Samsunspor'umuzun 2008/2009 Sezonu Maçları

Başlatan veis, 23 July 2008, 07:56:45

« önceki - sonraki »

veis

busene o anlamda sıkıntımız olmayacak allahın izniyle bide takım havasını bulursa süper olur.şimdiden kartal maçını düşünmeye başladık bile.

Tufan

güzel olmuş fikstür bayram haftalarında içerde maçlarımız var hesaplarıma göre 3içerde 2 de deplasmanda izleyecem ilk sezon takımımızı gurbetlik zor be

maço

haydaa 2 hafta ust uste ege deplesmanı mı haydaa gıdılmez mı :D

red_white

hayırlı olsun tüm camiamıza  erciyes galibiyetiyle başlamamız lazım

ozkan17

Alıntı yapılan: camakf_55 - 23 July 2008, 18:14:33
haydaa 2 hafta ust uste ege deplesmanı mı haydaa gıdılmez mı :D
beklerım hem manısada hem ızmırde tum samsunsporluları bursadan ıstanbuldan samsundan ;D

veis

adana karabük bolu sakarya maçlarında varız allahın izniyle bir tanede ege hakkımız var bakalım hangisine denk gelicek.

eLLis

İlk haftalarda iki maçımız var istanbulda lige iyi başlamak gerek istanbul grubunun maça akmasıyla alacağız inşallah iyi oldu bu birde üstüste karadeniz takımlarıyla maçımız var hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel bir sezon geçiririz

kill for you

ilk iki deplasman çok sağlam 2.hafta kartal , 4.hafta karşıyaka  8)
Uçak kaldır uçur bizi  :-*

jean

ilk macin icerd eolmasi iyi oldu babam adina sevindim inslalah galiubiyetle baslariz

sirin_polis25

ilk mac31i kesinmı kacırıom macı beeeeee

oguz_5528

bnce ii bir fikstür şampiyonluk iddaasıyla çıkan takımlarla peşpeşe oynamayacaz.Bu bir avantaj mıdır? bnce öle...

nomak55

kartal macı yakın cok sukur...ozledik yaaaa kırmızı beyazı

Sadece Samsunspor

AlıntıÇocuklarıma güveniyorum

2008 2009 Sezonu Bank Asya 1. Ligi Fikstürü´nü değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, "Fikstürden memnum.Güçlü yada zayıf diye rakip ayırmayacağız. Ben çocuklarıma inanıyorum" dedi.Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli teknik patronu Hayrettin Gümüşdağ, 2008-2009 Sezonu Bank Asya 1. Ligi Fikstürü´nü değerlendirdi. İlk maçta Kayseri Erciyesspor ile karşılaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Gümüşdağ, "Bütün rakiplerimizi aynı görüyoruz. Biz, genç, dinamik ve iyi bir takımız. Güçlü yada zayıf diye rakip ayırmayacağız. Ben çocuklarıma inanıyorum" dedi. Takımla ilgili bilgi de veren Gümüşdağ, altyapıdan alınan Abdulsamet´in fiziğini beğendiğini ve bazı eksiklerini giderdiği takdirde genç oyuncuyu Isparta´daki kampa getirmeyi düşündüğünü söyledi. Ayrıca Hollanda´nın Eindhoven takımından gurbetçi kaleci Ferhat´ı deneyeceklerini belirten Gümüşdağ, "Ferhat´ın referansları iyi. Yarın (bugün) bizimle idmanlara başlayacak. Kendisini deneyeceğiz ve performansına bakacağız" diye konuştu.

gnc bengülü

24 July 2008, 14:52:17 #58 Son düzenlenme: 24 July 2008, 14:53:58 gnc bengülü

2.Hafta KARTALSPOR    -    SAMSUNSPOR

4.Hafta KARŞIYAKA    -    SAMSUNSPOR

6.Hafta MANİSASPOR    -    SAMSUNSPOR

8.Hafta BOLUSPOR    -    SAMSUNSPOR

12.Hafta ALTAY    -   SAMSUNSPOR

maclara bak be hepsı ust uste inş. en az 3 üne gıderız kartal garantı bolu , altay

HoliganSamSunLu

samsunsporumuza hayırlı olsun bu arada kartalla bolu büyük ihtimalle olur...