2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Alıntı yapılan: MeL_55 - 18 July 2008, 20:35:17
trabzonspordan, hasan ücüncü, ferhat, erdınc, jabı, adnan, tolga zengın bunlardan 3ü gelebılır.
ferhat ve erdinç gelebilir die düşünüyorum ayrıca ankara kulüplerindenden bikaç futbolcu gelecek kiralık,öncelikle ercüyü istiyoruz...

KocumVolkan

jabi :) nasıl gelecek ya yaşı 27 galiba...

oguz_5528

jabi yanlışlık olmuştur,,yeni teknik dir. hakkında bişe bilen var mı yaww ??

veis

Alıntı yapılan: tuqberk - 18 July 2008, 18:18:11
Sakarya Burak Akdiş ile sözleşmesini karşılıklı fesh etmiş. Biz alabiliriz çok iyi bir futbolcu kendisi

Burak Akdiş Malatyaspor'da!
Malatyaspor, Sakaryaspor ile yollarını ayıran forvet oyuncusu Burak Akdiş ile anlaştı! Bir süreden beri Malatyaspor'un transfer görüşmesi yaptığı Burak ile anlaşmaya varılırken, bu oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 19 July 2008, 07:24:09
Burak Akdiş Malatyaspor'da!
Malatyaspor, Sakaryaspor ile yollarını ayıran forvet oyuncusu Burak Akdiş ile anlaştı! Bir süreden beri Malatyaspor'un transfer görüşmesi yaptığı Burak ile anlaşmaya varılırken, bu oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı..

adam sakarya ile fesh edip 2 saat sonra malatya ile imzaladı adamın kafasında vardı demekki önceden ;)

jean

birseyler keisn yuzde yuz donuyor admalarin yonetimsiz oyuncu aliyorlar anlamadim gitti

**KaR6**

tolga bu arada dediğin doğru cıktı.. dun yucel uyar ı dinledim, bana hiçbir teklif gelmedi, gelsde kabul edebilirdim dedi.. Hayırlısı olsun artık..

King Of The North

KocumVolkan

Alıntı yapılan: maximum_55 - 19 July 2008, 13:29:19
Daha kimseyi almadık mı yav?

:)valla ya ligler başladı başlıcak....

berusa55

19 July 2008, 13:47:50 #459 Son düzenlenme: 19 July 2008, 13:49:47 berusa55
Arkadaslar biraz sabır. Yönetimin çalışmalar içinde olduğu muhakkaktır. Hem başkanımızın şu sözü çok net: "Cek cakla işimiz olmaz!".... "Yapıldıktan, bittikten sonra sizinle paylaşacagız" mesajını da Spor55 programında acıkca belirtmiştir.

O yüzden biraz daha sabır.

**KaR6**

19 July 2008, 13:50:12 #460 Son düzenlenme: 19 July 2008, 13:52:20 berusa55
bu konuyla ilgili aldıgım bilgileri hocanın baslıgında paylaştım, merak edenler orada okuyabilir..

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4391.45

gnc bengülü

evet bıraz daha sabretmelıyız hocayı alalı kac gun oldu kı hemen transfer yapalım

AntZ

19 July 2008, 20:50:13 #462 Son düzenlenme: 19 July 2008, 21:13:15 Ant55
Ajansspordan;

http://www.ajansspor.com/futbol/tff2lig1/h/20080709/sergenin_pesindeler_.html#yorumlaroku

Bu arada Arabul, yöneticileri Talip Öztürk'ün, Sergen Yalçın'la yakın arkadaş olduğunu ve Sergen'i Zeytinburnuspor'a getirmek istediğini ifade ederek, ''Talip Bey, Sergen'i bize hediye edeceğini söyledi. Biz kulüp olarak şu an beklemedeyiz. İnşallah transfer gerçekleşir'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sergen bu haliyle bile senelik 300-400 binden aşağı istemez.

BİZEDE BEKLERİZ TALİP BEY

55samsunlu55

19 July 2008, 21:17:23 #463 Son düzenlenme: 19 July 2008, 21:20:56 55samsunlu55
Fuat Köktaş trabzonlu diye istemeyen arkadaşlar görsünler işte huzurlarınızda samsunlu talip öztürk. sergen bu saatten sonra kime giderse gitsin önemli değil ama şu talip öztürkün samsun can çekişirken zeytinburnuna sahip çıkması ilginç. yazıklar olsun...

cem 55

evet arkadaslar hepimizde heyecanlı bi bekleyiş var herkes bi umutla transfer baslıgına girip bomba bi transfer haberi bekliyo bende samsunda bulunan yönetime yakın bi akrabamdan aldıgım bilgileri sizlerle paylasmak istiyorum.baskanımız eski futbolcularımıza yaklasık 4.5 trilyon borcumuz oldugunu öncelikle alacaklı olan eski futbolcularımızla görüsüp bu borclarından feragat etmelerini istediklerini transferden önce bu sorunla ugrastıklarını söylemiş.örnek vermek gerekirse serkan dökmeye 380 milyar borcumuz bulunuyomus ceyhuna halen borcumus bulunmaktaymıs ceyhunun transferini galip öztürk karşılayacakdı diye aklımda kalmıs ama işin özü hala ceyhuna borcumuz oldugu ceyhun sezon sonunda biliyosunuz kore liginde bi takıma transfer oldu hocasıda şenol güneş şenol hoca vasıtasıyla borcunun bir kısmından vazgeçmesi rica edilmiş.2. konu baskanımız 1 futbolcumuzun kamp masrafının 18 milyarı buldugunu kadromuzda 30 futbolcu bulundugu için kamp masrafının samsunsporumuza cok yüklü bi külfet olusturacagını söyleyip calısmalarımıza samsunda devam edecegimizi harcamaları kısma yoluna gidecegimizi bildirmiş.bir baska konuda baskanımız 4 agustosa kadar mevcut kadroyla samsunda calısmaların sürecegini ondan sonra hocamızın verecegi listeye göre transfer calısmalarının hız kazanacagını belirtmiş ayrıca baskanımız kiralık futbolcu transferine cok karşı oldugunu belirtip alacagımız oyuncuyu bonservisiyle transfer edecegiz demiş.son olarak en önemli konu ise baskanımız celil le büyük olasılıkla yolların ayrılacagını söylemiş ayrıca atakum belediye baskanı da baskanımızı ziyaret edip maddi manevi samsunsporumuzun yanında oldugu belirtmiş baskanımızda zor bi yola girdigini ama asla pes etmeyecegini samsunsporumuzu önce saglam temeller üzerine oturtacagını basarının sonrasında kendiliginden gelecegini kendine cok güvendigini söylemiş evet arkadaslar benim duyduklarım bu kadar insallah hayırlısı olur allah utandırmasın güzel günler görmek dilegiyle.