2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

tolga

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 22 August 2008, 16:13:29
ARKADAŞLAR geçen sene bu takımın süper lige çıkamamasının nedeni adam kendi ağzıyla söyledi parasızlık oynamadık para yoksa takımda yok denilmedimi .........kim dedi bunları celil serkan hakkı ne oldu samsunsporun hali 3-3 lık kartal maçı en ii örnek halen olaylara kör gözle bakıyorsunUZ yaa .............bu takıma 11 tane amatörden futbolcu koy o formayla süper lige çıkar ...........hepimiz geçen sen ekandırıldık farkında deilmisiniz .......hocayı beğenmessin yönetimi beğenmessin orhan kapucu 3.ligden geldi be birader ..........samsunsporun adı yeter bu lige rahat ol yeterki birileri çomak sokmasın bu takım bu futbolcularla süper lige çıkacaktır .........beğenmediğinİZ gençler tecrübesiz dediğnİZ gençler hep geri planda kaldı neymiş efendim doldur 11 papazlarla çık lige gel aşşağa öylemi olsun samsunspor uyanık zamanında 1 lige çıkarken kaç tane 25 in üzerinde topçu vardı .....geçen sene şu gençlere güvenip adam gibi hepsini oynatsalardı bu sene samsun açık ara şampiyondu ..........ben samsunun gençlerine güveniyorum........HATTA alibeyköyden oktayada antepten veyselede ayax altyapısından muratada samsunun altyapısından cabirede tanjuyuda emreyede ve sonuna kadar gümüşdağyada ..........yönetiminde bunu yapması lazım .......BEN HİÇBİR ZAMAN SEZON ÖNCESİ ELEŞTİRMEYİ SEVMEM önce  GİT TRİBÜNDE 90 DK BAĞIR TAKIMa harbi desteğinm ver KÖTÜ OYNASIN GEL SONRA BURADA BAĞIR ......ÖYLE KAPALIDA BACAK UZATIPTA AHA TAKIM KÖTÜ OYNUYO VURUN ABALIYA YOK VEYA KALEDE VEYA MARATONDA OLMADI TV BAŞINDA ruh gibi tribünlere ruh gibi takım olur ...........HEP DESTEK TAM DESTEK SONUNA KADAR DESTEK HER DAİM SAMSUNSPOR

kusura bakma fikrine saygılıyım ama katılmıyorum ne veyseli muratı oktayı  lig A burası  muhakkak destek ama bu takkımla işimiz zor sen bazı şeyle ri anlamıyorsun belkide anlıyorsun ben seni anlıyorum ama gerçekler kaçınılmazdır sen onu görmüyorsun hocada bomba kadroda

scouter55

MANDANDA NEDEN YOK ?.....

Davraz'da Fransız zenci kaleciyi yere göğe sığdıramayan;
"
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11636
http://www.klasspor.com/tr/haber/3913-Bunlar_Futbolcu_olmaz_!.html
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11660
"
Sayın Gümüşdağ; Samsuna dönünce acaba ne değişti de Mandanda'nın dönüş biletini eline verdi. Acaba birileri ile bazı şeylerde :))) mutabakatmı sağlanamadı.
Sayın Hocamızın dileriz Çanakkale Dardanel den kalan huyları Samsunda da yeniden tezahür etmez. İzlemeye Devam......

jean

adam gibi topcu niye almadilar hayret ediyorum bakalim nasil bi rsezon olacak cok merak ediyorum

oguz_5528

ERAY
              VEYSEL               KENAN             GÖKHAN              CAN

ZAFER               SEFA                TANJU                SERCAN

BURHAN            TURGUT
die düşünüyorum bundn sonra yapılacak transfer 5 hafta sonra takıma alışır artık....

engizli55

arkadaslar ben yeni üyeyim araniza katilmaktan seref duydum.bende samsunspor sevdalisiyim  ve tum samsunspor sevdalilari selamliyorum.

kuzey55

ordu ve altay kaliteli 2 şer yabancı almışlar biz 55 tane oyuncu denedik içlerinden hiçbirini beğenemedik.umarım lig başlayana kadar adam gibi transfer yapılır da utanan biz oluruz.ayrıca kimse bu takımın bu kadar tranfer yaptığına dua edin demesin çünkü bu takım samsunspor iddaasız olamaz hiçbir zaman.buraya gelenlerde bunun bilncindedirler umarım.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: engizli55 - 22 August 2008, 21:14:50
arkadaslar ben yeni üyeyim araniza katilmaktan seref duydum.bende samsunspor sevdalisiyim  ve tum samsunspor sevdalilari selamliyorum.

