2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

nomak55

25 August 2008, 23:41:35 #1530 Son düzenlenme: 26 August 2008, 11:03:48 samsuni
bu Türkçe çok zengin bir dil bak bir anlamak ve anlaşmak üzerine insanların anlama kabiliyetlerini ve sınırlarını ne kadar da zorluyor inş..anlaşılmıştır yani zafer'le... yoksa konuyu dallandırmak gibi bi niyetim yok :D

GençKozluklu

Arkadaşlar, Atilla Cebeci şu ana kadar ne  haber yaptıysa hep boş çıktı. Zafer'le anlaşıldı diyorsa bilin ki bu sefer bu da fos çıkacak. Bu yalan yanlış istihbaratları nereden alıyor. Bu dah ayrı bir yetenek doğrusu.

Daha önceden de böle bomba haberler ivardı ancak hep fos çıktı.

Allah yardımcımız olsun. Bu yıl gene çilemi çekeceğiz ya.

Hayırlı günler

tolga

zafer takımına geri döndü anlaşılma olmadı

harbisamsunsporlu5517

hayrettın hoca gececek kaleye anlaşılan mandada ve zafer gayet ıyı olurdu ama beyfendı ıstemıyor hedefı lıg b oldugu için

Sercan

dün aks tvdeydi canlı yayında sayın gümüşdağ.Onun hazırlık maçları önemli diilmiş herkse erciyes maçında mücadeleci bi samsunspor görecekmiş...

Kadir ÇELEBİ

26 August 2008, 13:09:45 #1535 Son düzenlenme: 26 August 2008, 17:39:41 berusa55
Alıntı
Yenilere sağlık kontrolü

Samsunspor´un yeni transferleri Gökhan Kolomoç, Veysel Aksu, Oktay Delibayta, Eray Birniçan, Cengiz Biçer ve Murat Yıldırım, dün Mediva Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçtiler. Kardiyolog Mustafa Yazıcı nezaretinde yapılan efor ve eko testlerinde altı sporcunun da sağlık durumlarının gayet iyi olduğu açıklandı.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16387

Bu nasıl bir anlayış sen takıma oyuncu katıyorsun imzayı attırıyorsun lig başladı başlayacak bu futbolcuların sağlık kontrolü daha yeni yapılıyor gülünç cidden gülünç...

mehmet yılmaz

Gaffuru'yu sağlık testine sokmamışlar; sanırım yollayacaklar.

Millet Brezilya'dan, Arjantin'den, Kamerun'dan topçu bulup getirdi, biz iki yabancı bulamadık maalesef.

kuzey55

acaba ıspartasporu alanyasporu ve bafrasporu yenemeyen takım ligde rizeyimi mağlup edecek yoksa kasımpaşayımı yada manisayımı? hayal görme hoca bu ukalalıkla bu taktikle bu transferlerle bu söylediklerin hayalden öteye geçemez...

tolga

dün akşam proğramı sonuna kadar seyrettim inanın bu hoca hala şapkadan tavşan çıkarmakla uğraşıyor atalarımız derki perşembenin gelişi çarşambadan belli o lur ben şimdi merak ediyorum 8 tne hazırlık maçı yapmış her maç değişik 11 sahaya sürmüş en son bafra maçı dahil ne oynadığını bilmeyen bir takım var neye güvenerek pazar günki maçta seyredin diyosun anlamak mümkün değil özellikle proğram sunucusu diyorki son prova hocam artık herşeyin önümüzdeki maça göre planlaması lazım ken sen değişik 11 sahaya sürdün cevaba bakarmısınız bazı arkadaşlarıda görmek için yaptım ya kardeşim 45 gündür neyin nerede hangi futbolcunun ne özeelliği var göremedinmi hakan koçaslan için onu ön liberoda görmek istediğim için oynattım bu zaman kadr kendi aranda yaptığın çift kalelerde göremezmiydin çocuğu orada oynatarak güvenini kırdın ve dün akşam diyosunki gördükki hakan orada oynamaz futbolcuyuda bitiriyorsun sana inancım yok  hazırlık maçının önemi yokmuş yok ya sana öyle geliyor oynadığın maçlar hafta sonunun provasıdır takımın ne yapıp neyapamadığının göstergesidir hiçe sayamazsın skor önemli olmaya bilir ama futbol adına doğru olan bişe yok bilmeyenleri kandırabilirsin ama az çok anlayanları asla

jean

su anda hayretler icinde izliyorum gelismeleri adam topcu getiriyor denemelik bi ridmandan sonr ayollayip baskasini getiriyor kaleciyide alsak iyi olurdu simdi takim kalecsiz kaldi pazara kadar kaleci almazlarla isimiz sakat cok gol yeriz

gozgoz yýlmaz

Gaffuru'yu da yollayacaklarmış.

Herşeyin en iyisin bilen Hayrettin Hoca hazretleri beğenmemişler kendilerini. Brezilyalı falan bulamıyoruz bari bizim Selanikspor'dan alalım üç-beş tane, onlar da Samsun'un sambacıları değil mi? Hiç olmadı Burhan'ı acık daha solaryuma sokup siyahi diye oynatsınlar.
Burhanu Tzoskunu

pitbul055

26 August 2008, 15:55:04 #1541 Son düzenlenme: 26 August 2008, 16:00:57 samsuni
gelen yabancıları beğenmiyor.beğenip getirdiği, delibaltadan bir şey olmaz.ne biçim adam bu ya.

55.hakan

halk gazetesinin haberine göre zafer le anlaşılamamasının nedeni ankaragücünün elinde tek kaleci kalmış bu yüzüden anlaşılamamış ama bugün ankaragücü mısırlı bir kaleciyle anlaşmış dolayısıyla zaferle ilgili sorun kalmadı bakalım nolacak

eLLis

Bugün yolda giderken uzaktan beri gördüm yerel gazetelerin birinde celil özür diledi yazıyordu uydurma habermi yoksa celil gelecekmi ?

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2008, 16:07:15
Bugün yolda giderken uzaktan beri gördüm yerel gazetelerin birinde celil özür diledi yazıyordu uydurma habermi yoksa celil gelecekmi ?

Ben de önce senin gibi düşündüm ve sevindim ama Celil, Hüseyin Başgöl'den özür dilemiş. Yanlış anlamışmış...