Kavak Belediyesinden Anlamlı Yardım

Başlatan merkez, 01 July 2008, 10:20:12

« önceki - sonraki »

merkez

01 July 2008, 10:20:12 Son düzenlenme: 01 July 2008, 14:20:55 berusa55
AlıntıKavak Belediyesi içinde bulunduğu mali sıkıntılara rağmen fedakarlık yaparak kuruma ait bir iş makinesinin kira gelirini Samsunspora Bağışlama Kararı aldı.
Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici Samsunspor bu şehrin markasıdır ve herkesin de sahip çıkması gerekmektedir diyerek konuşmasına şöyle devam etti; mali sıkıntıda olmamıza rağmen ne olursa olsun Samsunspora sahip çıkmamız gerektiğini düşünerek böyle bir karar aldık bundan sonra da elimizden ne gelirse yapacağız dedi.

Helal olsun sana Başkanım !!

Sabah gazeteyi aldığımda okuduğum bu haber çok duygulandırdı beni,hemen telefona sarıldım ve aradım kavak belediyesini...Diğer Belediye başkanları gibi ben yokum dedirten biri değil kendileri, sekreteri hemen bağlayıverdi.

Kendisine bir Samsunlu ve Samsunsporlu Olarak teşekkür ettiğimizi,imkansızlıklarına rağmen böyle bir yardımda bulunmalarının çok anlamlı olduğunu,Trilyonluk bütçeli Büyükşehir belediyesinin ve diğer semt belediyelerinin yapamadığını küçücük bütcesiyle yaptıkları için de bizim için en büyük belediye  Başkanların kendileri olduğunu söyledim.

Kendisi de gayet mütevazi bir ses tonuyla teşekküre gerek olmadığını,bunun bir samsunlu olarak borçları olduğunu ve aradığım için memnuniyetini ifade etti.

Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyor  Allah razı olsun diyorum.

HaSaNCaN

Helan olsun diyorum. İnşallah bu olaydan işadamlarımız bişeyler kaparlar.

Sadece Samsunspor

AlıntıTeşekkürler Başkan

Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, kiraya verdikleri iş makinasından elde edilecek bedelin bir kısmını Samsunspor´a bağışlama kararı aldıklarını açıkladı. Belediyelerinin mali sıkıntı içerisinde olduğunu kaydeden Kesici, herşeye rağmen Samsunspor´a sahip çıkmak istediklerini belirtti.

Borçlara rağmen destek
Belediyelerinin 1.5 milyon YTL´lik borcunun yapılandırıldığını ve borç ödemesinin de İller Bankası´ndan gelen paylarının kesilerek gerçekleştirildiğini ifade eden Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, "Belediyemize ait iki iş makinasından birini 5 bin YTL´ye iki haftalığına bir iş için kiraladık. Buradan elde edeceğimiz kira bedelinin bir kısmını da Samsunspor´a bağışlayacağız. Belediyemizin içinde bulunduğu mali durum bellidir. Borçlarımızla ilgili ödemeler halen devam ediyor. Piyasayada 450 bin YTL civarında borcumuz var. Ancak biz herşeye rağmen Samsunspor´a az da olsa destek verme kararı aldık. Samsunspor bu şehrin markasıdır. Samsunspor´a bu nedenle her kesimin sahip çıkması gerekir" dedi.

Kadir ÇELEBİ

Gonulden bağlı olanların ne şartlarda olursa olsun imkanlarını zorladığını goruyoruz teşekkurler başkanım...

ozkan17

Gercek Bir KAVAK'lıya yakısanda budur..

Helal olsun baskanımıza..

harbisamsunsporlu5517

Allah razı olsun Diğer buyuk bldyılere örnek olmuştur inş

seckin55

düşünüpte katkıda bulunanlardan Allah razı olsun...sagol varol kavak belediyesi.başkana sewgilerimizle

CurvaSudSamsunspor

benim memleketimin isminin böyle olaylarda ismi geçmesi beni sevindirdi...

Recep

bir kere daha kavaklı başkanımla gurur duydum imkanları çok kısıtlı olmasına rağmen böyle bir olayda ilçemin isminin öne çıkması gurur verici

samsunmania

Helal olsun başkan. Diğer belediye başkanlarımız örnek alsınlar artık.

eLLis

Helal olsun başkana ne diyelim birde büyükşehir başkanımız var dimi bizim >:( Diğer ilçelerde katılsın başta Çarşamba ve Bafra olmak üzere

CeLiL_55

Zaten Bütün Belediyeler ve Kamu Kuruluşları Destek Çıksalardı Samsunspor'un borcu yarı yarıya inmiş olurdu..

MeL_55

Allah razi olsun ! Gazi, Ilkadim sizlerdende adim bekliyoruz.

veis

lafa geldimide yok bafra yok çarşamba diyoruz bakın görün kavak yaptı en kral davranışı.d,gerleride beklesin dursun.yok samsunun kaleleriymiş yok büyüklermiş.büyüklük böyle olunur.

gnc bengülü

SAMSUNLU olmak bu işte helal olsun