2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

ss

bı samsunspordan haberı olan yokmu surda ferıdun dıyom nerede kaldı mı gıttı mı gıttıyse nereye gıttı_?

ss

16 July 2008, 00:32:10 #331 Son düzenlenme: 16 July 2008, 01:41:41 berusa55
moderatore seslenıyorum actıgım konuyu kıtleyecegıne soruma sen cevap vermeyı denesen nasıl olur daha faydalı olur bence

@ss

Sevgili kardeşim Samsunspor transfer başlığı varken "kim geldi kim gitti" diye kafana göre gereksiz başlık açamazsın.

Üsluba ve site kurallarına riayet et!

berusa55

ss

16 July 2008, 00:40:50 #332 Son düzenlenme: 16 July 2008, 01:41:16 berusa55
goruyorsun kı burda kımsenın kımseye cevap verdıgı yok actıgım konuyu nıye kıtledıgını soylermısın pekı yazdıgım yazının altına buranın adresını koymususn usenmedım bastan sorna kadar 23 sayfayı okudum belkı vardır ogrenmek ıstedıgım sey onun ıcın adresı yazmısısndır dıye ama bulamadım yada gozumden kactı dıyorumkı bu transfer baslıgı olmus artık yenı bı baslıkla devam etmelı

@ss

Sevgili kardesim bu siteye dört senedir emek verenlere işini öğretiyorsun bu bastan yanlış. Bir diğeri de sordugun soruyu eger cevabını bilen varsa mutlaka cevaplayacaktır elli defa feridun ne oldu diye mesaj atmanın alemi yok. Lütfen sabırla mesajının cevabını bekle olmadı o zaman tekrar sorarsın ama dediğim gibi "kim geldi kim gitti" diye baslık acman anlamsız. Sadece senin actığın anlamsız baslık mı silindi sanıyorsun bu zamana kadar... Umarım açıklayıcı olmustur.

berusa55

ss

kımseye ısını ogretmıyorum bızde sıte yonetıyoz sıkıntı olan yere mudahale etmeyı bılmek lazım yanı bu baslıgın oldugu acık cok fazla sayfa olması sıte zıyaretcılerının yazılanları okumamaısna yol acıyoo yanı amacından uzaklasmıs oluyoo sıte

celebi

hala bir transfer haberi yok mu yaw

Tamer55

iç transferde kenan la anlaşmışlar bügünde diğer futbolcularla görüşmeler yapılacakmış. diğer yandan TFF şikayet eden borcumuz olan futbolcularla tek tek telefonlarla görüşülüp anlaşma çalışılmakta.teknik direktörlük konusunda Bahattin güneş ve hamza hamzaoğlu arasında karar verilmeye çalışılıyor. faruk özak Bahattin güneşi önermiş büyük ihtimalle B.Güneş olur deniliyor bügün belli olacakmış
        Bahattin Güneş ile bilgisi olan varmı 

veis

Alıntı yapılan: celebi - 16 July 2008, 06:49:37
hala bir transfer haberi yok mu yaw

netep feridunla geçen hafta anlaşamadı ve onun yerine başka oyuncu aldılar.

seckin55

ufuk ateş orduya imza atmış.Allah'ımya  nasıl kaçırırız..ufuk ateş super olurdu

KocumVolkan

bizimkilerin listesinde 17 oyuncu varmış inşallah hepsini alırız :)

seckin55

öz ve nokta transferler olursa daha iyi olur.

cem 55

ordu cok iyi oyuncularla anlastı kocaelinden haydar koç fatih şen antalyadan ufuk ateş istanbuldan mehmet deliorman kayseri erciyesten ilker erbay hep ortalama üstü kaliteli topcular ordudada yönetim boslugu olusmustu kimse takıma sahip cıkmıyodu ama iyi toparladılar darısı bizim basımıza ajansporda bazı arkadaslar transfer listemizdeki bazı oyuncuların listesini yazıyorlar aldıkları duyumlara göre listede iyi oyuncular var bi taaruzda biz bekliyoruz artık yönetimimizden

mehmet yılmaz

Transferler için öncelikle hocanın belirlenmesi lazım. Bugünkü gazetelerde Ahmet Ertem, Bahattin Güneş, Hamza Hamzaoğlu, Yücel Uyar ve Sadi Tekelioğlu isimleri var ama bunlardan doğru olan sadece Hamza Hamzaoğlu ile Bahattin Güneş.

Orduspor'dan Şenol Demirci'nin istendiği doğru, bonservis sorunu var ve Orduspor onu bırakmak istemiyor ama o Samsunspor'dan başka takımda oynamak istemediğini, Samsun'da yaşamak istediğini ve Orduspor'a 4 yıl boyunca yeterince hizmet verdiğini, ayrılmak taraftarı olduğunu söylüyor. İnşallah bonservis sorunu halledilir ve imzayı atar.

seckin55

bence en iyi karar yücel uyar' dır.tanıyana bilen biri gelsin.içimizden biri olsun.samsun sewdalısı olsun.şenolu da istiyoruz..

mehmet yılmaz

Yücel Uyar'ın milli takımdaki görevinden ayrılmayı düşünmediği biliniyor. Kendisi gelmek istemiyor.

Ben Hamza Hamzaoğlu'na da inanıyorum ama yardımcılığını yapacak olan İsa Turan hem çok iyi bir Samsunsporlu hem de içimizden birisi zaten.

İnşallah Bahattin Güneş olmaz; Sadi Tekelioğlu'nu düşünmek bile istemiyorum zaten.

seckin55

Tabiki sadi tekelioğlu' nu taraftar istemez.kendisi yanılmıyorsam marmarisspor' da ..ona kalmadık.peki orhan hocayla anlaşamadık mı? ipler koptumu..hamza hamzaoğlu rize de hocalık yapmış heralde.