TARAFTAR UMUTLU

Başlatan samsun155, 04 June 2008, 13:35:54

« önceki - sonraki »

samsun155

Samsunspor'da yaklaşan kongre öncesinde yaşanan gelişmeler Samsunspor taraftar sitesi www.samsunspor.biz'de de yakından takip ediliyor. Kongre kararının alındığı mayıs ayının başından beri gelişmeleri gününü gününe yorumlayan taraftarlar, son günler yönetim anlamında yaşananları olumlu karşılıyorlar. İşte taraftarların www.samsunspor.biz sitesine yaptığı yorumlardan bazıları:

Harbi Samsunsporlu: Herkes üzerine düşeni yapsın; Samsunspor'umuz eski günlerine dönsün. Bunda hiçbirinin kaybı olmaz... Çok şükür yavaş yavaş iyi haberler almaya başladık; kongreden sonra inşallah transfer haberlerini de duyarız.

CurvaSudSamsunspor: Yeni yönetim oluşunca, herkesin ne işle de uğraşacağını öğrenince, site olarak 10-15 kişi çiçek götürelim. Bunu çok istiyorum

Ant55: Arkadaşlar ben geçen sezona göre çok umutluyum. İnşallah güzel günlere döneceğiz. Gelişmeler güzel ama herkesin daha fazla desteği lazım.

SamsunSpor_34: Gelişmeler gerçekten olumlu; çok sevindim diyemiyorum. Çünkü daha önce böyle sevinçler kursağımızda kaldığı için sükûnet içersinde izlemek istiyorum.
İnşallah Allah'ım bize güzel günler göstersin...

Veis: Biz bugünleri aşacağız Allah'ın izniyle. Gel 7 Haziran gel! Tek dileğim kongreye aday çıksın çıkmasına da çoğunluk da sağlansın ve erteleme olmasın.

Vanlıoğlu: Allah'ını seven kulübümüze sahip çıksın. Elin amatörden gelenleri bile bizle kafa buluyor. Yeter artık, şu büyük taraftara şampiyonluk bile yetmez en az 10 puan fark açmamız lazım.

Berusa55: Çok önemli ve güzel bir gelişme bu... Haydi Samsunspor'um özledik ismini Süper Ligde!

CurvaSudSamsunspor

bizim yazıda çıkmış ;) ;)

ozkan17

yoo hiçde umutlu degılız vallaha..dalga gececeklerı daha dünden belliydi..dedıgım gibi dereyi gormeden paçaları sıvamayın beyler..al ısde sımdıden bı yalan haber cıktı bıle..

Kimmiş o umutlu SAMSUNSPOR taraftarı bir görsek yauuw?

Nuri Asan

nerede çıkmış bu yazılar?

CurvaSudSamsunspor

yönetici

Alıntı yapılan: ozkan17 - 04 June 2008, 13:38:41
yoo hiçde umutlu degılız vallaha..dalga gececeklerı daha dünden belliydi..dedıgım gibi dereyi gormeden paçaları sıvamayın beyler..al ısde sımdıden bı yalan haber cıktı bıle..

Ne saçmalıyorsun sen özkan?
Haber gazetesi kaç gündür yoldan geçen adamları çevirip, fotoğraflarını çekiyor ve taraftar şunu dedi bunu dedi diye haber yapıyor. Halk gazetesi ise Samsunsporluların bulunduğu bir taraftar sitesinden alıntı yapmış; ne yalanı, kim yalan demiş?

Evet, buradaki yorumlardan da anlaşıldığı gibi taraftar umutlu
Hepimiz umutluyuz, bireyler olmasını umut ediyoruz.

Kim dalh-ga geçmiş, nerede dalga gemiş?
Laf olsun diye yorum yazmışsın.

Samsunspor.biz'deki yorumları dikkate alıp haberini yaptığı için Halk Gazetesi Spor servisine teşekkür ediyoruz.

