Samsunspor'un sezon sonu karnesi!

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 May 2008, 12:50:01

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

17 May 2008, 12:50:01 Son düzenlenme: 18 May 2008, 10:33:09 samsuni
AlıntıSamsun'un sezon sonu karnesi!

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde başlayıp Muhammet Dilaver ve ardından Orhan Kapucu ile devam ettiği ligde kendisinden beklenen performansı gösteremezken, ligi 38 puanla 15. sırada tamamlayabildi.

Ligin tamamlanmasının ardından tatile giren Karadeniz ekibinde, yaşanan ekonomik problemler nedeniyle yönetim kurulu, 7 Haziran'da olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

-LİG KARNESİ-
Kırmızı-beyazlı ekip, ligde 1-1'lik İstanbulspor beraberliğiyle başladığı maratonda, 34 hafta sonunda aldığı 10 galibiyet, 16 mağlubiyet ve 8 beraberlikle topladığı 38 puanla ligi 15. sırada tamamladı.

Ligde rakip filelere 45 gol atan Samsunspor, kalesinde gördüğü 61 gole engel olamadı. Karadeniz ekibi 17 maçta maç başına 1,3 gol ortalamasıyla oynadı.

Samsunspor attığı 45 golle ligin 11. golcü takımı olurken, Karadeniz ekibinin en golcü isimleri 10 golle Caner ve 7 golle Serkan Aykut oldu.

Sercan (5), Celil (5), Fatih Aytekin (3), Zafer (3) Kemal Akbaba (2), Hakkı (2), Turgut (2), Hakan Akman (2), Feridun, Sefa, Emre ve Ramazan da gol atan diğer isimler oldu.

Samsunspor'un en istikrarlı oyuncusu ise oynadığı 31 karşılaşmada forma giyerek 2 bin 714 dakika görev alan savunma oyuncusu Kenan Yelek oldu.

Kenan'ı oynadığı 31 karşılaşmada 2 bin 604 dakika ile Can Ulun izledi. Sadece 3 karşılaşmada 139 dakika görev alabilen Tanju Çon ise ligin en az sahada kalan isimi oldu.

-LİGDE 69 SARI, 7 KIRMIZI KART-
Toplam 67 sarı kartın yanında 7 de kırmızı kart gören Karadeniz ekibinde, hakemler en fazla sarı kartı (8 ) Zafer Şakar'a çıkardı.

Sefa Aksoy ve Celil Sağır 6'şar, Caner Altın da 5 sarı kart gördü. Kenan Yelek, Kemal Akbaba ve Can Ulun 4'er sarı kartla cezalı duruma düştüler.

Murat Duman, Furkan İlker Baştan, Ercüment Kafkasyalı, Emre Balak, Feridun Sungur, Yücel Ömür Ejder, Sercan Temizyürek ve Serkan Aykut 3'er sarı kart, Sinan Demircioğlu ve Ramazan Sal 2'şer Tanju Çon, Turgut Doğan Şahin, Fatih Aytekin ve Marciel Rodger Back da birer sarı kart gördü.

Bu oyunculardan 2 kırmızı kart gören Feridun Sungur ilk sırayı alırken, Hakkı Hocaoğlu, Kenan Yelek, Emre Balak, Celil Sağır ve Ramazan Sal'da birer kırmızı kart gören oyuncular arasında yer aldı.

Karadeniz ekibinin lig karnesi ise şöyle:
İç saha galibiyetleri: Orduspor (7-5), Elazığspor (2-0), Malatyaspor (2-0), Altay (2-1), Diyarbakırspor (2-0), Mardin (2-0) İç saha beraberlikleri: Antalyaspor (1-1), Boluspor (0-0), Gaziantep Büyükşehir Belediye (0-0), Eskişehirspor (0-0)

İç saha yenilgileri: Kayseri Erciyesspor (0-3), Kartalspor (1-3), İstanbulspor (0-1), Kocaelispor (0-3), Karşıyaka (1-2), Giresunspor (0-1), Sakaryaspor (0-3)

Deplasman galibiyetleri: Kocaelispor (2-3), Elazığspor (1-2), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (1-2), Malatyaspor (1-2),

Deplasman yenilgileri: Karşıyaka (3-2), Eskişehirspor (2-1), Giresunspor (2-0), Sakaryaspor (2-0), Antalyaspor (4-2), Kayseri Erciyesspor (2-0), Boluspor (2-1), Altay (4-1), Diyarbakırspor (5-2)

