Var mısınız!!!

Başlatan körfez55, 13 June 2008, 23:57:38

« önceki - sonraki »

celebi

sebebi sanırımkaranlık eller yine anlaşılan

atakan5521

varız tabi pazar günü meydandayızz

Meskenler

valla bende bugun gordum hazırlalan afıslerı ama debocan ıptal edıldı dıyo sebebı nekı ?

hakan55

sımdı ne yapıyoruz bilgi verin lütfen..

hakan55

yok nie iptal olmus nıe oldugu bellı aslında ama yınede bir bilgi verırler dıe yazmıstım...

Meskenler

org ıptal olmamıs gazetedede yazıyo bugun kongreden sonra olucakmıs yuruyus

körfez55

evet kongreden sonra 12 temmuzda büyük bir yürüyüş olacak...

cembaba

arkadaşlar yuruyuş iptal edilmedi. tarihi ertelendi. kongre den sonra olacak bu yürüyüş.. kimsenin şüphesi olmasın.

only55

Lig başlasın ondan sonra olcakmış. Zaten en fazLa 100 kişi olacağından pek de sorun olmaz zaten ...

Kadir ÇELEBİ

Sorunların buyuk bir bolumunu oluşturan sebeplerden biriside bir butun olamayışımızdır hepimizin tepkisi bireysel olup gerekli yerlere ulaşamaması ses getirememesi bu nedenden dolayı kaynaklanıyor samsunsporun adı geçtiği her platformda liderlere ihtiyaç duyulmakta sorumluluk almaktan kaçınıldığı surece boyle devam edecektir.

yapılması planlanan bu yürüyüş amacına ulaşmalı taraftar bir bütün olduğu surece projelerde daha buyuk destek gorucektir tribunde abi kardeş ilişkisi onemlidir  ilgi artıcaktır sanalda ve relade tek platform oluşturulmalı her anlamda olumlu gelişmeler sağlayacagına inanıyorum sadece taraftar bütünlüğü için değil gereken yerlere tepki amaçlıda düşünülmeli bu oluşumu desteklemeli iyi kullanmalıyız...