2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

**KaR6**

cenk yıllık 1 trilyona oynuyo, veremeyiz ki biz o kadar para..

kaan

30 August 2008, 13:28:37 #1636 Son düzenlenme: 30 August 2008, 13:30:10 kaan
Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2008, 13:27:47
cenk yıllık 1 trilyona oynuyo, veremeyiz ki biz o kadar para..
Futbolcuyla bire bir irtibatta olan birileri bilebilir aslında bunu cenk bu yol olmasada seneye bizde oynar.

**KaR6**

kaan

Olsun abi cenk 35 de olsa bile en az 15 gol atar ben böyle düşünüyorum

eLLis

Ya ben Şenol Demirciye çok üzüldüm çarşamba55 in mesajını okuyunca zaten gelmesini çok istiyordum hırslı bir oyuncu ve Samsunu seviyor takımı böyle sahiplenen birisini bizde çok severdik.

Cenk konusundada inşallah gelir süper olur ama orada çok mesaj okuduk o geliyi bu geliyi diye hepsi fos çıktı :(

kaan

Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2008, 13:30:37
Ya ben Şenol Demirciye çok üzüldüm çarşamba55 in mesajını okuyunca zaten gelmesini çok istiyordum hırslı bir oyuncu ve Samsunu seviyor takımı böyle sahiplenen birisini bizde çok severdik.

Cenk konusundada inşallah gelir süper olur ama orada çok mesaj okuduk o geliyi bu geliyi diye hepsi fos çıktı :(
Bizim sitemizin transfer başlığı aynı fotomaça döndü hergün biri gelip gitti ama transferler ortada ;D

55.hakan

dün o arkadaş cenkle ziraat bankasının orda konuşmuş yönetimle görüşüyormuş evini falan satmış ev işleri de varmış nasıl sonuçlandığı önümüzdeki günlerde belli olur

kaan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 August 2008, 13:33:45
dün o arkadaş cenkle ziraat bankasının orda konuşmuş yönetimle görüşüyormuş evini falan satmış ev işleri de varmış nasıl sonuçlandığı önümüzdeki günlerde belli olur
Eğer arkadaş samimiyse hakan bomba olur derim serkan aykut ve cenk sırtlar takımı ama zor bu transfer.

**KaR6**

cenk gelirse takım havayada girer, dusunmesi bile heyecanlandırıyo..

55.hakan

30 August 2008, 13:38:38 #1644 Son düzenlenme: 30 August 2008, 13:40:25 hakanelgun
Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2008, 13:30:37

o geliyor bu geliyor diyenler boş çıkıyor evet ben sadece gördüğüm bilgiyi aktarıyorum yalan da çıkabilir ama beni heyecanlandırdı ayrıca gerçekten denenmek için gelenlerin de çoğu geri gönderilmedi mi?birçok  görüşme mutlaka oluyordur ama denenlerin bile 2 saat sonra gönderildiği bir durumda masabaşı görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması ve haliyle gazetelere düşmemesi normal...

Tufan

heyecanlanmamak elde değilki keske olsa ama olmayacak hepimiz biliyoruz adı bile yeter o ikilinin kral ve cenk  :)

CeLiL_55

Cenk gelse ne kadar güzel olur gol sıkıntısı kalmaz Cenk şu Haliyle Serkanı 5'le çarpar 2'ye böler Cenk gelmesine gelir araya Celil v.s birisi girse ikna olması zor deyil bana göre

berusa55

AlıntıGaffaru´a Gümüşdağ'dan veto
Denenmek için Samsun´a getirtilen Ganalı forvet Gaffaru, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ´dan veto yedi. Bir süredir takımla antrenmanlara katılan Gaffaru, önceki akşam yapılan çift kale maçta kendisine verilen son şansı iyi değerlendiremedi ve teknik patron Gümüşdağ´ın yönetime verdiği rapor doğrultusunda takımdan gönderildi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16533

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 August 2008, 15:57:59
Gaffaru´a Gümüşdağ'dan veto
Denenmek için Samsun´a getirtilen Ganalı forvet Gaffaru, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ´dan veto yedi. Bir süredir takımla antrenmanlara katılan Gaffaru, önceki akşam yapılan çift kale maçta kendisine verilen son şansı iyi değerlendiremedi ve teknik patron Gümüşdağ´ın yönetime verdiği rapor doğrultusunda takımdan gönderildi.
Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16533

Başka takımlar Brezilya'dan Kamerun'dan futbolcular getirtti; biz iki tane yabancı bulamadık. Güya bu Hayrettin Gümüşdağ, Afrika Kupasını yerinde izleyip, oyuncular beğenmişti. Kupada yerinde olduğu kesin ama izleyip izlemediğinden pek emin değilim. Gaffuru'yu izlemedim ama sadece şunu merak ediyorum Burhan Coşkun'dan da mı kötüydü bu çocuk?

seckin55

samsuni abi gaffuru yi idmanda çitf kalede izledim. okadar da  iyi degıl.iki ayagınıda guzel kullanıo ama yerinde bi transfer degıl bence.yeterli degıl.burhan coskun içinde kendisini ben çok hırslı gordum.inşallah bambaşka bir burhan coskun ızlıcez.cok ısteklı cok arzuluydu.