Var mısınız!!!

Başlatan körfez55, 13 June 2008, 23:57:38

« önceki - sonraki »

Meskenler

Alıntıyarın değil zaten 29 haziran pazar günü.şehre afişler asılacak.bütün taraftar gruplarından arkadasların ve bütün samsunsporluların bu yürüyüşte bulunması gerekir.katılımın geniş olması için herkes elinden geleni yapmalı.tek derdimiz ortak sevdamız samsunspor...şirinleriz,mekansızlarız,çılgınlarız,şimşekleriz,SAMSUNSPORLUYUZ...

aga her turlu sadece 3 grupla olmaz bu ısler samsun halkı lazım bıze afısşer feşlan her yere asılmalı bu arada reklamı yapıyorum hemen ınternete :)

red_white

yapılması gerelen bişey çok ses getirir bence

Mert

ßu sefer kalabalık olmak lazım sokaklara sığmamak lazım.Allahın izniyle orda olcam.

CurvaSudSamsunspor

taraftarlar derneğimi hazırlıyo bunu kesin bilgi verin doğru ise ordayız...

sbc_emo

Bizler Tarafından düşünülüp ümit abiye danısılıcak ümit abide valimziden izin alırsa olcaktır bu organizasyon inşallah

hakan55

inşallah olur ama izin verceklerını sanmıyorum inşallah verirler varımız yogumuzla ordayızz...

hakan55

evet hepberaber hareket edelım ve artık gücümüzü gösterelim.. ayrı gayrı olmasın yıne ama...

cembaba

ayrı gayrı olmasın artık ya :( cok guzel bı organızasyon super oluıR bencede

s.b.ç yasin

ewt biz beraber olarak bi organizasyon düşündük isterizki herkes büyük samsunspor fanatiklerini görsün tepkimizi görsün bizim düşüncemiz her zmn birlik we beraberlikten yana

HaSaNCaN

Çok güzel bi organizasyon. Büyük küçük herkesin katılması lazım. ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur.

cembaba

DeBocan doqru söylemiş.. herkes katılırsa organızasyon guzel olur ;)

heroes55

16 June 2008, 22:49:28 #26 Son düzenlenme: 16 June 2008, 23:45:34 berusa55
yapalımda  kımsenin sevkini  kırmak  istemem  bir  fayda  saglayacagına  inanmiyorum 

bize  gunluk  deil  kalici seyler  yapmak  gerekir

buyuk samsunspor  taraftarı  oldugumuzu  sozde  deıl ozde  gosterelım    tesıslerın  onunde  oturma  eylemi  yapalim  yeni bir  yönetim  olusana  kadar  bunu  yapalim  ne  kadar  kalabalik  olursak  bu  kadar  super  olur  bence

celebi

İnşaallah bir nerice çıkarda bir ışık olur.

Recep

büyük yangınlar bir kıvılcımla başlar
inşallah bizim için bir kıvılcım sağlar

pitbul055

gazete ilanı,afiş falan olmalı.sadece siteden duyuruyla olmaz.gelişmeler yazılsın buraya.samsuni kardeşimdende yorum bekliyorum bu organizasyon hakkında.