Galip Öztürk Aday Olsun !! (Mail Yolla)

Başlatan taraftar55, 11 June 2008, 11:58:17

« önceki - sonraki »

taraftar55

11 June 2008, 11:58:17 Son düzenlenme: 11 June 2008, 12:00:44 EliteKinq
İyi Günler Renkdaşlarım,

Ben Önceki Kongre'de Aynı Şeyi Yapmış (Başka Bir Samsunspor Sitesinde) ve Galip Öztürk Bey Teşekkürlerini İfade Etmiş Fakat Bu Sene Adaylığını Koymacağını Söylemişti..

Galip Öztürk Bey Eğer Yanımda Olacaklarsa Ben Varım ve Açık Çek Öneriyorum Ne İsterseniz Olucak Dedi..

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11003

Gelelim Mail Yollamamıza Buyrun Galip Beyin Sahip Olduğu Metro Turizm A.Ş. 'nin İnternet Sayfasında Ki İletişim Bölümüne : http://www.metroturizm.com.tr/iletisim.asp Buraya Giriyoruz Adımızı Soyadımızı Mail Adresimizi Yazdıktan Sonra Mesaj Kısmına İster Kendi Duygularınızı İsterseniz Benim Aşağıda Yazdıklarımı Yazın..

Örnek Mail:

Adınız Soyadınız: Ahmet Mehmetoğlu
E-Mail Adresi: ahmet@mehmetoglu.com
Telefon: 0000000000000
Konu Başlığı: Sayın Galip Öztürk'e
Sizin Halk Gazetesindeki Yazınızı Okuduktan Sonra Bu Maili Atmak İstedim. Eğer Sizin De Aklınızda Küçücük Bile Samsunspor Başkanı Olma Duygusu Varsa Biz Samsunspor Taraftarı Olarak Sizi 14 Haziran'da Aday Olmanızı İstiyoruz.
Saygılarımla,

Not: Ben Yolladım Her Üyenin Yollamasını Rica Ediyorum..

Bu Kadar Kişi Mail Atarsa İlla Ki Galip Öztürk Beyefendi'ye İleticeklerdir..

ÖNEMLİ NOT: Galip Bey'in Kullandığı Başka Bir Mail Adresi'de galipozturk@otogaristanbul.com

Sadece Samsunspor

Galip Öztürk başkan adayı olmaz bazı sebepleri var belki kardeşi olabilir o da zor gibi ama her zaman maddi desteğini yapar

taraftar55

tuqberk kardeşim yolladın mı ? Lütfen Ya Arkadaşlar İleride Üzülmemek İçin Lütfen Ya 1 Dakikanızı Harcasanız Nolucak?

Nuri Asan

Bu saatten sonra paralı aday beklemeyin.Samsunspor başarılı olursa Belediyenin ve Yusuf Ziyanın işine gelmeyecek.Anlayacağınız gibi siyasi baskı var.Samsunspor başarılı olursa Belediye biz yaptık,biz başardık diyemeyecek.Samsunsporumuzua siyaset bulaştı.önümüz seçimde siz yinede belediye başkanı seçin bunları bize yapılanlar az bile ne işimiz var bank asyada amatör varken.

Kadir ÇELEBİ

olmayacagını bilsek bile biz samsunspor için uzerimize düşeni yapalım.. Yollayayım arkadaşlar.

Nuri Asan

Maille olmaz bu işler sokağa çıkmak lazım sokağa.Hele bir çıkalım eylem yapalım bakın o zaman nasıl değişecek bu işler

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 11 June 2008, 13:44:04
Maille olmaz bu işler sokağa çıkmak lazım sokağa.Hele bir çıkalım eylem yapalım bakın o zaman nasıl değişecek bu işler

Bu taraftar arasındaki kopukluklamı şehrin vurdum duymazlığıylamı samsunsporun çıkışı için ben herşeye varım diyen kaçkişi var merak ediyorum bu vahim tablo karşısında taraftar gruplarımız neler düşünüyor neler yapmak isitiyor 14 haziranda bu kongre gerçekleşmezse nolucak ?

Nuri Asan

11 June 2008, 13:53:31 #7 Son düzenlenme: 11 June 2008, 13:55:09 coleccionista1965
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 11 June 2008, 13:48:43
Bu taraftar arasındaki kopukluklamı şehrin vurdum duymazlığıylamı samsunsporun çıkışı için ben herşeye varım diyen kaçkişi var merak ediyorum

Ağzına sağlık bahsetmek istediğim buydu.Biz bu şehrin vurdumduymazlığı ile devam ettiğimiz sürecede kimse başarı ve güzel günler beklemesin.Çıkalım 1000 kişi eylem yapalım ama yok şehrin umrunda değil herkez kafasına göre.Ne zaman çıkarız sokağa o zaman bu takım kıpırdanır,yönetimde gelir takımda şahlanır eski günlerinde döner.Bunun aksini yaparsak Bank Asyayı mumlan ararız.

İşçiler haklarını aramak için mail atmıyor eylem yapıyor.
Kocaelispordan ve taraftarından nefret ediyorum ama yaptıklarınıda gerçekten taktir ediyorum.Adamlar 1 senede neticeyi aldılar,sokağa çıktılar

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 11 June 2008, 13:53:31
İşçiler haklarını aramak için mail atmıyor eylem yapıyor.

İşci olduğumuz yerden hakkımızı alamadığımızda ya terk eder alabileceğimiz yerde çalışırız yada dediğin gibi eylem yaparız samsunspor'a gonul vermişiz satsan satılmıyor atsan atılmıyor belki birilerininde gonlune dokunur '' Bi çare işte '' 

taraftar55

Ya Arkadaşlar

İlk Olarak Bu Mailleri Yollasak 2 Gün Bekledik Olmadı Mı Cuma veya Kongre'de Aday Çıkmazsa Ondan Sonraki Gün Dediklerinizi Düşünürüz..

körfez55

kesinlikle belediyeye yürümek gerek yürüyelim dicem ama nerde bizde bunu düşünüp uygulayacak taraftar.hiçbirinden ses çıkmıyo çekilmişler kabuklarına nasıl iştir anlamıyorum.taraftarımızın hiç yaptırım gücü yok.onlarda tamamen sahipsiz bıraktı takımı.

SametYılmaz55

bende gönderdim umarım bu çağrılar yanıtsız kalmaz

Meskenler

Nuri Asan

Keşke herşey şu maiillerle lanet olası bilgisayarlarla yapılabilinseydi.
sokağa çıkmadığımız her gün bizim aleyhimize.kocaeli yaptı başarılı oldu

MeL_55