Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Fenerli diyemiyolar. Çünkü çoğu fenerli  :P

34 SS 1965

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 February 2011, 15:37:32
Arkadaşlar her ne kadar sevmesemde kocaeli, malatya, sakarya v.s bu takımlar çok iyidi. Hiç değilse, deplasmana gittiğimiz zaman, burası deplasman tribünü diyorduk. Şu stada bakın ya adamlar şampiyonluğa oynuyor. Bomboş stad. Şehrimle gurur duyuyorum!

aynen hocam dedıgın gıbı her ne kadarda sevmesekde bırbırımızı bı ayrı zevk alırdık bu maclardan mac baslar baslamaz olaylar baslardı bı heycan olurdu su macı ızleyınce sankı yıldız takımları ızler gıbı oluyorum sahadaki cocuklar tırbundekılerde velılerı sankı

kuzey55

takımımıza haksızlık ediyoruz biz şu oynadıkları futbola bakın.hepsi morukları toplamış adam gibi oyun yok ortada.

cembaba

Erdoğan Arıkan bile bitse de gitsek diyor. Bizim maçı anlatırken nasıl da heyecanlı anlatıyordu.

Burak

takımımız hakikaten ligin en iyi futbol oynayan takımı . süper ligde onlarca bu sezondan kötü maçlar izledik. Ben çok iddialı konuşmak istemiyorum  ama zirvede yalnız kalacağız gibime geliyor

twitter

Samsun, Ordu, Bolu ne olursa olsun bu üç takım süper lige çıkamazsa harbi yazıklar olsun.

Futbol taraftarla güzel.

kuzey55

kuzeycity

penaltı verdi  ???

edit : ama doğru kararmış

berusa55

ahmetsefa55

berusa55

Aferin lan Denizli seni sevmezdik ama bunlardan daha adam olduğunuz kesin! GOOOOOOOOOOOOOOOL

34 SS 1965

hahahaha 55 dakıkada sovemeye yetısemedıler hahahaha

lucarelli

Taktı.. 55'te taktıı Koçum benimmmmmmm

Samsun'la uğraşmanın sonucu....

kuzeycity

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 05 February 2011, 16:13:46
hahahaha 55 dakıkada sovemeye yetısemedıler hahahaha

hahahaa sövüldüler resmen ;D