Allahını seven bizi amatöre düşürsün

Başlatan Baþkent_55, 05 June 2008, 09:43:47

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

KÜLLENEN ATEŞ MİSALİ ELBET BİRGÜN DÖNERİZ!!!!!hangi taraftar ister muhtaç kalmayı ötanazi istiyorum yeniden doğmak için .......ve artık gözpınarlarım kurudu ......bırakın benim kara sevdam aşkımla oyun oynamayı bırakın ......deliler gibi seviyorum samsunspor seni hiçbir karşılık beklemeden ...yeter artık bırakın kendi halimize bizi...çekin artık kirli ellerinizi.....düşelim en diplere ....yeterki defolup gidin ......RUHSUZLAR......

south_london

eMMo

Milletin parası ödenmezse düşme gibi bi ihtimal var ama inşallah en kısa zamanda halledilir....Evet takım için bişeyler yapılması lazım, evet ruhsuzların gitmesi lazım, ev yne eskisi gibi şahlanmamız lazım ama bunlar için amatöre düşmemize gerek yok diye düşünüyorum ayrıca SAMSUNSPORUMA amatörü hiç yakıştıramıyorum...

körfez55

en gec 14 haziran da sıkıntılar halledilip yeni bir yönetim oluçaktır...

Nuri Asan

amatöre düşsende peşinden gelmeyen en adi ******* olsun.Başarıya aşık süper lig taraftarı,antalyalılar gibi lanet olsun içimdeki bu süper lig sevgisi diyen tarafta değiliz.Yeterki kirli ellerinizden Samsunsporumuzdan çekin,yeterki bugüne kadar hainler açıklansın yeter.

Kadir ÇELEBİ

Öztürk:Borçların ödenmesi için iyi fırsat

İşadamı Turgut Tüfenk´in açıklamalarında ortaya koyduğu hedeflerin Samsunspor´un borçlarının ortadan kalkması için çok iyi bir fırsat yarattığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk,Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım.Samsunspor´un kurtuluşu için eski yöneticilerimizin gereğini yapacağına inanıyorum diye konuştu.Kamuoyunda yaratılan İşadamı Tüfenk,başkan adayı olmayacak şeklindeki havanın gerçeği yansıtmadığını belirten Fatih Öztürk,Samsunspor´umuz ya batacak ya da bu durumdan çıkacakİşadamı Turgut Tüfenk son kaledir.Bu kulüp kayyuma kalırsa gerçekten de durum daha da kötüleşir.Samsunspor´da görev yapmış kişiler tek tek devlete hesap vermek zorunda kalacaklar. O yüzden borçların ortadan kalkması için çok büyük bir fırsat.Bu kalenin düşmemesini istiyoruz. Sahip çıkılacaksa o gün bugündür.Yarın daha büyük sıkıntılarla başbaşa kalabiliriz. Değerli işadamımız Turgut Tüfenk´e sahip çıkmamız gerekiyor diye konuştu

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

05 June 2008, 13:45:46 #6 Son düzenlenme: 05 June 2008, 13:47:54 SamsunSpor_34
Her iki durumada Razıyım. razı olamayacaklar hesap verecekler düşünsün..!!

harbisamsunsporlu5517

işte bukadar ya adamgibi paranızı  almak için beklersiniz klup duzluge çıkana kadar yada gıder paspasa yatarsınız secım sızın kıravatlı hırsızlar

Nuri Asan

temlikler kalksa bende başkanlık yaparım.temlikler kalmadan adayım defolun başımızdan diceksinki o zaman anlayalım samimiyetini.param olsa Ulan ah bir param olsa alayınızı yanaştırmam bu takıma ne oldu geçen seneki ersözler günerler neredeler.Ersöz bey Kürşat Berrak bey hani neredesiniz 35 oy içinmiydi bunlar.çıksanıza şimdi görelim samimiyetinizi

55_HayLAZ_55

yeni yönetimde bir yere kadar 2 ay sonra ordanda çatlaklar çıkacak yine kan kaybı olacaktır sezgin gümüşün geldiği dönemde aynısı oldu şişirdiler ümitlendirdişler gaza getirdiler çabuk patladık

Baþkent_55

Alıntı yapılan: eMMo - 05 June 2008, 12:14:17
Milletin parası ödenmezse düşme gibi bi ihtimal var ama inşallah en kısa zamanda halledilir....Evet takım için bişeyler yapılması lazım, evet ruhsuzların gitmesi lazım, ev yne eskisi gibi şahlanmamız lazım ama bunlar için amatöre düşmemize gerek yok diye düşünüyorum ayrıca SAMSUNSPORUMA amatörü hiç yakıştıramıyorum...
kardaş sen geçen sene ki gibi bir sezona razımısın.....kim razı böyle rezil olmaya yine aynı şeyler oluyor yine sahte samsunsporlular türedi .....yine kullanıyorlar samsunsporu......yeter diyoruz yeter artık ......sayın uyanık yıllar önce kale arkasında yanyana maç izlediğmiz abim sen istermisin böyle olmayı ......ve diğer gerçek samsunsporlular gerçek sevdalılar böyle ruhsuzların olduğu takımı desteklermisiniz......evet biliyorum belki küstük belki oturup izlemeyi tercih ettik ama inanın arkadaşlar artık dayanamıyorum bu yüzden bu başlığı açtım....şu borçları silsinlerde nereye düşersek düşelim .........SENİNLE DOĞDUK SENİNLE YAŞAYACAĞIZ SENİNLE ÖLECEĞİZ KARA SEVDAMSIN SAMSUNSPOR

veis

7 hazirana kadar beklemekden başka bi şansımız yok ve bekleyecegiz.sorunlar amatördede devam edicek bunu unutmayın aaa samsun amatöre düşdü paramızı almayalım demez kimse düşmek veya başka bişey bizi düzlüge çıkarmaz.bu takıma birileri sahip çıkmazsa hiçbirşey olmaz.

cem and naz55

miletvekilimiz fatih öztürk aslında samsunspora temlik koyduranları köşeye sıkıştırmış ya alacaklarınızdan vazgececeksiniz yada takım kayyuma kaldıktan sonra teker teker yargıya hesap vereceksiniz demiş...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 05 June 2008, 18:25:50
miletvekilimiz fatih öztürk aslında samsunspora temlik koyduranları köşeye sıkıştırmış ya alacaklarınızdan vazgececeksiniz yada takım kayyuma kaldıktan sonra teker teker yargıya hesap vereceksiniz demiş...

Zaten kayyuma kalırsa hesap vereceklerdi yani Fatih Öztürk'ün yaptığı bişe yok, ama Fatih Öztürk'ün Samsunsporlu'luğun dan hiç bir şüphem olmaz

cem and naz55

Alıntı yapılan: tuqberk - 05 June 2008, 18:48:58
Zaten kayyuma kalırsa hesap vereceklerdi yani Fatih Öztürk'ün yaptığı bişe yok, ama Fatih Öztürk'ün Samsunsporlu'luğun dan hiç bir şüphem olmaz
yok yani aDAm secenek sunmuş hani takım kayyuma kalsında paramızı alırız diye düşünen salaklar olabilir
samsun un 7 milletvekili var ama faztih öztürk 6sınada bedel....