Kırmızı - Beyaz Dergi Yayınında !

Başlatan TRe, 07 July 2008, 12:04:53

« önceki - sonraki »

TRe

07 July 2008, 12:04:53 Son düzenlenme: 07 July 2008, 17:06:41 TRe
Arkadaşlar kendi çabalarımla Kırmızı - Beyaz adında bir taraftar dergisi çıkarttım. Aşağıdaki linke tıklayarak bu dergiyi inceleyebilirsiniz. Eğer istek olursa 1 sonra ki sayıyıda sizlerle paylaşmak isterim. Ayrıca bir matbaa ile anlaşıp böyle bir dergi bastırabiliriz. Bu dergiyle uğraşmamdaki en büyük amaç bizans takımlarının dergilerine bakıp keşke bizimde bir dergimiz olsaydı dememdir. Sizinde böyle hissettiğinizi düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz ;) İlk sayı olduğundan oldukça acele bir şekilde yaptım beğenirseniz eğer daha sonraki sayılar profesyonelce olacaktır.. Bu ay Şirinler grubunu tanıttık her ay başka bir grubun resimleriyle yapılacaktır dergi ve tamamen tarafsızdır.

Kırmızı - Beyaz Sayı 1 İndir
http://rapidshare.com/files/127802441/K__305_rm__305_z__305__-_Beyaz.rar.html

Kırmızı - Beyaz Sayı 1 ( Alternatif Link ) Yukardaki Link Çalışmassa Burdan İndirebilirsiniz..
http://rapidshare.de/files/39934623/K_rm_z__-_Beyaz.rar.html

http://kirmizibeyazdergi.sitemynet.com Adresinden De Dergimizi Okuyabilirsiniz.

* Dergimizi Pc'nize indirip okursanız görüntü kalitesi daha yüksek olur ;)

Yorumlarınızı Bekliyorum..

veis

isim güzelde esasında kırmızı beyaz samsun olsa daha hoş olurdu ama yinede ellerine saglık.

harbisamsunsporlu5517

saolasın kardesim böyle bırseyın olması gerekıyordu umarım devam ettırırsın buişi

TRe

Bu sayı tamamen tanıtım amaçlıdır zaten. Fikirleriniz ve görüşleriniz doğrultusunda daha iyisi için hareket edicem ;) ayrıca forumdan arkadaşlarında katılımıyla dergiyi çok daha iyi bir hale getirebileceğimizi umuyorum. Samsunspor taraftar dergisi fikri bence çok güzel.

CeLL-O

Dergiyi daha iyi bir hale getirip matbaa işinide halledersek mükemmel olur arkadaşlar.

yusuf celebi

Samsunspor için bir şeyler yapma gayreti içinde olanları ve bu dergi için emek sarfedenleri tebrik ediyorum.

Bir konuyu eleştirmek istiyorum.

Eski üyelik kartlarının arkasındada yazıyordu,"Samsun'luyuz,Samsunspor'luyuz.

Bu slogan Samsunspor'un büyüklüğünü hafife almaktır,Samsunspor sadece Samsun'luların takımı değil bir Türkiye takımı dolayısıyla bu sloganla Samsunspor'u sadece Samsun'a hapsetmek benim her zaman yadırgadığım bir konu o nedenledirki bu slogandan dolayı kulübede bu düşüncelerimi aktarmıştım.

Kötü niyetle yapılan bir şey değil ama Samsunspor'un vizyonunun belirlenmesi noktasında önemli buluyorum.

MeL_55

Hangi Takimlisin cok güzel olmus. ;D Bence cok güzel bir fikir. Illeride daha da profesyonel calisilirsa bir yere gelinir. Ellerinize saglik.

Kadir ÇELEBİ

Emeğinizden, göstermiş oldugunuz çabadan dolayı tebrik ederim

hakan55

hayır diyen ve farketmez dıyen arkadsların nie böle dedıklerını gercekten merak edıyorum SAMSUNSPOR için birseyler yapılması zorunuzamı gidiyo..

Devam edin can kardesım ALLAH yardımınız olsun kolay gelsın devamını beklıyoruz...

mehmet yılmaz

Konunun ayrıntılarını Cello ile epeyce konuştuk
Tebrik ve teşekkür ediyorum, Türkiye'de dergi çıkarmak kolaydır da devam etmek çok zordur

Bu samimi be amatör çalımanızdan ötürü sizleri kutluyorum, inşallah ileride bir gün çıkacak olan Samsunspor Dergisinin nüvesi olur bu naif çaba.

CeLL-O

Arkadaşlar yorumlar için için herkeze teşekkürler. Şuan dergi çıkartma işini askıya almış olsakda ben uğraştığım ; çıkarttığım dergileri buraya eklicem. Netden okuyabilirsiniz ;)

Gaziosmanpaşalı3455

dergin çok güzel olmuş kardeşim emeğine yüreğine sağlık

Cagdas Ünver

Fikir olarak güzel , daha profesyönelce yapilabilir; tek elestirecegim nokta türkce'yi dogru kullanmamissin güzel kardesim.Onun disinda tebrikler.

Meskenler

öncelikle boyle bıse dudundugun ıcın cok tesekkurler TRe bu dergı ısı bu aralar cok moda her taraftar grubu boyle aktıvıteler yapıyor bizimde yapmamız ıyı olur bı ara forza şimşekler grubu da haftalık forza şimşekelr dergısı cıkarttı ama maddı sorunlar sebebınden bı daha olmadı tekrardan tşk

CurvaSudSamsunspor

bursasporun mesela teksas çıkarıyo İNADINA FANZİN diye bizde yapabiliriz