2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

arkadaşlar bakıyorum da kimsenin ümidi yok.ben şahsen yönetimden takımdan hocadan ümitliyim.transferde en az 3 tane yapılacaktır.celil de dönecek.taraftar olarak ilk önce veren taraf biz olalım.maça gidelim desteği verelim.ama sonuna kadar.bu takımın yaş ortalaması 21 tecrübe eksik.moral motivasyonunu yüksek tutmalıyız.kötü bir harekette ya da yanlış bir pas da hemen tepki koymayalım.şunu bilelim. bu takım en azından kesinlikle mücadele edecek. geçen senelerde en önemli eksiklik de bu değilmiydi?bu takım bizim her zaman sahip çıkalım. inanın elbirliğiyle gidersek bizi kimse tutamaz

KocumVolkan

Ya daha ne celili.... adam evinde oturup tatil yapıyordur tekrar alsak 1-2 ay bekleriz hazır olmasını sakatlıgı var  şusu var busu var.. gelmesin celil felan alacaklarsa şenol demirciyi alsınlar , ne bilim genç hızlı kaliteli  adam mı yok piyasada ?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 26 August 2008, 16:39:18
Ya daha ne celili.... adam evinde oturup tatil yapıyordur tekrar alsak 1-2 ay bekleriz hazır olmasını sakatlıgı var  şusu var busu var.. gelmesin celil felan alacaklarsa şenol demirciyi alsınlar , ne bilim genç hızlı kaliteli  adam mı yok piyasada ?

transfer dönemi bitiyor öyle oyuncuyu nerde bulcan ya ganalı alcan kaliteli yada celili hoca ganalıları hiç beğenmiyor zaten tipine mi bakıyor adamların anlamıyorum - celil gelsin isterse 1 ay sakat olsun celil sakatken bile şu takımdan daha iyi oynar - ben şahsen gelsin 1 ay beklerim celili yeterki samsunsporda olsun

CeLiL_55

Boş ver be Celil dönme geri başka bir takımda oyna senin için çok daha iyi olur senin kıymetini belki gidince anlarlar Süper Lig'e veya başka bir bank asya takımına gitmen senin için daha iyi olur BaşaRılaR Kaptan...

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 26 August 2008, 17:32:48
Boş ver be Celil dönme geri başka bir takımda oyna senin için çok daha iyi olur senin kıymetini belki gidince anlarlar Süper Lig'e veya başka bir bank asya takımına gitmen senin için daha iyi olur BaşaRılaR Kaptan...

dogru gelmesin herkes sezon bitidinge salliyordu celile tabi simdi gelsin gelsin gelmesin o zaman degeri bilinir hekes ahh celil olsaydi böyle olmazdi derler

seckin55

Dun aksam ısrarla spor55 proramında bu takımdan  super lig beklemeyın dedıler.en başta başkan açılışta bunu solemiş.ben buna çok karşıyım.baştan bunu soyleyen yonetime sesleniyorum..peki bu sozleri duyan futbolcular artık kafa olarak ilk 6 ya ya da şampiyonluga oynarlarmı acaba.adamlarda istek mı bıraktınız şimdi.

kuzey55

hedef süper lig olunca ligde kalıyoduk.umarım hedef ligde kalmak olunca küme düşmeyiz ne saçma bir açıklama ve yaklaşım kafadan yenilgiyi kabul ediyosun...

AntZ

26 August 2008, 19:25:11 #1552 Son düzenlenme: 26 August 2008, 19:30:18 Ant55
Alıntı yapılan: seckin55 - 26 August 2008, 18:23:24
Peki bu sozleri duyan futbolcular artık kafa olarak ilk 6 ya ya da şampiyonluga oynarlarmı acaba.adamlarda istek mı bıraktınız şimdi.

Kardeş haklısın kimsenin gönlü razı değil elbette. Ama bu takıma 2-3 oyuncu alsanda süperlige oynaması zor. İnşallah gençler form tutar belki direkt çıkarız o ayrı. Ama durumun yönetim farkında. Bırakın süper lige çıkmanın en büyük adayıyız demeyi "çıkma" kelimesi geçse bile başarılı olamazsak yönetime baskılar başlar yine. Baksanıza 2 ay öncesini unutup transferleri beğenmemeye başladık şimdiden.

5-6 sene önce ekonomik durumun farkında olan İsmail Uyanık süper lig haklarını 15 milyon $ a satabiliriz dediğinde şehir ayaklanmıştı. Ya başkan sen nasıl satarsın, SEN KİMSİN Kİ BİZİ KÜME DÜŞÜRÜYORSUN diye. Ama bir kişide çıkıp demedi ki neden satıyorsun başkan para var mı, pul var mı bu takımı nasıl idare ediyorsun diye.

Şimdide durum bu örnekten farksız değil. Herkes çıkmaya oynayalım transfer yapalım diyor ama kimse de kalkıp BAŞKAN SEN BU KADAR BORCUN ALTINDAN NASIL KALKACAKSIN KULÜBÜ NASIL İDARE EDECEKSİN diye sormuyor.

