Teknik direktör olarak Orhan Kapucu

Başlatan smsnspr, 28 July 2008, 16:21:47

« önceki - sonraki »

smsnspr

28 July 2008, 16:21:47 Son düzenlenme: 01 August 2008, 18:33:40 samsuni
Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum. Ben Orhan Kapucu'nun kızı olarak yazdığımı her şeyin başında belirtmek istiyorum ki yazdıklarım mutlaka taraflı olacaktır.
Buraya yazmamın nedeni de burada yazılan bazı yorumlara sitememi belli etmektir.
Orhan Kapucu gerçek bir Samsunsporludur. Eğer kişiler isimleri karalamadan önce biraz araştırma yaparlarsa Orhan hocanın Samsunspor için futbolcu olarak da yaptıklarını göreceklerdir. Orhan Kapucu Samsunspora geldiğinde düşme potasında ve kaos ortamında bir Samsunspora maddi anlamda bir talebi olmadan gelmiştir. Kimi zümreler bunu kendi adını duyurmak için yaptığını haykırsa da düşme potasında bir takımın başına gelerek olası başarısızlığı üzerine almak bir risktir. Ve hiç kimse kariyerinde takım düşürmüş hoca etiketinden hoşlanmaz. Beklerdim ki üst üste başarısızlıklardan sonra haftalarca alınan başarılı sonuçlar, bu sonuçların maddi sorunlar yaşayan futbolcularla alındığı, düşmeyelim hayalleri kurulurken playoff hayallerine geçildiği göz önünde bulundurulsaydı.
Bunlar tabii artık önemi olmayan konular. Bu saatten sonra bize Samsunspora yeni hocasıyla başarılar dilemek düşer. Ancak unutulmasın ki bu takıma emek vermiş bir hoca en azından arkasından iyi konuşulmayı hak ediyor.

KocumVolkan

çok güzel yazmışsın orhan hocaya gerçekten çok ayıp ediliyor umarım bundan sonraki kariyerinde başarılı olur....

commander

haklısınız ama Samsunspor içerisinde belli bir kaos var bu kaos olduğu sürece taşlar yerine oturmadığı sürece orhan hocam gibi nice samsunspor sevdalıları soğutuluyor...
Orhan hocam gerçekten çok kaliteli bi teknik patrondur...İnşallah hak ettiği mevkiyi tekrar elde edecektir...

MeL_55

Orhan Kapucuya cok tesekkür edıyoruz. Ben yıne takımın basında olur dıye hesap etmısdım ama gıtmıs. kendısıde her reportajında belıırtıyordu baska takıma gıtcem ama gıtmemıs galıba.?

55.hakan

benim içimde orhan hocayla devam edilmemesi hep bir uhte olarak kalacak takım onun döneminde ivme yakalamıştı detaylı takip etmediğim için haksız eleştirileri farketmedim ama onun samsunspor aşkından şüphem yok

veis

orhan hoca sevabıyla günahıyla gerçekden bize çok yararlı oldu kendisine sonsuz teşekkürler ama eski bir defter bu çünkü oda samsunsporda maziye dönmek istemiyor hedeflerimiz arasında şampiyonluk var ve yeni bir hocamızla yola çıkdık bu anlamda artık orhan hocayada başarılar demekden başka yapabilecek bişeyimiz yok.umarım haketdigi yerlere gelir.

körfez55

orhan hocayı sonuna kadar destekledik.halada teseekür ediyoruz yaptıklarından dolayı.ancak sezon bitince malatya ve diyarbakır beni istiyo diyerek kendine piyasa yapmaya çalışması hoş değildi.yine de herşey için sağol hocam

**KaR6**

Samsunda kime vefa gösterilmiş ki orhan hocaya gösterilsin? Biz alıştık böyle şeylere, sen de bana göre kafanı böyle seylere takma.. ben de eskiden senin gibiydim ama insan alışıyo bi zaman sonra.. sen babanla gurur duy ve kulagını geri kalan herseye kapa, fasa fiso cunku gerisi.. saygılar..

nomak55

Samsunspor taraftarları olarak geçmişten gelen bir sevgi kazanması ve zor günde takıma sahip çıkması onurlu bir davranış bunu siz siteye bu yazınızı yazmadan oncede cogu kişi tarafından dile getirildi ve birçok teşekkür edildi kendisine..Hep destek dedik verdikte yaptıklarıda yeterince başarı doluydu..son haftalarda bu sitede yapılan yorumlarda herşeye rağmen Orhan hocamıza teşekkürü bir borç biliriz dedik hep bir ağızdan...Kişisel bir kaç kişinin görüşü negatif olabilir. Ancak camia ve taraftar olarak bize hizmet eden herkese teşekkürü bir borç biliriz. Orhan hocamız kendisi gitmek istedi o başka bir durum sizin yanlış anlayacak bir durumunuz olmamalı bütün insanların fikirleri aynı olamaz. Bunlarıda anlayışla karşılamnız gerekir.

ahk34

Samsunspora hizmeti için teşekkür ederiz ama Orhan hocanında Samsunspora teşekkür etmesi lazım degilmi
Samsunspor olmasa hala amatör takım çalıştıracaktı, 4 maç aldı malatyaya giderim diyarbakıra giderim diye şov yaptı... eger sağlam bi yönetim olsaydı zaten orhan hocaya teşekkür eder yol verirlerdi bence yönetimin olmayışı orhan hocanın işine geldi.
en azından kovulmadı, yinede teşekkürler

vanlioglu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 July 2008, 17:31:26
orhan hocayı sonuna kadar destekledik.halada teseekür ediyoruz yaptıklarından dolayı.ancak sezon bitince malatya ve diyarbakır beni istiyo diyerek kendine piyasa yapmaya çalışması hoş değildi.yine de herşey için sağol hocam
arkadaşımın da dediği gibi orhan hocaya minnettarız ama sezon sonunda her basın toplantısında beni onlar istio beni bunlar istio , şu tarihta yönetim oluşmazsa başka kulube imza atarım  gibi demeçler pek hoş deil bende kalmaması taraftarıydım çünkü bu demeçlerden sonra katkısı ne denli olabilir soru işareti.

eLLis

Herkez Orhan Hocaya saygı duymuş peki aleyhine yazılan mesajlar vardı onlar kimdi merak ediyorum dikkat etmedim üyeliklere Orhan Hocaya sonuna kadar saygım var benim lehinede yazdım şimdi başımızda olmasını çokta isterdim açıkcası şuanki yönetim onun zamanında olsaydı herşey çok daha farklı olurdu kulübe para girmeye başladı çok şükür transfer yapıyoruz iyi kötü bunların hiçbiri Orhan Hoca zamanında olmadı Orhan Hocamıza büyük Samsunsporluya saygılar.

Kais

keske orhan hoca bu senede tkımda olsaydıda o zman gorsydı alem samsunsporu

Tribün_ali

Emege saygı eger birde samsunsporlu bir hocamsa saygı duymak gerekir orhan hoca elinden geleni yapmıştır

Baþkent_55

orhan hoca motivasyon ve konsantrasyon açısından takıma çok şey kazandırmıştır......ancak takımdaki bazı futbolcuların!! önüne geçememesi belkide samsunsporu süperligin kapısından döndürmüştür......kapucunun samsunsporluluğunu kimse tartışamaz ......ama hocam neyse ......çok teşekkürler