2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

sezgin

sadi tekelioğlu  fikri güzel olur

veis

ya yücel hoca iyide hep aynı suyla abdes alıyoruz yücel hoca dışarıda misyon tamamlasın milli takımlarda başarı arasın biz yeni yüzler bulalım.bülent korkmaz ismi gerçekden çok mantıklı.hırs var açlık var başarıya hasret var herşey var parasal anlamda yüksek mebla istermi bilmem ama ideal bir hoca.

**KaR6**

Alıntı yapılan: tolga - 16 July 2008, 17:46:31
yücael hoca burakır mustafa yeterki gel desinler

tolga tanısıyomuyuz :) sevindim adımla hitap ettiğin için :)  bırakır bırakmasına ama akıllı adamın yapacagı iş değil su anda milli takımı bırakıp kulup takımına geçmek.. hem maddi olarak hem de kariyer açısından milli takım bulunmaz bi fırsat.. ben de cok yakın tanıyorum ve Samsun sevgisini çok iyi biliyorum ancak eline gecen bu fırsatı tepmez diye düşünüyorum.. ayrıca bulundugu konum itibariyle Samsunspora hoca olarak yapacagından cok daha fazla katkıda bulunabilir..

tolga

16 July 2008, 17:57:22 #393 Son düzenlenme: 16 July 2008, 18:00:57 tolga
 UEFA PRO Lisans Kursu Çanakkale'de sürüyor 16.07.2008 

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi Direktörlüğü tarafından 1. Bölümü  01 - 18 Ocak 2008 tarihleri arasında Antalya'da tamamlanan UEFA PRO Lisans Kursu'nun 2. ve 3. bölümleri devam ediyor. Çanakkale'de Kolin Otel'de 7 Temmuz'da başlayan ve 22 Temmuz'da sona erecek olan kursa katılan teknik idari kadro ile kursiyerler şöyle;

KURS İDARİ SORUMLUSU: MEHMET ALKILIÇ
KAMP SORUMLUSU: EMİR ŞİRANLI
KURS EĞİTİMCİLERİ: HOWARD WILKINSON, LES REED, JOHN BILTON, MICHAEL HANNIGAN
TERCÜMANLAR: ÖZGÜR ÇELTİKÇİ, ERAY DİNLER
MASÖR: LEVENT GÜRBÜZ
MALZEME SORUMLUSU: MUSTAFA ÖLÇEN

KURSİYER LİSTESİ

1.KAMURAN YAVUZ - İSTANBUL
2.NECAT GÜRPINAR - İSTANBUL
3.ÜMİT DAVALA - İSTANBUL
4.SİNAN BOZKURT - İSTANBUL
5.ÖMER KANER - İSTANBUL
6.ESAT ÖZTOP - İSTANBUL
7.EMRAH BAYRAKTAR - İSTANBUL,
8.TAYGUN ERDEM - İSTANBUL
9.ZAFER ŞAHİNOĞLU - İSTANBUL
10.ÇETİN İŞLEĞEN - İZMİR
11.MUSTAFA F.ACAR - İZMİR
12.ERCÜMENT COŞKUNDERE - SAMSUN
13.GÖKHAN GEYLANİ - BURSA
14.ABDULLAH TANYOLAÇ - ANTALYA
15.ATİLLA YÜCE - ANKARA
16.MUAMMER BİRDAL - ANKARA
17.OSMAN ÖNGEN - ADANA
18.ÖZCAN BİZATİ - ANKARA
19.COŞKUN SÜER - İZMİR

samsunlu birinin olması sevindirici

Sadece Samsunspor

ercüment abi ile arada msn'de görüşüyorum samsunspor için çok iyi bir teknik adam olur

ss

Alıntı yapılan: kaan - 16 July 2008, 15:31:50
yaa abi lütfen samsunspor armasını sökecek halleri yokya cıkartsınlar bizi allah razı olsun

samsunspor armasını sokecek hallerı yok dıyorsun ama gecen sene futbol sube sorumlusunun bızım mac oynanırken kulubeden de trabzon macını dınledıgını unutmayalım yanı adamın aklı fıkrı trabzon samsunumuzu kullandırmayalım

selahattin55

arkadaşlar şu trabzon muabbetini bırakalım.ben de sevmiyorum ama kader utansın bizi bunların eline düşürenler utansın.fazla ayrım yapmaya gerek yok.biz bu sene samsunun öz evlatlarınıda gördük para alamadık diye celil serkan caner oynadımı.paradan başkası yalan demekki.samsunspru kim iyi yönetecekse ALLAH ona nasip etsin o koltuğu.adam yalvarmadı beni başkan yapın diye biz yalvardık başkan ol diye bunu un utmayalım.onun için bu yönetimi sadece destekleyelim samsunspor taraftarı olarak.