Terazinin bir kefesinde kilolarca demir varken diğer kefesine ne kadar pamuk doldurup dengelemeye çalışsan boş. Önce demirleri azaltıp eritmek sonrada dengelemeye çalışmak lazım.

Yine yazdıklarım okunduğunda süper lige çıkmayalım önce borç ödeyelim diye bir sonuç çıkacak belki ama tam olarak öyle değil,

Önce ekonomimizi düzeltelim, gençlerimiz ve maliyeti düşük oyuncularla gidebildiğimiz kadar gidelim. Nedendir bilinmez, yaş ortalaması 21 olan bu takıma son 2 seneden daha çok güveniyorum. Başlarda tökezlesede inanıyorum ki daha iyi işler yapacak bu takım...

Zaten ilk yarı sonunda iyi bir yerde bitirirsek Turgut Tüfenk in birkaç sağlam transfer sözüde var

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: Ant55 - 26 August 2008, 19:25:11

Zaten ilk yarı sonunda iyi bir yerde bitirirsek Turgut Tüfenk in birkaç sağlam transfer sözüde var

Nasıl bir saçmalık bu anlamıyorum, eğer yapacaksa birşeyler şimdi yapsın, devre arasını beklerse atı alan üsküdarı geçer... İlk yarının sonunda son sırada olursak ne yapacak Sayın Tüfenk?

Yazıklar olsun böyle insanlara...

Kadir ÇELEBİ

ajansspor yorumlarda atakumlu diyor ki;26 Ağustos 2008, 20:37 hocam sen bu isı bılmıyorsun senden ıyı fızyoterapıcı olur hoca.sen kalecı mustafayı sen tanju conu sen yusufu mardin spora kıraya vereceksın bırde ben bu ısı bılıyorum dıyeceksın olmaz hoca olmaz...

adı geçen futbolcuları mardinspor'a kirayamı verilmiş bilgisi olan varmı ?

HaSaNCaN

Evet ben idmandan geldim şimdi tanju yoktu idmanda mustafanında morali bozuktu kiraya giderim oynarım diyordu.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: streeturk - 26 August 2008, 21:52:32
Evet ben idmandan geldim şimdi tanju yoktu idmanda mustafanında morali bozuktu kiraya giderim oynarım diyordu.

durumu biraz anlatsana bide mustafa çok önemli değil psvden gelen kalecide var yönetimde bulur bi kaleci

harbisamsunsporlu5517

26 August 2008, 21:56:28 #1557 Son düzenlenme: 26 August 2008, 21:59:46 harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 26 August 2008, 21:45:17
ajansspor yorumlarda atakumlu diyor ki;26 Ağustos 2008, 20:37 hocam sen bu isı bılmıyorsun senden ıyı fızyoterapıcı olur hoca.sen kalecı mustafayı sen tanju conu sen yusufu mardin spora kıraya vereceksın bırde ben bu ısı bılıyorum dıyeceksın olmaz hoca olmaz...

adı geçen futbolcuları mardinspor'a kirayamı verilmiş bilgisi olan varmı ?
bızım işimiz bıter arkadaslar  bu herıfte erdogan arıca gıbı dusurecek bızı sercanıda sefayıda kıralamasa barı

HaSaNCaN

durum bence iyi. peki bafraya niye yenildik çünkü takım taktik hiç çalışmamışdı. Bu bir hafta sürekli tatrik çalıştırıyor hoca. idmanda hocamız ikide bir maçı durduruyor ve futbolcuları uyarıyordu. yani takımımız genç ama tecrübesiz. kenan resmen bir teknik tirektör gibi gençleri uyarıyordu. takımda hep hafta sonu oynancak maç konuşuluyor. Serkan Aykut formunu yakalamış gençlerde iyiydi ama takıma acilen kaleci şart. Ayrıca Gaffaru hala takımla idmana çıkıyor.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: streeturk - 26 August 2008, 22:00:40
durum bence iyi. peki bafraya niye yenildik çünkü takım taktik hiç çalışmamışdı. Bu bir hafta sürekli tatrik çalıştırıyor hoca. idmanda hocamız ikide bir maçı durduruyor ve futbolcuları uyarıyordu. yani takımımız genç ama tecrübesiz. kenan resmen bir teknik tirektör gibi gençleri uyarıyordu. takımda hep hafta sonu oynancak maç konuşuluyor. Serkan Aykut formunu yakalamış gençlerde iyiydi ama takıma acilen kaleci şart. Ayrıca Gaffaru hala takımla idmana çıkıyor.

lige 1 hafta kala taktikmi çalışılır :D bu işlerden anlamam ama biraz geç degilmi ?
gaffaru yu izleyen varmı nasıl yeteneklimi mevkisi ney , umarım iyidir de alırız...
zaferden sonra kaleci dedikodusu duyan varmı ? genç kalecimiz kiraya gittise alırız bi tecrübeli kaleci...