Schalke 04´ün başkanı geliyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 02 August 2008, 12:35:02

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıSchalke 04´ün başkanı geliyor

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Schalke 04´nün Başkanı Gerhard Rehberg, yarın Samsun´a gelerek, başarısının sırrını Samsunsporlu yöneticilerle paylaşacak.Almanya Bundesliga´nın güçlü ekiplerinden Schalke 04´ün Başkanı Gerhard Rehberg, Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Türedi´nin misafiri olarak yarın Samsun´a geliyor. Bu ayın 7´sine kadar Samsun´da kalacak Gerhard Rehberg, başarının sırrını Samsunspor yöneticileri ile paylaşacak.

Gerhard Rehberg´i misafir edecek olan Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Türedi, "Gerhard Rehberg başkanı olduğu Schalke 04 Kulübü´nü ikinci ligden alarak, bugün dünyanın en iyi kulüpleri arasına sokmayı başardı. Rehberg´le başarısının yol haritasını konuşacağız. Ziyaretin kulübümüz adına çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15648

Bu yönetim işi biliyor yaaa ;)

Sercan

Evet yeni yönetim gerçekten çalışıyor inşallah bu takımada yansır...

Kadir ÇELEBİ

Boyle Bağlantılar var madem her anlamda  değerlendirelim :) bu haber doğrumu işin bide bu tarafı var..

eLLis

Helal olsun yönetime haber doğruysa yavaş yavaş birşeyler olacak inşallah inanıyoruz.
Tek kardeş Schalke :)

samsun155

bide bakmışın schalke 04 ün yıldızları başkanlarının peşinden samsuna gelio.:)

Sadece Samsunspor

CurvaSudSamsunspor

21 yaşındaki oyuncularından verebilir

Sercan

schalke altyapsınıda bir sürü gurbetçi futbolcumuz vardır.onlardan göndersinler bize:D

55__Gurbet__55

allaha allaha bi is nerden cikti ya insallah dogru haberdir

veis

02 August 2008, 14:24:43 #9 Son düzenlenme: 02 August 2008, 17:32:29 veis
 kiralık ve ucuz 2 yabancı verilmesi talep edilirse olumlu cevap alınabilir.

kenan91

Tufan

schalke başkanının yönetimdeki ismail türedinin arkadaşı oldugunu bodrumda ona villa sattıgını falan daha önceden kardeşinden duymuştum o nedenle haber doğrudur sanırım hayırlsı olsun

MeL_55

kardes takım schalke olur bakarsınız. cok güzel bır gelısme. ınsallah hayırlı olur..

eLLis

Ya altyapılarında bir dolu Türk vardır bunların yeteneklilerden alsalar keşke

ozkan17

hemende olayı buyüttuk haa barı akraba olalım almanlarla ;D