Deplasman beraberlikleri: İstanbulspor (1-1), Mardinspor (2-2), Ordu (1-1) Kartalspor (3-3)

Nuri Asan

ben size acı bir karne söylimmi?
ikinci yarıda kendi evimizde toplam 3 gol attık >:(

Lazoli

@coleccionista1965

abicim sen ilk devrede kac puan toplayabildik diye bi sorsana zaten bu ic saha fobisi belimizi büküyo herzaman
yamulmamizin tek nedeni o

hakan55

Nuri Asan

17 May 2008, 14:05:26 #4 Son düzenlenme: 17 May 2008, 14:08:32 coleccionista1965
kardeş evet iç saha sendromu var puan toplamasakta bari gol atsaydık.ben avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum aşağı doğru koşmak istiyorum tellere çıkmak istiyorum.diyar maçındaki gibi sevinçten kolumun telden kesilmesini istiyorum her maça 70 km yoldan geliyorum bu hakkım değilmi çok şey mi istiyorum.

bu sene bir tek mardin maçına gidemedim,ksk maçının 50.dakikasında çok acil bir durum olduğu için çıkmak zorunda kaldım ksk maçında ben çıktından sonra gol olmuş.bu sene ikinci yarı hiç gol göremedim.bunlara ne desek az kümede kalmayı başarı sanan aptallar ordusu.Allahın bolusu bile pğlay offlarda.Bolu kaptanı diyor ki biz taraftarımız için oynadık,biz çok zengin klüp değiliz alacaklarımız var ama ilk önce armamız taraftarımız diye çıkıp konuşuyor.be utanmaz insanlar ne bizim günahımz her maça o kadar yoldan gel bir de gol göreme.birde çıkıp biz hedefimizi gerçekleştirdik ligte kaldık diyerek açıklama yapsınlar.

bu arada 38 puan aldık ya bunların 20 puanı doğu takımlarına.Allah razı olsun malatyadan,elazığdan,mardinden,antepten onlarda olmasa :(
bu sene doğu takımlarıda düştü haydi bakalım bu sene napçazz.
demir geliyor,adana geliyor,kdç geliyor alttan.her sene zorlaşıyor lig a
kamayı yeriz destek çıkılmassa ve daha çok bekleriz tellere çıkıp gol sevinci yaşamayı

kumkoylu ahmet

rezil olduk birde bilmeyenler icin yayinlaniyor
rezilligin ispati gibi

US

Alıntı yapılan: Lazoli - 17 May 2008, 13:53:46
@coleccionista1965

abicim sen ilk devrede kac puan toplayabildik diye bi sorsana zaten bu ic saha fobisi belimizi büküyo herzaman
yamulmamizin tek nedeni o

bence iç sahadan neden bi türlü istikrar saglıyamıyoruz diye sormak lazım..

veis

BU OKULDA OLSA SINIFDA KALMIŞDIK.

tunç güvenoðlu

işte SAYIN İMPARATOR CELİL SAGIR BEYİN biz görevimizi yaptık dediği tablo budur.
hemde 2.lig de ........

US

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 17 May 2008, 21:44:12
işte SAYIN İMPARATOR CELİL SAGIR BEYİN biz görevimizi yaptık dediği tablo budur.
hemde 2.lig de ........

bu görevlerini yapmıs halleriyse yapmadıkları hal nası acaba..

16 SS 1965

KENAN FORMAYI BIRAKMADI

Yapılan istatistiklerde, Caner 10 gol atarak takımın en golcü futbolcusu oldu, en fazla formayı..

Yapılan istatistiklerde, Caner 10 gol atarak takımın en golcü futbolcusu oldu, en fazla formayı Kenan Yelek giydi, Zafer Şakar ise 8 kart görerek öne çıktı

BEKLENENİ VEREMEDİ
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde başlayıp Muhammet Dilaver ve ardından Orhan Kapucu ile devam ettiği ligde kendisinden bekleneni veremezken, ligi 38 puanla 15. sırada tamamlayabildi.

31 MAÇ OYNADI
Samsunspor'un en istikrarlı oyuncusu ise oynadığı 31 karşılaşmada forma giyerek 2 bin 714 dakika görev alan savunma oyuncusu Kenan Yelek oldu. Sezon boyunca Zafer 8 sarı kart gördü, Feridun ise 2 kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.