2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

körfez55

16 July 2008, 15:22:41 #360 Son düzenlenme: 16 July 2008, 15:24:41 kuzey55
başkan trabzonlu.. dikkat ettiyseniz t.direktör adayları da trabzonlu adı gecen futbolcularda ts li...noluyoruz yaaaaa

Sadece Samsunspor

AlıntıTANJU ÇOLAK SESLERİ

Önceki gün yapılan toplantıda kısmi olarak görev dağılımını gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlı ekip ilk etapta Antrenör sorununu çözmek için kolları sıvadı

BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ
En büyük sorun olan antrenör sorununu çözmek için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlı ekip Samsunspor eski futbolcusu Tanju Çolak ile atrenör sorununu çözmek için flört'mü ediyor şeklinde düşünmeden geçilmiyor. Elimize ulaşan bilgilere göre Samsun'a gelerek Kırmızı-Beyazlı ekibin dün yaptığı idmanı Başkan ve yönetim kurulu ile birlikte izleyen Tanju Çolak sık, sık Başkan Fuat Köktaş'la fikir alışverişinde bulundu. Yapılan idmanı dikkatli bir şekilde izleyen Tanju Çolak diğer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sohbet etti.

ÇAKMAKER'LE SOHBET ETTİ
Yaklaşık 1,5 saat boyunca tesislerde kalan Samsunspor Kulübünün eski futbolcusu Tanju Çolak daha sonra Samsunspor Altyapı Gençlik geliştirme sorumlusu Şendoğan Çakmaker'le de görüşen Tanju burada bir süre daha kaldıktan sonra tesislerden ayrıldı. Başkan Fuat Köktaş'la ayrı görüşme yapan Tanju'ya, Antrenör arayışında olan Samsunspor için bir teklif yapıp, yapmayacağı merak konusu olurken, böyle bir teklif karşısında Tanju'nun nasıl bir tutum sergileyeceği işin ayrı bir boyutu.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 16 July 2008, 15:22:41
başkan trabzonlu.. dikkat ettiyseniz t.direktör adayları da trabzonlu adı gecen futbolcularda ts li...noluyoruz yaaaaa

ya isterse yunanlı olsunlar sonuçta bu işi yapanlar profesyonel adamlar ;) futbolcu her takımda oynayabilir sonuçta profesyonel

veis

yok öyle bişey olmaz bizim samsun basını yine akşam yatarken açıkda bırakmış biyerleri yine.

körfez55

eyvahhh işte şimdi bittiğimizin resmidir  ??? gs li şikeciliği kantılanmış şampiyonluğumuzu satan bir adamı  t.direktör olarak getirmezler..yok yok o kadar da olmaz..

harbisamsunsporlu5517

körfez55

illa trabzonlumu olcak abicim.bülent korkmazı getirsinler..tanjudan ve trabzonlulardansa orhan hocaya bile razıyım ben...

umarım basınımızın abartmasıdır olmaz böyle bir hata.bu kadar taraftarı kimse karşısına alamaz.

HoliganSamSunLu

Yine aynı olaylar Samsunsporumuz Trabzonlulara emanet biz bu filmi daha önce görmüştük samsun trabzonlulara samsunspor onlara meclistekiler tarbzonlu samsunda sorun çok büyük

veis

orhan hocada olur esasında enzor günlerde takımın başında kaldı ama yinede seçim hakkım olsaydı gözüm kapalı 4 senelik anlaşma yapıp bülent korkmazı alırdım.

körfez55

ya abi bu kadar basit düşünmeyin tamam başkan trabzonlu yönetim samsunlu iyi niyetli dedik itirazımız yok sonuna kadar destek...ama sen trabzonlusun diye tsli topçuları pazarsporun t.direkötürün nerde trabznlu varsa bu takımı doldurmaya hakkın yok...zaten milletvekilleri bile trabzonlu 2 kişi haricinde.dokunmuyomu bu durum size?

samsunspor armasını kimse sökemez zaten ama o armaya yakışmayacak kimse giyemez o formayı...son 2 senedir giydiriyoalr zaten.

ozkan17

ya biz tarafta olark konusur konusur dururz..bosa bence kurek sallıyoz surda..bızım kadar baskaları dusunse su takımı hey yawrum hey..bugune kadar samsuspor taraftarının hangı dedıgı oyuncu alınmıs? hangı adım atılmıs? hangı ıcraat yapılmıs? hiç..sıfır..bence bırıbırımızıde kırmayalım bu konuda..kendımızıde kasmayalım..anlamı yok..taraftarı saymıyolarkı adamlar sankı bız< sunu al desek alcaklar hey yarabbim ya

veis

ya ts li dedik iyi dedikde ts den ala ala pazardan falan mı hoca alıcagız yada sadi tekellioglunumu alıcagız.yok artık bukadar da fazla olur.özkan sümeride menajer alalımda tam olsun bari.

körfez55

şu konu yanlış anlaşılmasın.başkana karşı bişey söylediğimiz yok.takıma sahip çıktığı için takdşr ettik.ancak ben bahattin güneşin veya sadi tekelioğlunun samsunspor için artı çaba göstereceğini düşünmüyorum.zaten şuan iyi birer antreanör olsalar belli yerlerde olurlardı..birçok antrenör ve futbolcu var suan..ama illa trabzonlu olsun diye nerde tsli varsa bu takıma toplamaya gerek yok.sadi tekelioğlundan veya hasan üçüncüden daha iyileri yok mu acaba koca ülkede.madem pazarsporun t.direktörü başarılı olur çarşambaspor t.direktörüde başarılır olur en azından samsunludur ya da bafranın.

körfez55

Alıntı yapılan: kaan - 16 July 2008, 15:41:11
kuzey55 varsa öneriniz buyrun abi yokki ne yapalım feridunda trabzondan geldi katkısı olmadımı oldu.profesyoneller paralarını alır oynarlar eminim buna kim cıkarırsa çıkarsın bu takımda herkes gider samsunspor.biz kalır

ben süper lige çıkacağız diye _ki bu adı gecenlerle hayal_ ts lileri bu takımda görmeye tahammül edemem..önerim var evet trabzonluyum diye sırf trabzonlu olur olmaz adamları takıma getirmesinler...ayrıca konuşma tarzına dikkat et.

veis

ya anlatmak istedigimiz daha dogrusu herkesin belirtmek istedigi konu şu.tamam hocada ts li futbolcuda tsli olabilir ama ts nin bile kovmak için yırtındıgı hasan üçüncü veya pazarda bile tutunamayan hoca olmaz.tolga denildi kimse ses çıkartmadı niye iyi kaleci.erdinç denildi yine olur ama hasan üçüncülerle olmaz.