2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

jean

transfer ne zaman bitiyor tam olarak abiler fzla kalmasi saniirm 1 kaleci lazim en azindan yoksa erciyes macinda tarihi fark olur

AntZ

31 Ağustos mesai saati sonunda bitiyor kardeş

Kadir ÇELEBİ

Rizesporlu Turgay Gölbaşı Samsunspor´da

Kırmızı-Beyazlılar, Çaykur Rizespor´dan Turgay Gölbaşı ile anlaştı. Hava yolu ile Almanya´dan İstanbul´a, oradan da Samsun´a ulaşan Turgay, dün saat 20:45´te tesislere geldi. Turgay´ı, İkinci Başkan İsmail Türedi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Kosif ile Fazlı Abdik karşıladı. Yöneticilerle birlikte Samsunspor´un akşam yaptığı idmanı izleyen Turgay, daha sonra istirahate çekildi. Sağ kanat oyuncusu Turgay´la bugün sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu arada akşam yapılan antrenmana katılmayan Serkan Eyüpoğlu, Tanju Çon, Hüseyin Canbaz ve Caner Çolak´a 2. Lig ekiplerinden teklif geldiği ve bu futbolcuların takip edilebilecek kulüplere kiralık olarak gönderileceği açıklandı.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16428

AntZ

Çağatay dan verim alınamayacağı anlaşıldı demekki  :-[

Kadir ÇELEBİ

Ayrıca Hoca celil konusunda yaptığı açıklamada bu mevkide oyuncularımız var ve gündemimizde böyle bir konu yok diyerek son noktayı koymuş...

**KaR6**

nokta transfer dedikleri bu mu? Turgay mı kurtarcak bizi? ben tanımıyorum sanırım benim kabahatim.. hoşgeldin Turgay, 2.Eray olmazsın inşallah..

AntZ

Küme düşen Rizespor da geçen sene 2 maç oynamış, ilginç  :-[

vanlioglu

çağatay ileriye dönük sağ açık oynuo bu adam sağ bek ayrı yerlerde yanii

vanlioglu

pek iyi gibi durmuo ama hadi hayırlısı inşallah el yasa gibi olur.Adam bizdeyken maçlarda izliyorum adam koşamıyodu bende bunu nasıl almışlar topçu deil diodum ama adam şimdi süperlig de banko oynuo

kuzey55

rize şampiyon adayı biz ise düşmeme adayıyız o bakımdan rizenin kadroya almadığı oyuncu bizde nokta transferdir..hayırlı olsun...

AntZ

Alıntı yapılan: vanlioglu - 27 August 2008, 13:01:43
çağatay ileriye dönük sağ açık oynuo bu adam sağ bek ayrı yerlerde yanii

Orda da Veysel var, diğer transferlerimize göre sağlam... Bir sürü mevkide açık varken ben bu transfere anlam veremedim.

vanlioglu

heralde veyselin yedeği olacak serkan eyüpoğlunu kiralık verceklermiş ya.

cezayir55

almanyadan buyuk umitlerle rizeye gelmis saffet sussic  gondermis sonra metin diyadin kampa cagirmis tekrar sonra neden ayrilmis bilmiyorum

Sadece Samsunspor

la n hem gençlere yer vercez diyolar hemde tanju çonu,caner çolağı,hüseyin canbazı kiraya veriyorlar - hani tanju çon çok iyidi hoca onu çok seviodu - hüseyin canbazda hazırlık maçlarında gol atmıştı - yazık yazık başkada bişey demiyorum

cezayir55