Forum Gundeminiz..

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 02 June 2008, 18:58:38

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

02 June 2008, 18:58:38 Son düzenlenme: 02 June 2008, 19:48:24 SamsunSpor_34
Fomumuzda en cok sıkıldıgınız, keyif aldıgınız guncel yada kalıcı konuları ve nedenlerini paylaşabilirsiniz..

Kadir ÇELEBİ

Tribunlerimizin Birleşmesi konusu bir cok konuşma yapılıyor cogu birleşme yonunde fakat her nedense olumlu yonde adım atılamıyor atıldıgındaysa başarısızlıkla sonuclanıyor bu sebepten sıkıcı..

En onemlisi yaklaşan kongre olumlu gelişmeler oluyor fakat net bir sonuc olmadıgı iiçin ciddiyetle takip ediyor guzel bir sonuc olmasını umut ediyorum..

kerem55

bende en çok kongre başlığına bakıyorum her seferinde inşallah kötü bişey yoktur diye açıyorum Allah bozmasın.

veis

kongre ve transfer başlıgına sürekli bakıyorum çünkü artık zamanı geldi diye düşünüyorum.

jean

nerde yeni konu varsa oraya yaziyorum genelde politika oldumu hoslaniyorum

ozkan17

şu ınternet dunyası ve dıger baslıklı bolumlerde sıtenın cıddıyetını ve futbol sıtesı olması amac-ı hedefınden uzaklastırması zâtı ile sıkıcı değil bence saçma buluyorum..silinse iyi olur msj sayısı için acılıyor konular..!!!

MeL_55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 03 June 2008, 00:19:22
şu ınternet dunyası ve dıger baslıklı bolumlerde sıtenın cıddıyetını ve futbol sıtesı olması amac-ı hedefınden uzaklastırması zâtı ile sıkıcı değil bence saçma buluyorum..silinse iyi olur msj sayısı için acılıyor konular..!!!

özkan bravo. tam konuya deymisn. evet diger ve internet bölümünde sacma sapan konular acilip sirf mesaj sayisini yükseltmek icin yaziliyor. eskiden cok daha iyidi bu bölümler. admin abiye duyurulur.

16 SS 1965

Alıntı yapılan: MeL_55 - 03 June 2008, 12:26:09
özkan bravo. tam konuya deymisn. evet diger ve internet bölümünde sacma sapan konular acilip sirf mesaj sayisini yükseltmek icin yaziliyor. eskiden cok daha iyidi bu bölümler. admin abiye duyurulur.

lafın banaysa ilk önce kendine bak bu kadar mesajı benmi yazdım

yaman55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 03 June 2008, 12:26:09

Alıntı yapılan: ozkan17 - 03 June 2008, 00:19:22
sevgili melih ve özkan peki ne yapalım zaten bunalımdan kuduruyoz ne yapalım sen söyle

eLLis

Bu konuların yerine günlük ilginç haberleri paylaşacağımız bir alan daha iyi olurdu oyun dışında bilgide olurdu bir yandan

16 SS 1965

Alıntı yapılan: eLLis - 03 June 2008, 17:21:13
Bu konuların yerine günlük ilginç haberleri paylaşacağımız bir alan daha iyi olurdu oyun dışında bilgide olurdu bir yandan

ilginç haber olsa forum sıralamasında 1. olurduk

Nuri Asan

forum gündemim sizsiniz
daha kendi aramızda anlaşamıyoruz şaşıyorum vallahi buna.
ulan biz tribünde gol olduğunda tanımadığımız adama sarılıyoruz neyin hesabını paylaşamıyorsunuz derdiniz ne sizin.yarın size mi güvenip deplasman yapıcaz.dellendim iyice.

16 SS 1965

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 03 June 2008, 17:52:55

Dostum biz tribünde gol olduğunda tanımadığımız adama sarılıyoruz neyin hesabını paylaşamıyorsunuz derdiniz ne sizin.yarın size mi güvenip deplasman yapıcaz.dellendim iyice.

hehe abi ister en sevmediğin adam dursun karşında gol olsun sarılırsın ha  :-*

MeL_55

Alıntı yapılan: bursadan55 - 03 June 2008, 17:12:07
lafın banaysa ilk önce kendine bak bu kadar mesajı benmi yazdım

sen kimsin kardesim ??

16 SS 1965

Alıntı yapılan: MeL_55 - 03 June 2008, 23:29:43
sen kimsin kardesim ??

tabi hatırlamazsın mazilerdeki 16 SS 1965