başkanımız kanal 55'de canlı yayın konuğu - başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 July 2008, 20:58:35

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Kadir ÇELEBİ

Tuğberk izleyemeyen arkadaşlar için kısa ozet şeklinde bilgiler verirsen iyi olur...

maviay55

Amsterdamli

ozkan17

evet smödı basladı daha yenı ızlıyoruz bıtınde bılgı verırız

maviay55

TEKNİK DİREKTÖRDEN BAHSEDİyor..izliyorum çok saol amsterdamlı bakalım neler dicek başkan?

jean

su anda bakiyoruz alt mesaj yazdim gitmedi yav neyse bakmam onemli bir olay yinede

maviay55

biz sağlam adımlarla gidelim..diğerleri bize nasip olur inşallah..

başkanın son sözü..

kanal55 samsunsporun yanında..kötü günde iyi günde tşkler kanal55 helal olsun spiker sevdim seni.. koçum benim samsunsporlu öleceğim dedi bravo bravoo  :P

Tufan

sonuna yetiştim öncelikle mali sorunları aşmamız ve düzenli gelir kaynağı yaratmayı hedef aldıklarını söyledi

ozkan17

teknık dırektorun alt yapı hocası harettın gumusdag oldugunu soyledı baskan..

saglam adımlarla yavas yavas hedefe ulasacagımızı dıle getıren baskan ben samsunsporu bırıncı lıge cıkarıpda tekrar dusmek zorunda kalmasını ıstemıyorum,samsunsporu asansör takım yapmak ıcın gelmedık buraya dedı..

benı en cok etkıleyen sozude işimizden,eşimizden fedakarlık edıp samsunspor ıcın birseyler yapmaya geldık dedı..

son olarakda ımza atabılırmkı baskanın su ımalarına bu sene cıkmıyoruz lıge borcları fınansı temızleyıp oyle cıkmak super lıge..en az 2 sene daha burdayız gıbı arkadslar..

baskanın durusu konusması ses tonu benı tatmın ettı..hıc oyle yyiyici havası yok gıbı..ınsallah yanılmayız

Sadece Samsunspor

Başkan kısa süre konuk oldu. Söylediklerini özetliyorum:

-Personelimizin maaşları ödenmiş yarın 1 ödeme daha yapacaklarmış.

-Yönetim kurulundaki bazı kişilere yeni görevleri verilmiş.

-Başkan biraz sabır istiyor. Herşeyi yoluna koyacağız diyor.

-Yeni teknik direktöre çok güveniyor.

-Şuanki hedefi ise ilk olarak şeffaf bir ekonomi ve samsun deplasmana gidemiyor parası yok gibi lafları bir daha dinletmemek.

Yani gerekli destek verilirse bu yönetim çok rahat çıkar arkadaşlar

Ayrıca Cemal Yeşilyurt 500.000 ytl lik destek vermiş 500 milyor çok iyi para, teşekkür ediyoruz kendisine

Kadir ÇELEBİ

Cak cek le işim olmaz haberinin devamı ve onayını gosteren bir program olmuş gördüğüm kadarıyla mali yapının düzelmesi hususuna vurgu yapması doğru bir yaklaşım olduğu gibi hedef belirlemenin zaman alıcağını soru uzerine samsunsporun düşmemeye oynayan bir takım olmayacağının altını çizen başkan hedeflerinin mali yapının düzeltilmesiyle beraber superlig yolunda ilerleyen bir takım yaratma hevesinde olduklarını ima etti.. hoca konusuna yetişemedim bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur...