Hüseyin Başgöl'ün Celil'e Haciz Getirmesi

Başlatan varolcan, 23 July 2008, 01:12:34

« önceki - sonraki »

varolcan

23 July 2008, 01:12:34 Son düzenlenme: 23 July 2008, 01:14:16 berusa55
arkdaşlar kaynak,kulüp personeli ve yöneticiler...

samsunspordan para alamayan celile başgöl yardım eder ama bir şartla.oda senet verceksin.fedarasyondan paranı aldığında borcunu ödersin der.ama daha düne kadar sezgin gümüşü yiyin 10milyon ytl ile gelecem diyen başgöl aynı yalanlara başvurarak ,fedarasyonu beklemeden sözünde durmayarak celilin evindeki eşyelerı haciz etmiş.burdaki son kaynak...sezgin gümüş ile başbaşa verip bu celilii bitirelim demiş başgöl.bir iki gün içinde bu yaptığı şerfsizliği yönetim ve personel açıklıcakmış.yorumlarınızı bekliyorummmm

veis

kaynak çok net degil açıklansın ondan sonra yorum yapalım bence.

varolcan

veis abi kesin.kulüpte çalışan arkadaşım dün akşam celilin ağlayarak bu şerefsizde beni sattı herkes satıyo lanet olsun bıktım bu hayattan demiş.

veis

celil efendi geçen sene maçlardan sonra başgölle beraber iki sevgili gibi pozlar vermeseydi ozaman.

oguz_5528

yaa bu celili nie sevmiyorsunuz arkllar ya başgölde herkese borç verio bi kulübe vermiodu para yücel hocayada vermişti gçn sene..

seckin55

körfez55

nasıl sevindim anlatamam.baba yaa baba :):):) bu devirde babana bile güvenmiceksin işte :)

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 23 July 2008, 11:23:23
yaa bu celili nie sevmiyorsunuz arkllar ya başgölde herkese borç verio bi kulübe vermiodu para yücel hocayada vermişti gçn sene..

ya bu sevip sevmeme konusu degilki bak işte daha düne kadar baba dedigi sarmaş dolaş oldugu adam şimdi celili bitirelim diyormuş.sırf o başgöl için yönetimi topa tutmuş ve basın önünde açlık grevi yapmışdı.eee naparsınız etme bulma dünyası ahh almıycakdın bu dünyada.

**KaR6**

bizim apartmana haciz memuru mu geldi yani :o vay anam vay dustuler mi bu kadar.. celil i çok ama çok severdim ama cok yanlısları oldu fakat ne olursa olsun bu dunya kadar para kazanan bir futbolcunun bu hallere düşmesi üzdü beni..

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar artık celil konusu açmayalım açtıkça tartışmalar çıkıyor kendimizi yıpratıyoruz celil samsunspor tarihinin en iyi oyuncularından biridir buna kimsenin itirazı yoktur son zamanlarda yaptıkları ile kendini aşmıştır bu yüzden tepkiler olabilir lütfen artık celil'i bırakalım ne olacak ne bitecek seyredelim sonra konuşalım çünkü birbirimizi kırıyoruz başka hiçbişe yaramıyor bu tür tartışamlar, yakışmaz bize ;)

recai

bu durum yonetimin aciziyetidir.. futbolcuyu borc alacak, haczed ugrayacak  hale getirirsen sen ne super lig beklemeye hakkın olur nede kumede kalmaya.. Allah tan ligde kaldık futbolcular sayesinde yine.. Onceki yonetim samsunspor tarihininde kara bir sayfadır umarım yenisi bembeyaz olur..

ozkan17

su yaz donemının en guzel haberı olsa gerek su..babayı gordunmu celikll zuahahab kenarım beaa celılmıs hahahaha babayı gor sen sımdı huseyın basgılk babaymıs aldınmı babayı celilciiiimmmmm ;D nası sevındım bılemezsınız ;D ;D ;D ;D

eLLis

Ben üzüldüm yinede kulüpte o kadar işler dönüyorki kimin kime güveneceği belli değil herkez tilkilik peşinde Allah aşkına adam gibi bir yönetimimiz yokki herkez kendi parasının peşinde elber alırsın o parayı diyoruz ama o parayı verecek adam yok ne zaman çıkacağı belli değil böyle bir kulüpte bunlar çok normal celilede kızmamak lazım geçmiş olsun inşallah bu yönetimle düzlüğe çıkmaya başlarız.

Sadece Samsunspor

arkadaşlar celil'in evine haciz gelmesi niye bu kadar mutlu etti sizi o da insan değil mi ayıptır günahtır tamam kızabiliriz celil'e bende kızıyorum çok sivri konuşuyor ama haciz geldi diyede gülüp oynamayı nası yapıyosunuz ona şaşıyorum

jean

insallah yalan haberdir bu tur seylere girmesek takim olarak iyi olur