2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

bodensee55

talip zeytinburnuspora koltuk cikacana samsunspora ciksin sergeni samsunspora getirisn hic olmazsa 3 mac kazandirir 1000 tane forma sattirsa 60000 ytl yapar.....

tailp bey hadi koltuk ciksana bize ...

oguz_5528

19 July 2008, 23:05:38 #466 Son düzenlenme: 19 July 2008, 23:24:41 berusa55
arkadaşım celil'in gideceği konusunda katılamayacam çünkü celil kendisiyle birlikte recep asili samsuna getirdi öle biliorum serkan kaldığına göre celilde kalır

jean

bencede celil bu saatten sonra biryere gitmez

AntZ

Alıntı yapılan: bodensee55 - 19 July 2008, 22:34:40
talip zeytinburnuspora koltuk cikacana samsunspora ciksin sergeni samsunspora getirisn hic olmazsa 3 mac kazandirir 1000 tane forma sattirsa 60000 ytl yapar.....

Destek çıkacaksa Sergen e falan gerek yok maddi destekte bulunsun bu takıma. Bu takımda para varsa zaten Serkan da yıldızlaşır Celil, Sercan, Turgut, Sefa da...

Geçen sene de Sergen i Samsunspor a getireceği haberleri çıkmıştı Sergen le reklam anlaşması falanmı yaptı yoksa :D

Ben sana sponsor olup adını kullanayım hem senin reklamın olur hem benim hem de para kazanırsın  ::)

Biraz komplo teorisi oldu galiba  ???

Neyse nankörlük etmeyeyim, Talip Öztürk e olmasa da Galip Öztürk e yaptıkları için teşekkürler...

eLLis

Ceyhunu bende Galip Öztürk getirdi diye biliyorum öyleydide şimdi ona nasıl borcumuz oluyor ben bu başkana hepsinden daha çok güveniyorum.

ozkan17

Alıntı yapılan: bodensee55 - 19 July 2008, 22:34:40

su sıtede bırısı bana yazsın sergenın samsunsporda odlugunu dusunursek kım alır onun formasını???? >:( getırmelerıne gerek yok sergenı ZATEN BIZ ISTEMIYORUYZ

berusa55

AlıntıTransfer yapacağız
İki kaleci, stoper, kanat ve forvet oyuncusu alacaklarını söyleyen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ,Sanırım Serkan Aykut takıma geri dönüyor.Zafer Şakar´la da anlaştık. Ancak Celil sorunu daha sonra çözülecek" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, sağlıklı ve sorunsuz bir kadro kurmak istediğini söyledi. Teknik Direktör Gümüşdağ,iki kaleci, stoper ve kanat oyuncularına ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Forvet oyuncusu da transfer edeceğiz. Bu akşam (dün) yönetimle bir görüşme yapacağız. Bildiğim, kulübün ekonomik ve kurumsal yapısına uyan oyuncuları alacağız. Denemeden oyuncu transfer etmeyeceğiz." dedi. Alınacak oyuncuların şu anda takımlarıyla kampta olduğunu dile getiren Gümüşdağ, "Bu bizim için avantaj. Çünkü hazır oyuncuları takıma katacağız" diye konuştu.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15297

Celil'de pürüz olduğu da açığa çıkmış oldu. Zafer konusu ise sevindirici.

Sadece Samsunspor

zafer'in kalması çok sevindirici, celil'e yapacak bişe yok kalırsa kalır kalmazsa kendisi bilir

stoper,kanatlar,kaleci ve forvet eğer hepsi transfer edilirse bu sene bomba oluruz

CurvaSudSamsunspor

zafer bu sabah (pazar) düz koşu yapıyordu

Sadece Samsunspor

20 July 2008, 13:52:18 #474 Son düzenlenme: 20 July 2008, 13:53:53 tuqberk
AlıntıGürcü Nica deneniyor

Kırmızı-Beyazlıların dünkü idmanına yeni bir isim katıldı. Gürcistan Ligi'ni 3. sırada tamamlayan Zestafoni takımının kalecisi Nica, Kaleci Antrenörü Murat Akarsu nezaretinde Samsunspor ile çalışmalara başladı. Nica'nın 21 yaşında olduğu ve denenmek için idmanlara çıktığı öğrenildi.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15308

ozkan17

yıllar sora yabancı transferımız olabılırmı acaba NiCÂ

OOoOo NİCA HAYDİİ HAYDİ NİCAA ÖLÜMÜNE NİCA oOOoOo

oguz_5528

gürcü süper olur samsunspor'a sonradan biz onu çarşambalıda yaparızz:)inş iyidirr..

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 20 July 2008, 16:26:06
gürcü süper olur samsunspor'a sonradan biz onu çarşambalıda yaparızz:)inş iyidirr..

koptum ya gel şunu kavaklı yapalım

veis

ligi 3.sırada bitirmiş bir takımın kalecisi gayet akla mantıklı geliyor ve neden olmasın.kaldıki kararı kaleci antrönörümüz verecek.ama ben yinede kaleye ercüyü alıp orta sahaya yabancı alınmasından yanayım.

KocumVolkan

ligi 3.sırada bitirmiş takımın kaleciside hangi kalecisi 1.mi yedek mi yoksa 3.mü :)