2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: seckin55 - 15 July 2008, 13:49:03
giresun da yabancı sarı bi cocuk vardı.. cok kıvrak.bilekleri çok saglam.oda iyi bir oyuncu..

adı anton ;)

seckin55

ewet anton...saolasın tugberk..-çok genç.alınacaksa bu veya bunun gibi orta saha oyunncusu alınmalı.birebirde cok iyi ve direk kaleye giden topcu..

ozkan17

uc dort gune kadar ımzalar gelecekdır dıye dusunuyorum ben

gnc bengülü

abi antonun bıde tacları uzun ve takla atarak kullanıyo bu arada ercument bıze gore degıl cok kolay gol yıyo mustafayı hıc ızlemedım ama o daha iyidir diye dusunuyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: gnc bengülü - 15 July 2008, 15:46:43
abi antonun bıde tacları uzun ve takla atarak kullanıyo bu arada ercument bıze gore degıl cok kolay gol yıyo mustafayı hıc ızlemedım ama o daha iyidir diye dusunuyorum

mustafayla ercüyü karşılaştırman ve mustafayı daha izlemeden üstün görmen hata ercü çok iyi bir kaleci gelecekte milli takım kalecisi oalrak görürsen hiç şaşırma ;)

veis

AA yapmayın ercüment samsunsporda güzel maçlar çıkardı bu çalkantılı bir takımda gayet iyi oynadı alışmış ve tanıdıgı bir kulüpde bidaha oynasa gerçekden çok başarılı olur.ama başka kalecide olabilir.

samsun155

Alıntı yapılan: seckin55 - 15 July 2008, 13:53:41
Orta saha için en buyuk adayım  "Kaies Ghodhbane"..olsada gelse....nerde simdi acaba..
bi ara bizde bi kais vardı onumu diyosun.bizden konyaya gitmişti

ahmet55

Ercüment Kafkasyalı'nın kiralandığı yada alındığı takdirde bu sene Samsunsporumuzda daha iyi olacağı düşüncesindeyim.Geçen sene kolay goller yemiş olabilir.Ama yetenekli ve kendini geliştirebiliyor.bu sene takımla performansı daha üst seviyelere çıkar.   Ve o içten Samsunsporu seven bi futbolcu.geçen yıl maçlardan canlı şahidiyiz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsun155 - 15 July 2008, 16:03:11

beşiktaşa attığı frikik golünü hala aklımda ;D

veis

ahmet55 e katılıyorum çünkü hermaçdan sonra çok üzgünüz siz bunları haketmiyorsunuz diyecek ve ben samsunsporlyum deme erdemini gösterecek kadar kaliteli bir çocuk.ve busene alınırsa süper olur.

jean

ozdnele tolg agelirse kalede sikinti yasamayiz ercument le olacak is dgeil bu bir hafta iyi bir hafta kotu isi siki tutmaliyiz bu sene

seckin55

Alıntı yapılan: samsun155 - 15 July 2008, 16:03:11
ewet kardeş..ceyhunla takas etmiştik..duştugumuz sene..yapmış oldugumuz en buyuk yanlışlık idi o sene.kais gibi topcuyu verdik...

KocumVolkan

Alıntı yapılan: seckin55 - 15 July 2008, 20:11:31
ewet kardeş..ceyhunla takas etmiştik..duştugumuz sene..yapmış oldugumuz en buyuk yanlışlık idi o sene.kais gibi topcuyu verdik...

ilk  5 hafta milli takımdaydı odnan satmıştık ama hoş hatırlamıyorum ama ceyhun gelir gelmez 5 maç mı ne ceza görmüştü orası ayrı...

jean

abiler bu kais muhabbetini naisl cikariyorsunuz anlamiyorum bilmiyormusnuz biz ikinci lige dustuk yabanci alamiyoruz belirli yas grubu haric o da yeni cikti zaten hayret ediyorum valahi

KocumVolkan