Samsunspor'umuzun Isparta Kampı Sonlandı. Çalışmalar Samsun'da Devam Ediyor

Başlatan HaSaNCaN, 31 July 2008, 14:31:54

« önceki - sonraki »

only55

Türkiye'de bizim durumumuza düşmüş birçok camia oldu bundan önce. Onları örnek alsak bile yeterli olur. Ama bunu bu şehirde yapabilecek ne potansiyel war ne de güç. Bu şehirdeki vasıflı insanlar bu şehirden kaçırılıyor. Çünkü Samsun her anlamda dışlanmış, her anlamda 2. plana atılmış. Bu şehirde Samsunlu sayımı yapılsın inanmıyorum yarısından çoğu Samsunluyum demez. Kendi şehrinde azınlık olarak yaşamaktan üzülen buna karşı çıkabilen kaç tane realist insan bulabilirsin bu memlekette?
Çıkardığın kadro bu ligde düşmemeye oynar. O yazdığın isimleri ben de biliyorum o yüzden ya korkumda. Bu kulübe sahip çıkmış insanlar vardır saygı duyarım ama  bence burda yapılacak olan bataklıktaki sinekleri öldürmek değil bataklığı kurutmaktır. Bunu yapabilecek kapasite yok bu şehirde , ayrıca ümidim de...

AntZ

10 August 2008, 02:53:38 #46 Son düzenlenme: 10 August 2008, 03:04:43 Ant55
Alıntı yapılan: only55 - 09 August 2008, 23:55:37
Türkiye'de bizim durumumuza düşmüş birçok camia oldu bundan önce. Onları örnek alsak bile yeterli olur. Ama bunu bu şehirde yapabilecek ne potansiyel war ne de güç. Bu şehirdeki vasıflı insanlar bu şehirden kaçırılıyor. Çünkü Samsun her anlamda dışlanmış, her anlamda 2. plana atılmış. Bu şehirde Samsunlu sayımı yapılsın inanmıyorum yarısından çoğu Samsunluyum demez. Kendi şehrinde azınlık olarak yaşamaktan üzülen buna karşı çıkabilen kaç tane realist insan bulabilirsin bu memlekette?
Çıkardığın kadro bu ligde düşmemeye oynar. O yazdığın isimleri ben de biliyorum o yüzden ya korkumda. Bu kulübe sahip çıkmış insanlar vardır saygı duyarım ama  bence burda yapılacak olan bataklıktaki sinekleri öldürmek değil bataklığı kurutmaktır. Bunu yapabilecek kapasite yok bu şehirde , ayrıca ümidim de...

Kardeş bu söylediklerini daha doğrusu, ben konuyu biraz daha açık anlatayım istersen, Adnan Ölmez, Mazhar Başoğlu ve tayfasının, Samsunspor u bu borç yükü altına sokanların, YZY nin, Temlikçilerin, Başkan olmaya çalışanlara engel olanların yaptıklarının, yapmadıklarının bu sitedeki hemen hemen herkes farkında. Samsunspor un bu hale neden geldiği kimler tarafından getirildiği kimlerin sahip çıkıp çıkmadığıda ortada...

Fakat şu anda bir toparlanma süreci içine girmiş bu insanların enkazını temizlemeye ve şehri tekrar Samsunspor etrafında bütünleştirmeye çalışırken bu yazdıklarını anlamsız buluyorum.

Bu ne bizim uyutulduğumuz anlamına nede gerçekleri görmediğimiz anlamına gelir. Çoğu Samsunspor lunun artık herşeyin farkında olduğunu düşünüyorum. Durum çok kötüysede bu tür konular yerine yapılabilecek birşeyler ya da tavsiyelerin varsa onları konuşalım. Bu arada bu şehirde bu kapasite fazlasıyla var sadece harekete gerirmek lazım.

Farklı yerlere gitmeye başlayan, konu dışına çıkan bu tartışmayı fazla uzatmak, imzandanda anlaşıldığı üzere senin gibi değerli bir Samsunspor lu kardeşimle daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum.

Endişelenmekte haklısın tabi ama biraz sabır... Samsunsporluya umutsuz olmak pes etmek yakışmaz kardeş

varolcan

ya arkaşlar ilk önce biz efsanelerimize sahip çıkalım.trabzon galatasaray altay bursa vesaire vesaire...geçenlerde spor555 de başgöl çıkıp celil futbolda nerde ama maddiyatda bitmiştir diye konuştu.   beni çok üzmüştür.işte birlik beraberliği burada yakalamalıyz.hadi biz samsunsporumuzla yatıp kalktığımız için futbolcularımıza sitem ediyoruz.haklı olarak bazen yerden yere vuruyoruz.ama böyle kişilere karşı efsane futbolcularımızı neden savunmuyoruz arkadaşlar.peki bu başgöl kim oluyoki futbolcumuza hangi cesaratle bu kelimeyi kullanıyo.sanane adamın maddiyatından be başgöşş.6ay yöneticilik yaptın kulübün anasını ağlattınız.gazetelerde nasıl yaptığın şerfsizlikler yazıyo.ha bunları futbolcularda gazeteye demeç vererek onayladı.hala tvde konuşuyon.işte arkadaşlar bu durumda biz futbolcularımız yermek yerine sahiplensek onlarda arkalarında dağ gibi bir samsunspor taraftarı var diye gururlanıp aslanlar gibi mücadele ederler.lütfen bu efsanelerimize sahip çıkalım.çıkmazsak bu hüseyin başgöl gibi parası var diye ömründe bu futbolcularımızın yanına dahi yaklaşamıyacak bir adam çıkar ağzına alır.hadi arkadaşlar şimdiden bunlara cevap verip futbolcularımıza arkanızda biz var diyelimmmm.onlar sahipsiz olmadklarının farkına varsınlar...icraaat zamannnıııııııııııı

