2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

eLLis

Bu turgay kimdir nedir ne yapmıştır şimdiye kadar bileniniz varmı?

AlıntıKırmızı-Beyazlılar, Çaykur Rizespor´dan Turgay Gölbaşı ile anlaştı. Hava yolu ile Almanya´dan İstanbul´a, oradan da Samsun´a ulaşan Turgay, dün saat 20:45´te tesislere geldi. Turgay´ı, İkinci Başkan İsmail Türedi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Kosif ile Fazlı Abdik karşıladı. Yöneticilerle birlikte Samsunspor´un akşam yaptığı idmanı izleyen Turgay, daha sonra istirahate çekildi. Sağ kanat oyuncusu Turgay´la bugün sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu arada akşam yapılan antrenmana katılmayan Serkan Eyüpoğlu, Tanju Çon, Hüseyin Canbaz ve Caner Çolak´a 2. Lig ekiplerinden teklif geldiği ve bu futbolcuların takip edilebilecek kulüplere kiralık olarak gönderileceği açıklandı.

Habergazetesi

furkan88

turgay geçen sene rizeye geliyor.oynadığı mevkide tecrübeli emrah eren oynadığı için oynatılmıyor.bu senede rize çok kaliteli bi kadro kurduğu için yol gösterildi.rizeye almanyanın essen takımından gelmiş.essen takımından türkiyeye gelen topçulara bakınca barış özbek,serkan çalık,ali bilgin v.s yi görüyoruz.yani çok kaliteli türkler bu takımdan çıkmış.bu topçu 34 maçın 33 ünde 90 dakka oynamış.taraftarları tarafından seviliyormuş.istikrarlıda bi futbolcu.bence çok iyi transfer.

berusa55

@Değerli üyelerimiz,

Transfer başlığında konu dışı bütün mesajlar silinmektedir. Lütfen paylaşımlarımızı doğru başlıklara yazmaya özen gösterelim...

furkan88

ajanssporda diyar başkanının kesinlikle istifa edeceğiz takımı dağıtacağız şeklinde açıklamaları var.işte yönetime fırsat.şenol demirci.coşkun birdal.engin öztonga

eLLis

Alıntı yapılan: fuko - 28 August 2008, 18:14:15
ajanssporda diyar başkanının kesinlikle istifa edeceğiz takımı dağıtacağız şeklinde açıklamaları var.işte yönetime fırsat.şenol demirci.coşkun birdal.engin öztonga
Ben buna inanmıyorum.
He madem öyle niye alıyorlar onca paralara futbolcu bak biz alıyormuyuz yok para.

furkan88

bizde oduğu gibi verilen sözler tutulmayınca öyle bi açıklama yapmış.şimdi böyle bi durumda parasını alamamış bi şenol demirciye bize gel dense gelmez mi.zaten gelmek istiyomuş.fazla para istiyceni zannetmiyom.zaten çoğu takım transferini bitirdi.

Sadece Samsunspor

ya arkadaşlar bırakın şu öktüreni salladıkça sallıyor yine kendini acındırıyor para yok diye hep yalan diyarbakırlı taraftarlar bile bıkmış bu adamdan gitsin diyorlar onların takımıda dağılmaz hafta sonu maçada çıkarlar

cezayir55

dogru yalancinin teki her sefer boyle aciklamalar yapiyor  yabanci oyuncudan dolayi problemleri vardi fifayla  bes kurus parmiz yok dedi ama catir catir oyuncu aldi

samsun155

nokta transferler için büyük takımları kapılarını çalmalıyız bence.karşıyaka bjkli mehmet sedefi isteyomuş mesela

ozkan17

istesın istesın bıraz zor alırlar..da bız adam alsakda almasakda ne cıkarız ne duserız olay budur

çarþamba55

Gecen gun hava alaninda eski Ordulu şenol demirci ile karşılaştım. Demi ki Şenol, ben Samsunsporluyum. bir ara bize geleceğini duyduk noldu o iş? beni istemediler dedi. nasıl yani oğlum sen iyi futbolcusun, seni niye istemediler dedim. abi, sicilimiz bozuk biraz, agresifim oyüzden dedi. ama samsunspor beni alsaydı o formayı giyip çimi yerdim abi dedi. zaten diyarbakırda 55 giyeceğim, hatta ş.demirci yerine samsun'un s'si olduğu için s.demirci yazdırdm formaya dedi. d.bakırdan aldığım paranın 40-50 miltar altına imza atardım, ah samsun ah dedi çocuk. yanında samsunsporlu bir arkadaşı vardı. önce olur dediler sonra bu hoca istememiş şenolu dedi. takım çok köytü abi, hiç değilse celili'i alsalar dedi. Ama şenol çok iyi giderdi bize falan dedi. bütün yaz samsundaymış şenol, iki tyıllk imzalamış diyara. valla üzülmüştüm alınmayınca ama çocuğu gördüm daha çok üzüldüm, deli dolu ama iyi samsunsporlu ya, hayret valla. bizim adnan ts'de 13 giyiyor, bu gidip 55 giyecekmiş diyarbakırda. inşallah hayrettin gümüşdağ ve transfer komitesinin bulduğu adamlar iyi çıkar da biz de şenolu pek hatırlamayız. bir de kaleci için harun avgını sordum, o diyarbakırda abi, birinci kaleci, samsuna gelmesi mümkün değil dedi.

55.hakan

30 August 2008, 13:11:43 #1631 Son düzenlenme: 30 August 2008, 13:15:19 hakanelgun
arkadaşlar ajansspordan okuduğum bir yoruma göre cenk samsun e gelmiş yönetimle görüşüyormuş ancak henüz daha anlaşmamış ev işleri de varmış samsun da yorum yazan kişi kendisi görüşmüş doğru olduğunu söylüyor oradaki bazı yorumlarda çok sıkma haberin olduğunu biliyorum ama
beni heyecanlandırdığı için yazmak istedim

Sercan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 30 August 2008, 13:11:43
arkadaşlar ajansspordan okuduğum bir yoruma göre cenk samsun e gelmiş yönetimle görüşüyormuş ancak henüz daha anlaşmamış ev işleri de varmış samsun da yorum yazan kişi kendisi görüşmüş doğru olduğunu söylüyor oradaki bazı yorumlarda çok sıkma haberin olduğunu biliyorum ama
beni heyecanlandırdığı için yazmak istedim

Eğer doğruysa harika bir haber bu...

55.hakan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 August 2008, 13:19:41
Eğer doğruysa harika bir haber bu...
evet cenk in manisa ya imza attığını bliyorum ama daha sonradan bazı sorunların yaşandığı da aklıma yer etmişti,böyle bişe olursa mükemmel olur.

kaan