdiği kahvaltıya TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsunlu iş adamları katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve İş adamlarına şehrin gelişimi hakkında bilgiler verdi.

UYKUSUZ GECELER GEÇİRİLDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kendilerini böyle bir organizasyonda bir araya getiren Mansur Yılmaz'a teşekkür ederek, göreve talip olduğu 1999 yılında Samsun'un önünde büyük engeller olduğunu, Şehrin merkezinde bulunan gıda toptancılarını, kamyon garajını, otogarı, sebze ve meyve halini, balık halini Yeşilkent bölgesine taşıyarak kentin önünü açtığını, Bunu başarmak için uykusuz geceler geçirdiklerini, Zor işleri başarmak için canla başla mücadele ettiklerini dile getirdi.

TEKEL SİGARA FABRİKASININ YAPIMINA BAŞLANDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Torullar ile Türkmall ortaklığı ile sigara fabrikasının 31 Yıllık kullanım hakkını aldığını dile getirdi.Yılmaz, "Bildiğiniz gibi Eski tekel sigara fabrikasını Torullar ve Türkmall ortaklığında 30 yıllık kullanım hakkını aldı ihale oldu,ihalede şartname şöyle,sigara fabrikasının kompleksinin önünde 5 bin metre karelik bir otopark vardı. Bu otoparkı  iki katlı yer altı otoparkı haline getirmek ve Büyükşehir belediyesi tarafından işletilme şartı var.  Ayrıca kompleksten Büyükşehir Belediyesi olarak cirodan bir pay istiyorduk,ilk 10 yıl yüzde 4 ikinci 10 yıl %6 üçüncü 10 yıl ise yüzde 9 cirodan pay almaya dönük olan bir şarttı ve sigara fabrikasını sonuçlandırdık, ve şuanda da hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları devam ediyor"dedi.

RAYLI SİSTEM UZAYACAK
Yılmaz "Raylı sistem gün geçtikçe dehada ilerliyor ve yolcu sayısı inanılmaz artış ile devam ediyor geçtiğimiz pazartesi günü bir günde 35,500 Salı günü 36 bin 500 yolcu taşıdık işte böyle gün geçtikçe yükseliyoruz. 45bin civarına geldiğimiz zaman artık, para kazanmaya ve borcunu da ödemeye başlıyoruz, bildiğiniz gibi bu sistemi kuralı 4 ay oldu 4ay içerisinde bu noktaya geldi, Raylı sistemde yolcu kapasitesi 50 bine ulaşınca sistemin belediye Evleri'ne kadar uzatılacak.İlerleyen zaman içerisinde Samsun kabuğundan çıkacak, Karadenizin ve Türkiye'nin parlayan yıldızı haline gelecek,Atakum Raylı sistem sayesinde yeni bir  küçük Samsun haline geldi" diye konuştu.

BİN KONUTLUK PROJE
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Toki ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi Yılmaz konuşmasında şunları söyledi: "Toki ile işlerimiz ve kontaklarımız devam ediyor,Kıran köyde Bin konutluk konut yaptıracağız , Kıran köydeki Ruhsatlı ve imarsız inşatlarının bir çoğu yıkılıp kentsel dönüşüme çevrilecek, eski hava alanın   Sağlık Bakanlığı tamamen devir aldı,içine hastaneler yapılacak ve bizler de onların ulaşım projelerini yapıyoruz,örneğin Çatalarmut'da köprülü kavşak yapıyoruz,önümüzdeki Temmuz ayında köprülü kavşak inşaatı bitecek,

YAT LİMANI PROJESİ
Samsunluların Kurupelit'te yapılacak Yat limanı vasıtasıyla Samsunun Turizmden hak ettiği payı alacağını belirten  Yılmaz açıklamasını şöyle tamamladı. "Yıllarca denizi ve kumsalı unutmuş Samsunlulara Kurupelit'te yapılacak Yat Limanı vasıtasıyla bu keyfin yaşatılmasını ve Samsun'umuzun turizmden hak ettiği payı almasını arzulamaktayım. Yat Limanı mendireğinin yapılması ile kıyıda yok olan kumsal yeniden oluşacak, sahil eski güzelliğine kavuşacaktır, bununla ilgili çalışmalarımız kötü hava şartlarına rağmen devam ediyor ve en kısa zaman içerisinde bu projeyi de hayata geçireceğiz"

25.02.2011  11:25   
http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=10915

berusa55

AlıntıSamsunspor'da düğün var

25 Şubat 2011 / 08:58
Samsunspor'un yıldız oyuncusu hakan Vural Koçaslan Pazartesi akşamı dünya evine giriyor.
Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Kırmızı Beyazlılar'ın 24 yaşındaki oyuncusu Hakan Vural Koçaslan bir süredir nişanlı olduğu Edremit Basketbol Kulübü'nde oynayan İlkay Maşa ile Pazartesi akşamı dünya evine giriyor. Genç çift 28 Şubat Pazartesi akşam 19:00'da Canik Kültür Merkezi'nde (Baumax arkası) Evet diyerek hayatlarını birleştirecek.

Hakan'a ve eşine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

celebi

King Of The North

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 25 February 2011, 11:59:35
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hala Kurupelitte mi? yoksa eğitime mi taşındı onlarda tam yerini bilen birileri tarif edebilir mi bana?
orada Yrd.Doç.Dr.Faruk TAN isimli bir hocamız Samsunspor'u Sevenler Kulübü diye bir öğrenci kulübü kurmuş hocanın ne dahili numarasını ne de mailini bulamadım bi şekilde ulaşmak lazım.

Haluk TAN'la bir akrabalığı var mı?

emre

ne günlere geldik ya Rabbim..futbolcular milli takım seciyor.2 maçta iyi oynayan bir adam milli takımı secti diye flaş haber oluyor,kurtarıcı oluyor  >:(  >:(

kaptan 55

Alıntı yapılan: Erdinc - 25 February 2011, 12:01:42
VATAN55 Sayfası silinmesi imza kampanyası

1-Erdinç
2-Dartagnan
3-Burak
4-Serkan

Devam devam bitsin bu dikta hadi gençler ayaklanalım vatan beyin hakaretlerine boyun eğmeyelim  :P

erdinç seni ve listeye imzasını atanları at,eşşek,deve ne varsa kınıyorum işte..

biz vatanseverleri hiç mi düşünmediniz bre kafirler :D

ahmetsefa55

şunlarla muhatap oldugumuz ıcın utanıyorum  :( çıkalım artık super lıge de kurtulalım köy takımlarından
http://tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=74881&st=0&sk=t&sd=a&start=60