2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tuqberk - 11 July 2008, 12:09:50
Altay'dan Recep ASİL'i transfer etmiş olabiliriz ama kesin bir bilgi değil kendisi defans oyuncusu malatyada,trabzonsporda,diyarbakırsporda,rizede ve adıyamanda oynamış

süperligde 96, 3.ligde 55, 2.ligde 85, bank asyada 59, türkiye kupasında'da 14 kez oynamış toplamda 19 golü var defans oyuncusuna göre 19 gol çok iyi

Ben demiştim

AlıntıCelil Recep´i getirdi

Samsunspor´un yıldız futbolcusu Celil Sağır,en son Altay´ın formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Recep Asil ile birlikte dün Nuri Asan Tesislerine geldi. Celil´in referansıyla Samsun´a geldiğini belirten tecrübeli oyuncu Recep, "Malatyaspor, Diyarbakırspor, Rizespor ve son olarak Altay´da forma giydim. Bonservisim elimde. Yeni oluşacak yönetimle anlaşmam halinde Samsunspor´da oynamaktan büyük mutluluk duyarım" dedi.

berusa55

Celil menejerliğe mi basladı anlamadık. Yeni sezonda oynamaya niyetleri yok galiba Serkan ve Celil'in... Millet antremanlarda ama bu futbolcularımız sanki hala tatilde?

recai

Alıntı yapılan: recai - 10 July 2008, 11:15:12
Arkadaslar fatihe sozlesme oneremiyoruz.. aslında su mali durumla sozlesmesi sona eren hicbir futbolcuya imza attıramıyoruz. Cunku gecen seneden alacaklı olan futbolculara tum borcların odenmesi ve bu futbolcularda "borcu yoktur" belgesi alınması gerekiyor. Sozlesme yenileme ve transferlerde federasyon  "önce eski transfer borclarını ode sonra transfer yapabilirsin ancak!!" diyor. Bu durumda celil kenan fatih ve varsa diger sozlesmesi bitenlerle yeniden anlasılmak ve transfer yapılması isteniyorsa futbolcuların gecmis borclarının temizlenmesi yada daha onceki senelerde oldugu gibi ikna edilip borc yoktur belgesi alınması gerekmektedir. Durumun vahameti budur. bilginize..

Kendimden alıntı yaptım.. Arkadaslar işin yasal boyutunu anlattım bu mesajda.. bırak transferi sözleşme yenileyemiyoruz.. tonla para lazım sadece sözleşme yenileyebilmemiz için.. insallah bi planı vardır yeni yonetimin ama transfer beklemiyorum ben..

KocumVolkan

Alıntı yapılan: recai - 11 July 2008, 15:14:45
Kendimden alıntı yaptım.. Arkadaslar işin yasal boyutunu anlattım bu mesajda.. bırak transferi sözleşme yenileyemiyoruz.. tonla para lazım sadece sözleşme yenileyebilmemiz için.. insallah bi planı vardır yeni yonetimin ama transfer beklemiyorum ben..

yapma abi ya esas transfer zamanı şimdi başladı sen merak etme napar ederler alırız 4-5 adam yoksa bu kadroyla işimiz zor ;) (tamam gençler vs iyi ama hep gençlerlede olmaz) şu celilin getirdigi adam bence bize çok uygun kaçırmamamız lazım...

seckin55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: seckin55 - 11 July 2008, 15:22:32
samette imzalamış.pek mutlu olmuş fotoda ole gozukuyo..Allah yolunu açık etsin.

http://gazeteyenigun.com.tr/icerik.asp?page=spor&tarih=2008-07-11&nID=36189

samet gitmişti zaten sözleşmeyi yeni imzalamış

jean

pazartesi dah anet bilgler gecer elimize insllah bir kac iyi adam aliriz

mehmet yılmaz

Orduspor'un en iyi oyuncusu olan Şenol Demirci Samsunspor'a gelmek için can atıyor. Yaklaşık iki aydır sabırla Samsunspor kongresinin beklediğini biliyorum, yani yönetimin kokusunu alıp da gelenlerden değil.

