Emre Balak G.Birliği'nde!

Başlatan 55.hakan, 29 May 2008, 12:12:14

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Facebook ta buldum emre yi yazdım bi kaç bi şey yakıştıramadık sana fln ilhan mansızdan farkın yokmuş seni kendimizden biliyoduk yanılmışız fln diye.Bırakın böle insanlardan hayır gelmez bize fest etmişte gitmiş ayıp...

veis

benimle kimse ilgilenmedi diyor kim kimle ilgilendi şu kongre öncesi bu ne saçma açıklamadır ya.kongreyi bırakacagız ayrıca sen milli takım kampında ol halende ilgi bekle.ilgi sadece şuan samsunspora.

vanlioglu

boşverin arkadaşlar bizi emre mi kurataracak sanki bi emre gider başka emre gelir altyapıda daha  ne cevherler var boşverin gün gelir bunlarında hesabı sorulur siz kafanızı takmayın...
HİÇ KİMSE SAMSUNSPORDAN BÜYÜK DEİLDİR.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: vanlioglu - 31 May 2008, 15:10:50
boşverin arkadaşlar bizi emre mi kurataracak sanki bi emre gider başka emre gelir altyapıda daha  ne cevherler var boşverin gün gelir bunlarında hesabı sorulur siz kafanızı takmayın...
HİÇ KİMSE SAMSUNSPORDAN BÜYÜK DEİLDİR.

böyle diye diye bu hale geldik bilmem farkındamısın

harbisamsunsporlu5517

adam gıtmek ıstıyorsa bız napalım tugberk tabıkı HİÇ KİMSE SAMSUNSPORDAN BÜYÜK DEİLDİR.
gıttıgı takımda  5 mac oynayıp sureklı yedek kalacak emre balagın gıtmesı okadarda önemli degil aslında  önemli olan sercan ve sefayı baska takıma  kaptırmamak

nomak55

arkadaşlar ben adamın gitmesine değil.gidiş şekline karşıyım bu kadar nankörlük olurmu..madem gideceksin klup te bişeyler kazansın ayıptır ayıp...Adamlık kolay olmuyor bu takımdan kimler gitti..Serkan akut celil bile gitti ama giderken bile bir şeylerini verdiler bu klube...oda gonulleriydi onlar da aynı yontemle gidebilrdi tumer ilhan olayı var mazimizde iki kişiliksiz futbolcununda bir gidiş şekli var..celil serkanında bir gidiş şekli var hangisi hala seviliyor
cevap sağdaki

vanlioglu

beyler benim burda bi kaç mesajım daha vardı nasıl kaybolmuş bunlar siliyolarmı ne

yönetici

Evet Vanlıoğlu
İkili tartışmaların ve argoya yakın kelimelerin kullanıldığı mesajlar admin grubu tarafından silinir. Neticede iki Samsunsporlunun herkesin okuduğu bir forumda birbiriyle sert tartışmaya girmesi hoş birşey değil. Elbetteki fikir ayrılıkları olacak ama fikrimizi daha sakin ifade etmeli, forum kuralalrına uymalıyız.

Bu nedenle senin ve diğer arkadaşın bazı postları silinmiştir.

veis

biz daha çok emreler ilhanlar tümerler çıkartırrız biz yeterki bi silkinip ayaga kalkalım.emreyede allah yolunu açık etsin diyelim.

aydın uzun

düne kadar emremi vardı.bize öncelikle samsunsporlu bir başkan lazım.insanlar gitebilirler ama asla giterken kapıları kapatmıcaksız.yönetimler giterler.(ama biz samsunsporlular asla ama asla gitmeğiz ölene kadar samsunsporluluz)emre ve onun gibi düşüneler varsa bu unutmasınlar.seviyoruz ölümüne.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: veis - 31 May 2008, 19:35:34
biz daha çok emreler ilhanlar tümerler çıkartırrız biz yeterki bi silkinip ayaga kalkalım.emreyede allah yolunu açık etsin diyelim.
çok Serkanlar Celiller İlhanlar Tümerler Emreleri Çıkartmak önemli ama onları kullanıp yararlanmak daha önemli çıkartıp elimizde tutamadıktan sonra ne faydası olucak bize

ali ihsan

Ben kulüpler anlaşmıştır diye tahmin etmiştim.Meğer satışa gelmişiz.Ribery vakası olmuş bizimkiside.Emre ye duyduğum sempati bitmiştir.Onu bugünlere getiren kulübü 1 hafta beklemeyen adamdan kayır gelmez.Altyapıdaki oyuncuları kişilik testine tabi tutmak lazım.Samette bu modeldi.

veis

emre efendi sitem etmesin çnüne baksın yeter.emreyle samsunspor olmadık biz.gençlerin hepsi gitse üzülmem.bize önce başkan lazım.emre bizde parasız bi sene daha oynasa ne degişecekdiki.ben samsunsporun başarısına bakıyorum ve yeni yönetimle özlenen başarıyı yakalayacagız inşallah.

beşnumara

emreyi ben çok beğeniyordum ama beklemedi gitti bence yanlış yaptı hem senle nasıl ilgilensinler milli takım kampındaydın.kamp daha yeni bitti gittin gençlere imza attın ama şundan da eminim ki 2 sene sonra istanbul takımlarına transfer olacak.ve televizyonda gördüğümüzde de yine koyacak bize ilhan ve tümer gibi para kazanamadık diye.biz bu parasızlıktan kimleri kaybetmedik ki.kendi öz evlatlarımızı abilerimizi tutamadık en çok koyan da o.sonuçta onlara da para lazım ama bu lafımı gidenlerin hepsi için sölemiyorum.

ozkan17

körelecek orda..bu yaşında sen genclerbırlıgı gıbı bıryerde tutunabılecekmısın..

koca samanlıkda bır ığne olacaksın emre..Yanlıs tercih..!!