İşte yeni sezon programı !!

Başlatan MeL_55, 21 June 2008, 14:53:13

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntıİşte yeni sezon programı !!

Bank Asya 1. Lig ve TFF 2. Lig'de 2008-2009 sezonunun planlaması belli oldu.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig, 31 Ağustos Pazar günü yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. 21 Aralık Pazar günü yapılacak 17. hafta maçlarıyla devre arası tatiline girecek lig, 4 Ocak 2009'da 18. hafta maçlarıyla devam edip, 3 Mayıs 2009'da tamamlanacak.

TFF 2. Lig'de mücadele 31 Ağustos Pazar günü başlayıp, 28 Aralık Pazar günü tamamlanacak. Yükselme Grubu ve 9 takımlı 4 klasman grubunda 11 Ocak 2009'da başlayacak mücadele, 10 Mayıs 2009'da sona erecek. 8 takımlı 1 klasman grubunda ise maçlar 8 Şubat 2009'da başlayıp, 10 Mayıs 2009'da tamamlanacak.

eMMo

Samsunsporumuz için başarılar diliyorum inşallah bizim için güzel bir sezon olur

veis

allah utandırmasın inşallah o programa yetişecek bir takımımız ve yönetimimiz olur.

Sadece Samsunspor

7 tane futbolcumuzu tüfenk tuttu. 12 tanede süper genç takımdan profesyonel anlaşma imzalattık şuan 19 futbolcumuz var onlarla devam ederiz elimizden geleni yaparız

SametYılmaz55

inşallah bütün sıkıntıları atlatır ve sezona iyi başlayarak güzel bir performans sergileriz

veis

Alıntı yapılan: tuqberk - 21 June 2008, 16:04:08
7 tane futbolcumuzu tüfenk tuttu. 12 tanede süper genç takımdan profesyonel anlaşma imzalattık şuan 19 futbolcumuz var onlarla devam ederiz elimizden geleni yaparız

bu traz hareketler günü kurtarır bencede transfer yapılmasın ama transfer yapmayacagız diye borç ödememezlikde olmamalı.bu borç ödenmedigi sürece samsunspor asla düzlüge çıkamaz.

körfez55

dün gece rüyamda playofftan süper lige çıkıyoduk.umarım rüyalarda kalmaz...yoksa süper lige artık rüyamızdamı göreceğiz.

Tufan

inşallah takım yetişir lige çok bişe istemiyorum sadece formanın hakkını verecek bi takım kurulsun borç olayıda böyle kampanyalarla bitmeyeceği aşikar kampanyanın yapılma amacıda malum önümüzdeki yerel seçimler..

jean

kongrede baskan cikarsa asagi yukari iki ayimiz olacak sezon iicn yinede cok gec dgeil inslalah birisi cikar

veis

genç oyuncular elde kaldı bu artı hatta sevindirici bir gelişme.serkan celil kenanda kalır kadro sıkıntısı yaşamayız ama ne playofu nede süperligi düşünmeyelim enaz 3 sene.

jean

veis abi yapma gozunu sevim bu sene kesin cikariz demistin bana

veis

ben sezgin başkan ve şafak başkan gitmeseydi yine diyorum kesin çıkardık ama tablo çok kötü artık.

Meskenler

ılk yarıyı guzel bıtırırsek futbolcu transferlerı felan olur buda bızım ıcın ıyı olur. neyse hayırlısı olsun.

Tribün_ali

Şimdiden başarılar inşallah kazasız belasız atlatırız bu seneyi bu senede cıkamayız

recai

Alıntı yapılan: veis - 22 June 2008, 21:04:49
ben sezgin başkan ve şafak başkan gitmeseydi yine diyorum kesin çıkardık ama tablo çok kötü artık.

Kalsalardı 100 de 1500 duserdik bu kez.. su anki duruma gore 100 de 80 duseriz gibime geliyo..acilen yonetime ve transfere ihtiyacımız var..