Şenol, hırslı ve iyi bir futbolcu. Bu nedenle rakip tribünler için çok antipatik. Mesela ben de Samsunspor'a karşı oynadığı maçlarda uyuz olmuştum kendisine ama çok faydalı bir futbolcu olacağını düşünüyorum. İnşallah teknik heyet ve yönetimle anlaşırlar ve formamızı giyer. 28 yaşında, hücuma dönük orta saha oyuncusu.

Ayrıca kendini fasulyeden sanıp, aklı sıra tafra yapan Türkiye'nin en kötü stoperlerinnden birisi oaln Ramazan Sal, yeni yönetimin kokusunu alınca gelivermiş. Allahını seven anlaşmasın onunla gitsin Adıyamanspor'da oynasın.

cem 55

samsuni abi geçen sene öze dönüs deyip bu ramazan sal ı transfer ettigimizde inegölsporun sitesine girmiştim adamlar ramazan sal a ayrı baslıklar açıp hayatımızda böyle dandik topcu görmedik diyorlardı sonra samsuna iyi kakaladık bu adamı diye sevinmişlerdi aciliyetle bu adamdan kurtulmamız lazım.bu recepide malatyadan hatırlıyorum celil bizden malatyaya gittiginde o da orda oynuyordu kanki olmuslar herhalde hatırlayabildigim öyle ahım sahım bi oyuncu olmadıgı ramazan sal ın azıcık iyisi yası da 32 cok gereksiz bi transfer gibi duruyo şenol konusuna gelince orta sahadan ileriye dönuk oynayan cok rahat adam eksiltebilen iki ayagını da iyi kullanabilen cok faydalı bi oyuncu tribüne oynamayı da cok seviyo eger bize gelme durumu varsa kesinlikle kaçırmamalıyız bence cok faydalı olur.

mehmet yılmaz

11 July 2008, 23:17:06 #219 Son düzenlenme: 11 July 2008, 23:26:10 samsuni
Evet Cem, öze dönüş diye abartmamak lazım. İlla Samsunlu topçu alacaklarsa beni alsınlar, Ramazan Sal kadar yedekte bekleyebilirim, Serkan Eyüpoğlu kadar da sezonu sakat geçirebilirim. Üstelik para falan da istemem. Ankaragücü beni istyor, Turgut Tüfenk alacağımı versin de demem, Samsunluyum, İlyasköylüyüm üstelik Samsunsporluyum da... :)

Ramazan Sal'ı özellikle istemiyorum bu takımda, zaten futbolculuğu da berbat. İnşallah Malatyaspor alır :)

Şenol konusunda ben de çok iyimserim. Ordu'da seyirci bunu el üstünde tuttu, burada ise taraftar var. Ona özel bir beste yapsın bizim tribünler, her maçtan önce Celil ile Serkan'da olduğu gibi tribüne çağırıp, gaza getirsinler, dağıtır ortalığı. Çocuk moralle oynuyor, para falan hikaye, ver gazı al golü...

Tufan

al sana beste abi
ooooo ooo o oo demirci şenol
veririz gazı istediği gaz olsun yeterki

Shane_Falco

ooooo ooo o ooo demirci şenoll... :D:D süpermiş yaa

veis

recep transferi bence iyi olur çok genç bir ekibiz ve bu çocuklara abilik yapmaları gerekiyor.ama şuda bir gerçek celil serkan ve kenan antremanlara niye katılmıyorlar seon başlayacak ve onlar daha hazır bile degiller.

körfez55

12 July 2008, 11:56:58 #223 Son düzenlenme: 12 July 2008, 11:58:48 kuzey55
onlar sözleşme yenilemediler ağır abi ya onlar samsunspor da her türlü forma giyerler kampa katılmazlar idman yapmazlar sonra sezon boyu yatarlar...umarım yeni yönetim bu futbolculara bu şansı vermez.

ayrıca defansa tecrübeli recep bence de faydalı olur.şenol hırslı bir oyuncu olumlu katkı yapacağına inanıyorum...ama bize biri sağlam olmak üzere 2 kaleci lazım.

red_white

şenol çook ii topçu ben isterimm şahsenn gelmesini