2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

16 SS 1965

CELİL'E KOCAELİ KANCASI
Kırmızı-Beyazlı takımın kaptanı İmparator Celil Sağır, Kocaelisporlu yöneticilerle transfer görüşmeleri..

Kırmızı-Beyazlı takımın kaptanı İmparator Celil Sağır, Kocaelisporlu yöneticilerle transfer görüşmeleri yapmak üzere İzmit'e gitti

İZMİT'E GİTTİ
Bank Asya Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Kocaelesipor, transfere şimdiden hızlı başladı. Yeşil-Siyahlılar, Samsunspor'un kaptanı İmparator Celil Sagğır'ı kadrolarına dahil etmek istiyor. Kocaelispor yönetimi Celil Sağır'a menajeri Hakan Şirin aracılığıyla haber göndererek İzmit'e davet etti.

ÖN GÖRÜŞME YAPACAK
Bugün havayolu ile İstanbul'a gidecek olan Celil Sağır, menajeriyle İzmit'e gececek ve Kocaelisporlu yöneticilerle masaya oturacak. Süper Lig'den birçok takımın kendisi ile ilgilendiğini belirten Celil Sağır,"Sadece ön görüşme yapacağız. Şartlar uyarsa imzayı atabilirim" dedi. 

US

giden gidene herkez gidiyo biz kac kişiyle girces acaba lige cok merak ediyorum..

**KaR6**

20 May 2008, 13:05:12 #62 Son düzenlenme: 20 May 2008, 15:29:52 samsuni
celilin eskiden beri Kocaeli hastalığı var zaten.. ilk fırsatta çekti gitti yine.. Sezon başında dediklerini hatırlıyorum.. ' Bem samsunsporluym, boş kagıda imza atarım, para problem değil!' noldu celil efendi, zaten düşmüştün gözümden, bu da tam oldu.. inşallah evini filan da satar gidersin de yuzunu gormek zorunda kalmayız..

berusa55

Alıntı
Vestel Manisaspor, Samsunsporlu Samet'i Renklerine Bağladı

Turkcell Süper Lig'e veda eden gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Vestel Manisaspor, transferdeki sessizliğini Samsunspor'dan genç oyuncu Samet Kılıç'ı kadrosuna dahil ederek bozdu.
Teknik Direktör Levent Eriş'in ısrarla istediği Samet Kılıç, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Samet, 18 ve 19 Yaş Altı Milli Takımları'nda da forma giydi. 1988 doğumlu olan Samet Kılıç'ın çok yetenekli olduğu belirtildi.

Kadrosundaki birçok oyuncusuna teklif gelen Vestel Manisaspor yönetimi, bir yandan iç transfer ile uğraşırken, bir yandan da Teknik Direktör Levent Eriş'in verdiği rapor doğrultusunda dış transferde temaslarını sürdürüyor. Bu arada, Ege ekibinin dış transferde Samsunspor ve Kasımpaşa formaları giyen Gökhan Caba ile de prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi

Kaynak: http://www.haberler.com/vestel-manisaspor-samsunsporlu-samet-i-renklerine-haberi/

Sadece Samsunspor

ümit milli maçını seyrettim özer hurmacı,orhan şam,ilhan parlak ve adem büyük gerçekten etkli oyuncular

inş. kongrede en iyi adaylardan biri seçilirde doğru transferler yaparız.

ilhan parlak bu sene fenerde forma şansı çok az buldu toplam 5 maç forma giydi bundan sonrada zor oynar gibi, ilhan parlağı kiralık olarak alabiliriz canere bin basar, hem bizde pişmiş olur ;) inş. yeni gelecek olan yönetim buraları okur.

ilk defa çok adaylı kongre olacak galiba hadi hayırlısı

ali ihsan

İlhan Parlak Kayseride banko oynuyordu zaten,daha neresi pişecek.O adamların hiç biri Lig A ya gelmez.Eldekileri tutalımda yeter bence.Gidişat hiç iyi değil.Acil 4 trilyonu kim bulacak ki.

