İsmail Uyanık'lı UNO Şampiyon

Başlatan yönetici, 03 June 2008, 14:39:36

« önceki - sonraki »

yönetici

İSMAİL UYANIK'LI UNO ŞAMPİYON

03 Haziran 2008 Salı 12:45

Kırmızı- Beyazlı takımın efsane Başkanı İsmail Uyanık'ın Business League'de oynanan final maçında formasını giydiği UNO takımı şampiyon oldu.

40 DAKİKA OYNADI
İş dünyasını potada buluşturan Business League final maçı önceki gün İstanbul'da gerçekleşti. Final maçında Uyanık'ın ortağı olduğu UNO Ekmek ile OPET karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne olurken, Antrenörlüğünü Samsunlu Derya Zeren'in yaptığı Uno takımında İsmail Uyanık 40 dakika boyunca forma giydi.

BAŞARILI PERFORMANS
İsmail Uyanık'ın başarılı performansıyla galibiyette büyük rol oynadığı UNO Takımı maçı 67- 63 kazandı. Karşılaşmanın ardından yapılan kupa töreninde ikinci olan Opet takımına kupasını UNO Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gençer verdi. Şampiyon olan UNO takımı ise madalyalarını ve şampiyonluk kupasını TBF Sportif Faaliyetleri Direktörü Emin Balcı'nın elinden aldı.

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu ise Uno takımından Emre Kuzubaşıoğlu seçilirken, maç sonunda şampiyon UNO büyük sevinç yaşadı.

Sevgili başkanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

körfez55

tebrikler büyük başkan...başarı onun ruhunda var :)

ozkan17

herkezi çağırmazlar oraya işde..bravo büyük başkan..

mehmet yılmaz

03 June 2008, 14:47:06 #3 Son düzenlenme: 03 June 2008, 14:50:15 samsuni
Yanılmıyorsam İstanbul'daki üst düzey firmaların yöneticisi olan iş adamlarının kendi aralarında yaptıkları bir turnuva. Ancak profesyonele yakın bir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Bu arada sırf İsmail Başkan'ın firması diye paso UNO tost ekmeği alıyorum, haftada iki halı saha maçı yapmama rağmen son iki ayda 4-5 kilo aldım. Neyse, kupayı aldıklarına göre UNO'ya ara verebilirim artık. Zaten poşetin desenini de değiştirmişler, tanımakta güçlük çektim. :)

Samsunsporluluğuyla gönlümüzde ayrı bir yeri olan ve bugün dahi Samsunspor'a kayıtsız kalmayan İsmail Başkan'ı ve takım arkadaşlarını tebrik ederim.

veis

uno nun istanbuldada satışları epey iyi bunda ismail başkanın el atdıgı her işde başarılı olmasınında payı çok büyük.gerçekden soyadı gibi uyanık bir insan ve iş hayatında kitabı çıkartılacak insanlardan bence çok akıllı ve istikrarlı.

yaman55

kaç sayı atmış acaba büyük başkan

Lazoli

Alıntı yapılan: samsuni - 03 June 2008, 14:47:06
Bu arada sırf İsmail Başkan'ın firması diye paso UNO tost ekmeği alıyorum, haftada iki halı saha maçı yapmama rağmen son iki ayda 4-5 kilo aldım. Neyse, kupayı aldıklarına göre UNO'ya ara verebilirim artık. Zaten poşetin desenini de değiştirmişler, tanımakta güçlük çektim. :)

koptum sana yaw samsuni  ;D

bu arada tbrkler ismail baskaaaaaaan

eMMo

Büyük başkanı tebrik ediyoruz gerçekten her alanda başarı olduğunu bir kez daha kanıtladı...

recai

klubun ismail baskana borcu var mı? bilen var mı?
varsa acaba temlik falan da varsa kaldırcak mı??

eLLis

cem and naz55

büyük adamlar hayatın her felsefesinde başarlı olurlar.....

atakan5521

samsunsporumuz için tek çare ismail uyanık

lucapicola

Büyük başkan her zamanki gibi büyüklüğünü göstermiş yine.

celebi

Nuri Asan

Tek Gerçek İsmail Uyanık gerisi yalan
Dön be Başkan anasını ağlatalım şu bizansın.
Başkanın başarısı bizim başarımız