süper Ligde Samsun Bölgesi Hakemi

Başlatan körfez55, 10 July 2008, 15:26:59

« önceki - sonraki »

körfez55

22 sene sonra bir ilk

Samsun Bölgesi Hakemi Mürvet Sezer,artık Turkcell Süper Lig´de düdük çalaçak. 34 yaşındaki Hakem Mürvet Sezer, 1986 yılında o zaman ki adı Türkiye Birinci Ligi olan şimdinin Turkcell Süper Ligi´nde görev alan Nuri Doğan´dan 22 yıl sonra bu lige yükselme başarısını gösteren ilk isim oldu.

Sadece Samsunspor

10 July 2008, 15:30:25 #1 Son düzenlenme: 10 July 2008, 19:52:54 tuqberk
Başarılar diliyorum

Kadir ÇELEBİ

10 July 2008, 17:35:53 #2 Son düzenlenme: 10 July 2008, 17:37:34 SamsunSpor_34
SEZER: ÇOK MUTLUYUM
Hakem Mürvet Sezer, Samsun İl Hakem Kurulu´nun gururu oldu. Merkez Hakem Kurulu´nun (MHK) yeni belirlediği klasman listesinde Üst Klasman Hakemi olan Samsun Bölgesi Hakeme Mürvet Sezer, artık Turkcell Süper Lig´de düdük çalacak. Hakem Mürvet Sezer, 1986 yılında o zaman ki adı Türkiye Birinci Ligi olan şimdinin Turkcell Süper Ligi´nde görev alan Nuri Doğan´dan 22 yıl sonra bu lige yükselme başarısını gösteren ilk isim oldu. Çok mutlu olduğunu belirten Sezer, "Yaklaşık 18 yıldır hakemlik yapıyorum. Ve en sonunda Üst Klasman Hakeme olarak Turkcell Süper Lig´e yükseldim. Benim bu başarımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BALAKÇI TEŞEKKÜR ETTİ
Samsun Bölgesi Hakemi Mürvet Sezer´i bu başarısından dolayı kutlayan İl Hakem Kurumu Başkanı Helim Balakçı, bir önceki İl Hakem Kurulu Başkanı Faruk Sertakan ve yönetimine yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Balakçı ayrıca, "Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve GTK üyesi Şener Aydın´a, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu´nun bir diğer üyesi Sefer Altuntaş´a ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bölge Sorumlusu Turgay Güdü´ye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

TOPLAM 12 HAKEM
Ayrıca Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından belirlenen Klasman Listesi´nde samsun Bölgesi´nden Mürvet Sezer´in dışında 11 tane daha ismin bulunması sevinçle karşılandı. Buna göre açıklanan Klasman Listesi´nde Hakan Atilla Gökbilgin (ÜKYH), İlkay Aydın, Ahmet Zengin, Bora Baykal ve Murat Göze (KLSH), Samet Çiçek, Ufuk Şener, Bülent Uludoğan, Fatih Kayıkçı, Ahmet Ateş ve son olarak da bu yıl Klasman Yardımcı Hakem´liğine (KLSYH) yükselen Adam Köse, 2008-2009 sezonunda Türkiye profesyonel liglerinde görev alacak Samsun Bölgesi Hakemleri oldular.

alıntı yapılan haberin devamı

www.habergazetesi.com.tr
Gorev yapıcak olan bolge hakemimiz bay..
kendisine yeni gorev yerinde başarılar

yönetici

Geçtiğimiz yıllarda daha çok 3.Lig ve 2B maçları yönetti. İyi bir hakem olduğu söyleniyor. Bu sezon Süper Ligde daha çok 4. hakem olarak görev yapacağı tahmin ediliyor, arada maçlar da yönetecektir.

Bir de eski yöneticimiz İhsan Kalkavan'ın oğlu Mete Kalkavan vardı ama o İzmit ve İstanbul bölgelerinden girmek zorunda kalmıştı.

Mürvet hocaya başarılar dileriz.

Bafralı

Meskenler

55.hakan

harika yıllardır ilk defa ,artık tv ler maçın başında hakem samsun bölgesinden diyecek:)süper

Gaziosmanpaşalı3455

samsunluyuz samsunsporluyuzz gururluyuzzzzzzzzzzz

jean

hepte yakinirdim neden samsun bolgesinden yok diye inslalah lige cikariz bizim maca denk gelir birde kiyak yapar

commander