Kadir ÇELEBİ

Burda hepimiz birşeyler yazıyoruz belirsizlik sebebiyle gunluk gelişmeler düşüncelerimizde ve sozlerimizde etki edebiliyor.. onemli olanın samsunspor oldugu hepimiz bilmekteyiz nerde o umutlu olanlar diyosan evet umudum var olmak zorunda..

Samsunspor.biz'deki yorumları dikkate alıp haberini yaptığı için Halk Gazetesi Spor servisine teşekkür ediyoruz.

Nuri Asan

Kongrede aday çıksa,yönetim seçilse eminim daha da güzel cümleler yazılırdı.Bu taraftarın kalbi 3 senedir çok kırıldı,çok ihanete uğradı.Hepimiz güzel günlerin geleceğine inanmak istiyoruz zaten.

Buradan şunu anladık ki;samsunspor.biz Türkiye'nin en büyük bölge gazetesi tarafından takip ediliyor kayde alnıyor burada yazılanlar.Halk gazetesine teşekkür ederim

AntZ

Kendi aramızda bazı şeyleri paylaşıyoruz birbirimize sesimizi ve düşüncelerimizi duyurabiliyoruz ama bizlerin sesini de birilerinin duyduğunu görmek güzel gerçekten. Sitenin ne kadar çok takip edildiğini zaten biliyoruz ama görmek daha güzel. Şu ana kadar bütün yükünü çeken kuran emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyor sevgili teoman ı da bu vesileyle tekrar rahmetle anıyorum

veis

öncelikle arkadaşım teşekkürler sonuçda kendi sitemziden haber yapabildik.ayrıca tezin gerçekden dogru herkesde bir umut ve bekleyiş var.bide karamsar olmanın anlamı ne yok kayyuma kalaım yok bizi kimse almaz almazlarsa almasınlar gerekirse kayyuma kalalım.yeterki bana samsunlu ve samsunsporlu diyebilecek kadar umut ışıgı versinler.

harbisamsunsporlu5517

bizler buyuk samsunspor taraftarı olarak umutlu olmazsak eger işte ozaman bu takım sahipsiz  kalır ve şehirin önde gelenleri samsunspordan elini  tamamen çeker bundan dolayı bizler herzaman umutlu olmayız özkanın sinirli olduğundan böyle yazdıgına ınanıyorum içinde kimse art niyet aramasın çunku oda bizler gibi samsunspor aşığı 

AntZ

Alıntı yapılan: ozkan17 - 04 June 2008, 13:38:41

Kardeşim geçmişte yaşananları görmezden gelemiyoruz malesef hep aklımızda soru işareti kalıyor ama şimdiki durumla karşılaştırma yapınca daha umutluyuz.

Asıl özellikle taraftarlar olarak biz umudumuzu kaybedince bu takımdan umudu kesmek lazım.
Bizim asıl görevimiz bizden büyükleri harekete geçirmek onları cesaretlendirmek ama önce bizim inanmamız lazım

veis

umut herkesde olmalı son damla kanına kadar savaşacak samsunlularız biz.ve son nefese kadar biz samsunsporluyuz.

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 04 June 2008, 14:50:24
bizler buyuk samsunspor taraftarı olarak umutlu olmazsak eger işte ozaman bu takım sahipsiz  kalır ve şehirin önde gelenleri samsunspordan elini  tamamen çeker bundan dolayı bizler herzaman umutlu olmayız özkanın sinirli olduğundan böyle yazdıgına ınanıyorum içinde kimse art niyet aramasın çunku oda bizler gibi samsunspor aşığı 

harbisamsunsporlu kardeşim mesajı yazıp gönderdim üstte senin mesajını gördüm yazdıklarımız nerdeyse aynı olmuş. :)

Aynı düşünceleri paylaştığımızı görmek güzel

harbisamsunsporlu5517

helede yazılarımızın halk gazetesinde yayınlanmış olması çok guzel bizler için teoman abinin sayesınde bugun sözu gecen taraftar topluluğu olduk ona nekadar dua etsekte hakkını ödeyemeyiz