hoşgeldin sitemize sizin gibi samsunsporlulara şehirce ihtiyacımız var

nomak55

Alıntı yapılan: tolga - 22 August 2008, 16:30:06
kusura bakma fikrine saygılıyım ama katılmıyorum ne veyseli muratı oktayı  lig A burası  muhakkak destek ama bu takkımla işimiz zor sen bazı şeyle ri anlamıyorsun belkide anlıyorsun ben seni anlıyorum ama gerçekler kaçınılmazdır sen onu görmüyorsun hocada bomba kadroda

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum bizi biz yapan samsunspor yapan değerler nelerdi..Adımız geçtiğinde ne deniyordu ooo Samsunspor futbolcu fabrikası küme düştüğümz senenin gerisinden bi beş sene daha gidelim bakalım kimi çıkartmışız adam gibi..biz alt yapmızıla var olan bi takımız gençlermizie güvenelim sahip çıkalım hocadanda şans vermesini bekleyelim..yücel ildiz fatihleri falan oynatırken az daha küme düşüyorduk orhan hoca geldide bu gençleri oynattı yoksa rüyamızda görürdük sercanı turgutu sefayı cabuk unutuyoruz malesf

Sadece Samsunspor

22 August 2008, 22:54:32 #1448 Son düzenlenme: 22 August 2008, 22:55:44 berusa55
AlıntıSamsun Volkan'ın peşinde

Yeni sezonda Bank Asya 1.Lig'de ilk 6 takım arasına girmeyi hedefleyen Samsunspor'un, Sivasspor'un kalecisi Volkan Ünlü'nün peşinde olduğu öğrenildi. Genç eldivenin transferi için Kırmızı-Beyazlı idarecilerin, Sivassporlu yöneticilerle bir süredir görüştüğü ifade edildi. Öte yandan Volkan ile Avusturya ve Belçika'dan da bazı kulüplerin ilgilendiği bildirildi.

Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=89&ArticleId=113685

Ya arkadaş kaleci alcan eray'ı neden kiralıyorsun daha psvden gelen kaleci var mustafa var, yalandan eray'a para öde şimdi

Gaziosmanpaşalı3455

23 August 2008, 08:15:52 #1449 Son düzenlenme: 23 August 2008, 08:17:58 Gaziosmanpaþalý3455
ya bu aleciyide alacaksak erayı niye aldı  anlamıyom ya. ferhat odabaşını sen kacır 3 tane isimsiz kaleci al bu nasıl mantalite ya arkadaşlar biri bana anlatsın.eskişehiri süper lige cıkmasında ki payı ki sizde öyle düşünüyorsunuzdur eminim %70 payı vardı adamın:sen gel böyle adamı alma. gazetede bile 30 kupona verilmeyecek  kalecileri kadroya doldur.paramız yok mali sıkıntı içindeyiz diyoz ya yönetim  yapmayın ya allah aşklına yazıktır günahtır be.inşallah allah biran önce akıllarını başına getirir.
elin oğlu transferi yaptı ligin ortasına gelince bugünleri çoook ararız.ozaman transfer yapmayada izin vermeyecekler.

oguz_5528

biz borç kapatalım,Schalke başkanını yedirelim içirelim,4 senedir top oynamıyo takım..

Sadece Samsunspor

23 August 2008, 12:46:12 #1451 Son düzenlenme: 23 August 2008, 12:50:29 tuqberk
AlıntıOktay Samsunspor´da

Denenmek için Samsunspor'un Isparta Davraz'daki kampına katılan Oktay Delibalta, teknik heyetten tam not aldı. Çalışmalardaki başarılı performansı ile Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın gözüne girmeyi başaran Oktay, bugün bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşmeye imza atacak.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16302

Oktay Samsun doğumluymuş 85 doğumlu orta saha futbolcusu

Sercan

tolga

23 August 2008, 13:17:41 #1453 Son düzenlenme: 23 August 2008, 13:48:47 berusa55
AlıntıKayseri'de çok iyi ağırlandığını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki,Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayseri Erciyes Melih Gazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ahmet Demircioğlu, maçı izlemek için gittiğim Kayseri'de bana yakın ilgi gösterdiler. Rahat edebilmem için ellerinden geleni yaptılar. Sergiledikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bende onların bu ince davranışlarına karşılık olarak kendilerini Samsun'da oynayacağımız maça davet ettim" diye konuştu.

ya hoca sen varya tam bir siyasetçisin ya adamların açılışı var bakanlar milletvekilleri orada koskoca kayyseri bld. başk kayseri spor başkanı alt belediye başkanları sırf seni rahat ettirebilmek için seferber olmuşlar vay be fatih terim gibi karşılanmış hoca burada kesme bari ya

AntZ

Kusura bakmayın bende sağlam kaynak olmadan verilen transfer haberlerinden bıktım ama bunuda yazamadan geçemicem

20 yaşında Kamerunlu bir futbolcunun kulüpte olduğu, olimpiyatlardan direkt Samsun'a geldiği ve referanslarının iyi olduğu söyleniyor

(Ajansspor Yorumları)