55samsunlu55

Alıntı yapılan: selahattin55 - 16 July 2008, 18:08:53
arkadaşlar şu trabzon muabbetini bırakalım.ben de sevmiyorum ama kader utansın bizi bunların eline düşürenler utansın.fazla ayrım yapmaya gerek yok.biz bu sene samsunun öz evlatlarınıda gördük para alamadık diye celil serkan caner oynadımı.paradan başkası yalan demekki.samsunspru kim iyi yönetecekse ALLAH ona nasip etsin o koltuğu.adam yalvarmadı beni başkan yapın diye biz yalvardık başkan ol diye bunu unutmayalım.onun için bu yönetimi sadece destekleyelim samsunspor taraftarı olarak.

doğru söylediniz. bizi bunların eline düşürenler utansın. armağan, emre, samet gibileri samsunluydu da ne oldu? anında sattılar.

körfez55

yönetimiz sonuna kadar destekliyoruz elbet ama sırf trabzonlu olsun diye yapılan ftbolcu ve t.direktör seçimleri mantıksız olmamalıdır.rahatsız olduğumuz konu sadece budur...ayrıca trabzonlular biliyo bu işi iye bişey yok.80 li yıllarda trabzonlularmı vardı takımın başında.

atakumlueray

başkan etrafını trabzondan ibaret olarak görmekten vazgeçmelidir.tabi ki dostluğu,bağlantısı varsa bunu bir ölçüde avantaja çevirecektir ama bir yere saplanıp kalmamalıdır.akp dolayısıyla siyasi gücü olduğunu biliyoruz,ancak trabzonspora gidip,sizin kim işinize yaramaz?hasan üçüncü mü?o zaman bize verin mantığı yerine samsunsporun ihtiyacı eskişehirdeki bir futbolcuysa o zaman bu yöndeki bağlantılarını kullanıp eskişehirli dostlarını araya sokmalıdır.bu takımın başına kendisi gibi şehir saplantılı olmayan bir teknik heyet getirmeli ve transferleri ondan sonra gerçekleştirmelidir

Nuri Asan

yine trabzonspor isimleri dolaşıyor Allah sonumuzu hayır etsin.80 li yıllarda takımın başında Samsunsporlular olduğundan başarılı idik şüphesiz.

ozkan17

16 July 2008, 20:27:22 #401 Son düzenlenme: 16 July 2008, 21:46:08 samsuni
vay anasını sıte sakinlerii kutluyorum hepınızıı adamların reklamını ne yaptınız haa

biz kendimize bakalım once trabzonda kımmıs o zaman chelseayi rus porsmouthu afrikalılar onu su bunu bu yonetıyo az cagdas dusunelım lutfen yaa..futbol artık global oldu taam ama herkezde trabzonlu olacak dıye kural yok klubde ıyı oyuncuysa ıyı elemansa gelenler nden olmasın

oguz_5528

isterse malatyalı olsun arklar bunlara gerek yok gündemde pazarspor'un teknik direktörü var fena sayılmaz oda genç oynatıyor...

seckin55

16 July 2008, 22:01:24 #403 Son düzenlenme: 16 July 2008, 22:03:36 berusa55
yonetımımız en iyi isimi getirecektir.yonetim de tahsin kosif var.taraftarımız zamanında bilet mevzusuna pek istemedi ama kendisi başarılı. guvenım sonsuz kendisine..ercumetn coskundere de gelse menejerlige tam olacaz

Kadir ÇELEBİ

Bu konuyu tartışmak şu aşamada zarardan başka bir şey getirmez..

kişilerin sadece payı ve katkısı vardır.

''Başarıda başarısızlıkta Samsunsporundur''