Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

sadece bir yenilgisi var o da SAMSUNSPOR'a :) devam erdoğan devam :)

Burak

tribündeki tese formalıyı gördünüz mü reziller  ;D ;D ;D

ahmetsefa55

ula maçtan nasıl bır sonuc cıksa sevınırım bılemıyorum.bı yanda malum rıze dıger yanda kadrosu guclu ama antıpatık taraftarı olan denızlı. :) rıze yense daha mı ıyı olur acaba.denızlının darbe yemesı daha guzel olur gıbı sankı  :o

kuzey55

berabere bitsin olmadı denizli yensin.

samsunspor.co.nr

usare

Denizli toparlanmış gibi görünüyo. Rize bildiğimiz gibi. Gökhan kaba dan medet umuyolar ya. Ama muhteşem!taraftarıyla kazanabilir. ;D

34 SS 1965

cok guzelkafa vurdu adem gercekden alkıslık

Burak

rizelilerin kendilerine faydası yok . başkan ******* mantığında mı yok   >:( >:( >:(

Ahmeti

usare

Ceyhun fena değil gibi şimdilik. İlk maçı olmasına rağmen. Rize kazanmasın arkadaş ben istemiyorum. Maratondaki taraftar grubunun başında travzvn formalı iki eleman var. Bu da kucakta olduklarının göstergesi. Hay allahım tutu ya bizi kimlere madara ettin.

kuzey55

ayağa kalkmayan bursa olsun :d sizi bi tarafımla gülcem de oraya bile yazık

cembaba

Arkadaşlar her ne kadar sevmesemde kocaeli, malatya, sakarya v.s bu takımlar çok iyidi. Hiç değilse, deplasmana gittiğimiz zaman, burası deplasman tribünü diyorduk. Şu stada bakın ya adamlar şampiyonluğa oynuyor. Bomboş stad. Şehrimle gurur duyuyorum!

binikalamadım

berabere bitmesi bize daha avantaj gibi sanki

5trawberry

Tezahüratı dinleyin  :D

''Ayağa kalkmayan cimbomlu olsun'' :D

Ertuğrul Sağlam

Rize Belediyesi araçları sokak sokak gezip anons yapıyormuş taraftarı maça çekmek için.

TRT spikeri Erdoğan Arıkan Televizyondan anons yapıyor ''Halen vaktiniz var maça gelmek için takımınız şampiyonluğa oynuyor diyor''

Adamların toplam seyirci sayısı pazar günü çiftlikte yürüyen taraftarımızın yarısı kadar.
Bu gerizekalılar halen bizim ile boy ölçüşüyorlar. Gerçi ölçüşemiyorlarda içimizdeki hainler ölçmeye çalışıyorlar >:(

TAK&RAK