cem 55

efsane celil gibi yapmalıyız hüseyin basgole parası oldugu için baba deyip yalakalık yapmalıyız paramız yok ama otobüsümüz var deyip seni efsane yapan külübü ayaklar altına almalıyız takımı karıstırmalıyız canımız istedigimiz zaman oynamalı istemedigimiz zaman sahaya çıkmamalıyız parayı herşeyin üstünde tutmalıyız seni 1.ligde onca takım isterken sırf para için can düsmanın takıma imza atmalıyız daha sayayım mı varolcan kardes yada celilspor kardeş dikkat et sayıyorum yazdıgın msj sayısı 12 hepsi celille ilgili sen bu takımı degilde celili tutuyorsun herhalde celil malatyaya gittigindede malatya sitesine mi yazıyodun sen kardeş

selahattin55

10 August 2008, 12:55:30 #49 Son düzenlenme: 10 August 2008, 12:57:44 selahattin55
Alıntı yapılan: varolcan - 10 August 2008, 12:02:20
bunu yaparsak inanın o zaman hem samsunspor taraftarı hemde futbolcuları   tekrar ayağa kalkar.yapalım şu beraberliği.ha bunun içinde ne yapmalıyız bunuda arkaşlar sizlerden fikir bekliyorummm

sen fikir öğrenmek istiyorsan ben kendi fikrimi söyleyim.senin dediklerinin tamamına katılıyorum doğru diyorsun.samsunsporumuza hizmet etmiş bütün futbolcular bizim başımızın tacı dır.hepsivi saygıyla selamlıyorum.bunlar kim olabilir adamgibi karakterli insanlar için geçerlidir.örnek EMİN KAR gibi ERCAN gibi KENAN YELEK gibi adını hatırlayamadığımız bir çok futbolcu abilerimiz için geçerlidir.celil ve hüseyin başgöl anonim şirketi için geçerli değil.nedenmi şu geçtiğimiz son sezon sırf celil beyin kaprisleri yüzünden kahrolduk.futbolu isterse oynuyor tek başına bir takım onu seyretmekten zevk alıyorum ama geçen yıl başgölle ikisinin ne planı vardı bilmiyorum ama mevcut yönetimi yıpratmak için başarısız göstermek için elinden geleni yaptı.başgöl onu reklam panosu olarak kullandı.ama imparator diye tribünlere çağrılan celil bir başgöl için koskoca samsunspor taraftarına değişti.ama ne oldu.yalancının mumu yastıya kadar yandı birbirlerine düştüler.ama o büyük SAMSUNSPOR ne başkansız nede parasız nede futbılcusun kaldı aslanlar gibi ayakta .celil nerde başgöl nerede.oda onların sorunu .hiç bir futbolcu teknik heyet SAMSUNSPORDAN büyük değildir.insanlar gelip geçiçi kurumlar kalıcıdır.bizim paramızda var atobüsümüzde var.başkanımızdavar.varsın olmasın celil.kimler geldi kimler geçti.

Kais

benım dusuncem su celıle tklıfler var baskan koktas da ısparta donusu goruscenı solemısdı bence celılın alacaklarına karsı bonservısını verıp salacaklardır bolece 1 borcdan da kurtulmus olcak dır samsunspor dıe dusunuorm

varolcan

ha bu arada karşıyaka maçını iddaadan kaldrmışlar. niye acaba

yaman55

AntZ

Alıntı yapılan: yaman55 - 11 August 2008, 12:36:29
sezon açılışı ne zaman

Tarih net aklımda değil 20 si gibi hatırlıyorum... Orduspor la sezon açılışında maçımız var

veis

ya ne ordusu allah aşkına süperlig takımı olsa daha güzel ve anlamlı olur.

AntZ

11 August 2008, 12:55:56 #55 Son düzenlenme: 11 August 2008, 13:03:32 Ant55
Süper Lig de geleneğimizde vardı, Orduyla maç yapmadan sezona başlayamıyorduk.  :-[
Bencede süperlig takımı olsun
Hatta Yunanistandan Giannina çağıralım :D
Biraz anıları canlandıralım... Bilmeyen futbolcularda öğrenir, bakın çocuklar bunların elinden balkan kupasını almıştık deriz :) Ertuğrul un kafa golü hala gözümün önünde  :(

http://www.turkfutbolu.net/avrupakupalari/balkan.htm
Şu tabloya bakıpta kimlerin yapamadığını tek seferde yaptığımızı görmek bir kat daha gururlandırıyor insanı

Bu arada bu kupaya 87-88 de de katıldığımızı bilmiyordum

celebi

evet süper lig takımlarından bir olmuş olsa daha güzel olur

AntZ

Alıntı yapılan: kaan - 11 August 2008, 15:02:39
Orduyla yapacağımız kesinmi arkadaşlar.

Geçen pazartesi Kanal 55 - spor 55 te izlemiştim. 20 ya da 21 diye hatırlıyorum. Sezon açılışında Orduspor la maç yapacağımız söylendi.

celebi

bakalım sezon açılışı görkemli olacak mı taraftarımız rağbet gösterecek mi.

MeL_55

bursaspor acılısı galatasaray ıle yaptı. bızde besıktas,fener, len yapalım samsunsporu unutmasınlar :D

4-0 gelıoo