MeL_55

transfer yapmamiz icin ilk önce TFFye borcumuzu ödememiz lazim... sanirim 4 milyon ytl'di.

veis

ilhan parlak gelecekdeki ender golcülerden olucak ama fenerbahçe bu sene ondan çok şey bekledigini herzaman yazıyor ve devre arasında rize sporun ısrarına ragmen kiralamadı.bu sezon başındada kiralamayı düşünmüyorlar.ama fenerbahçeden veya 4 büüklerden hatta beşiktaşdan kiralama usulu ile oyuncu alabilmek bana çok mantıklı geliyor.

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 22 May 2008, 07:32:08
ilhan parlak gelecekdeki ender golcülerden olucak ama fenerbahçe bu sene ondan çok şey bekledigini herzaman yazıyor ve devre arasında rize sporun ısrarına ragmen kiralamadı.bu sezon başındada kiralamayı düşünmüyorlar.ama fenerbahçeden veya 4 büüklerden hatta beşiktaşdan kiralama usulu ile oyuncu alabilmek bana çok mantıklı geliyor.

şu Ertuğrula sinir oluyorum işte bu konuda.. Samsunspor başarılı olsun diyo, adam vereceğine hala bizden adam alma peşinde.. şu adem buyuk ü bize verseler nolurdu yani? onun gibi nicelerivardır altyapılarında.. karaktersiz filan ama su batuhan efendi bile iş yapar 2.ligde..

Kadir ÇELEBİ

FUTBOLCULAR TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPIYOR

Samsunspor da kulübün olağanüstü genel kurula sayılı günler kala başkanlık koltuğunu kimin oturacağı ise merak konusu. Bu konuda çeşitli isimler ön plana çıkarken, en çok konuşulan konu alacakları ödenmediği için bir çoğu serbest kalan futbolcular. Futbolcular, ligin bitimiyle birlikte menajerleri aracılığıyla transfer görüşmelerine başladı.ilk transfer ise devre arasında Gaziantepspor'a giden, ancak bir hafta sonra geri dönen Samet Kılıç yaptı. Samet bu kez geçen sezon Samsunspor'u çalıştıran ve şu an Manisa Vestelspor'un başında olan Levent Eriş'in ısrarlı girişimleri sonucu Kırmızı-Beyazlı kulübe imza attı. Samet Kılıç yeni kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan, Samsunspor' da en çok taliplisi olan futbolcular içinde Celil, Caner, Turgut, Emre Balak ve Feridun Sungur bulunuyor. Celil, Kocaelispor, Antalyaspor ve Eskişehirspor arasında tercih yapmakta zorlanırken, Caner'i ise Antalyaspor ısrarla renklerine katmak istiyor. Bu iki futbolcunun bu hafta içinde son kararlarını vermesi bekleniyor.

www.samsunspor.org.tr

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 May 2008, 11:58:30
şu Ertuğrula sinir oluyorum işte bu konuda.. Samsunspor başarılı olsun diyo, adam vereceğine hala bizden adam alma peşinde.. şu adem buyuk ü bize verseler nolurdu yani? onun gibi nicelerivardır altyapılarında.. karaktersiz filan ama su batuhan efendi bile iş yapar 2.ligde..

Canım kardeşim şu para prolemi çözülüp transferi adam gibi yapabilsek bize yardımcı olacak çok adam var. Maalesef durum ortada biliyorsun. Ertuğrul da bu sene anca adapte oldu. Bize yardımcı olacaktır.
Alıntı yapılan: veis - 22 May 2008, 07:32:08

Haklısın Veisim.Kiralamadan başka yol yok.Bonservis veremeyiz,adamlar da satmaz zaten.

veis

zaten maddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz ve yeni gelen yönetim borçlarla ugraşacak bari süperlig deneyimli ama genç oyuncuları kiralayalım.maddi külfiyetleride gerçekden çok az.

ali ihsan

Şu anki kadroya 4 tane banko takviye yapalım ve maddi sorunları çözelim ilk 2 ye gireriz.

celebi

bizim öncelikle yönetim sorunun çözmemiz gerek. ardından futbolcular güven duyacak ve klması beklenecek gibi.

cem and naz55

arkadaşlar dün celilin abisi birol abi geldi hstye görüştüm celilin transfer görüşmeleri için istanbul da oldunu söyledi celil eskişehir kocaeli antalyayla görüşüyor dedi kesin gidecek dedi ve celille birlikte o takımda 1 kişinin daha gitmesine üzülürüm o da HAKKI dedi