2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

kuzey55

biz yönetimden hedefimiz şampiyonluk demesini beklemiyoruz.ama kalkıpda bu durumda bile 2 sakat 2 yararsız transfer yapmanın hiçbir mantığı olmadığını düşünüyorum.tabiki desteklemek zorundayız ama kendimize göre yanlış gördüğümüz noktaları elbette eleştireceğiz.kimseye körü körüne destek vermemiz beklenemez zaten.

Tribün_ali

Yapılan transferler hangileri arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim askerim birazdan cumaya gidece fazla vakdim yok :-X

veis

bişey beklenmesin lafıda neymiş.samsunsporsa konu ve ugruna ömür harcanıyorsa bişey tabiki beklenecek.tamam borcumuz var transfer yapamıyoruz ama bu demek degildirki burhanı çagtayı alalım.az mantıklı davranıp onlara verilen paraya başka oyuncumu yokdu.az olan parada bu şekilde eridi bitdi ama görücez bakalım sevgili teknikdirektörümüzü.

pitbul055

Diyarbakırspor'un Çaykur Rizespor'dan Mehmet Şen, Eskişehirspor'dan Coşkun Birdal ve Mustafa Ulaş Ortakaya ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi...bizde hala adam gibi bir isim yok.

kuzey55

ulaş çok iyi bi oyuncu.keşke biz alabilseydik ama bizde bunu görecek ne t.direktör yok malesef.

KocumVolkan

transfer beklemiyorum açıkcası 4 tane degil 1 tane bile futbolcu almayacağız diye düşünüyorum... umutlanmayın, zaten açılışta pazar günü bu kadar kısa sürede nasıl alacaklar ? sezon açılısına yetiştiremezler... hayırlı olur umarım hepimiz için...

Sercan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 22 August 2008, 13:07:59
transfer beklemiyorum açıkcası 4 tane degil 1 tane bile futbolcu almayacağız diye düşünüyorum... umutlanmayın, zaten açılışta pazar günü bu kadar kısa sürede nasıl alacaklar ? sezon açılısına yetiştiremezler... hayırlı olur umarım hepimiz için...

belkide yetiştirdiler süpriz yapcaklar çünkü 2. başkan sezon başlamadan 4 iyi transrfer yapacaklarını çok kesin dille söylediler...

veis

alınan oyuncular genelde kalbur üstü oldugundan büyük ihtimalle hedefdeki kaliteli denilen pyuncularda 3.ligden olucakdır.çünkü biz yıllardır aynı hastalıkla mücadele ediyoruz.SAMSUNSPOR KULÜBÜ TRANSFER YAPMAYI BİLMİYORRR.

tolga

22 August 2008, 14:27:13 #1433 Son düzenlenme: 22 August 2008, 14:29:38 tolga
Alıntı yapılan: veis - 22 August 2008, 11:18:05
volkan ünlü denilen kaleciyi ilk defa türkiyeye beşiktaş getirdi almanyadan ve umut ışıgı göremeyince sivas yollarını tutdu.bu takımın beyni orta saha ve kaleci ama ne hikmetse ısrarla sevgili hocamız hallederiz kadiri oynamaya devam ediyor.ya 50 verip volkanı almakdansa 100 verip daha iyisini almalıyız zaten yapılan transferlerin hepsi fos bari kaleci adam akıllı olsun.

hocaya laf yok uçaracak bizi yaw öyle diyo   bakın şimdi arkadaşalar basında çıkan manşetler

hocanın demeçleri

1-samsunda kamp bittiği gün mükemmel çalıştık  çok yararlı geçti -davraza gittiğigün  samsunda çalışamadık davraz çalışmak için mükemmel :)
2 gençlerimiz mükemmel çok şey bekliyorum - hoca antalyada  transfer kom.görüşüyor kesin takviye lazım adama günaydın derler
3 liglerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum -neye güveniyor acaba,
4-transferleri ben yaptırdım bu adamlara kefelim  acaba hangidine volkanamı çağatayamı erayamı kime

komedi bana göre

tahsin kosif

1-bu sene savaşan koşan pres yapan bir takım yarattık- acaba biz başka takımmı seyrettik nerede o takım
2- hayrettin hocayı almakla ne kadar isabetli iş yapmışız diyor onu gel sende birilerine sor  ne kadar isabetli iş yapmıssın

ya bugün alibeyköyden adam almışız adı sanı belli değil beğenmişler  arkadaşlar bu işler böyle gitmez alibeyköy sefa köy olmaz tahsin kosif hala bizim hangi ligte oynadığımızın farkında değil ama sorsan usta yönetici  bu takımla çok sıkıntı yaşarız bu kaçınılmaz kimse pempe tablo çizmesin açılışbile küçümsemiyorum ama bafrayla ya bir hafta sonra lig maçı var hala bafrayla oynuyoruz neden çekiniyoruz anlamıyorum

Sadece Samsunspor

konu 100 sayfa olmuş yapılan transferlere bak offf offf

berusa55

AlıntıGeçen sezon TFF 2. Ligi B Kategorisi takımlarından Alibeyköyspor'da forma giyen Oktay Delibalta, dün Samsunspor ile antrenmana çıktı. Bu futbolcunun denendiği ve bu futbolcu hakkında son kararı Gümüşdağ'ın vereceği öğrenildi

Kırmızı- Beyazlılar'da eksik bölgelere transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör hayrettin Gümüşdağ'ın verdiği rapor doğrultusunda futbolcular ile görüşen Kırmızı- Beyazlılar'da, dün geçen sezon TFF 2. Ligi B Kategorisi takımlarından Alibeyköyspor'da forma giyen Oktay Delibalta denendi. Takım ile birlikte antrenmana çıkan Delibalta hakkındaki son kararı Teknik Direktör hayrettin Gümüşdağ'ın vereceği öğrenildi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11766

kaan

Adnanlı kadro ilk düştüğümüzde
Celilli kadro geçen sene

Elde ne var sadece kocaman bi sıfır!

Bu sene ne var tecrübe yok (az denecek kadar) yıldız yok (az denecek kadar) teknik direktör mü o da çelişkili ligi bekliyoruz kafamızda tek olan bol olan ne var gençler samsunlu gençler.
Dua etmekten başka elden birşey gelmez inşallah tecrübesi olan bi kaç oyuncumuzun liderliğinde sercanı sefası turgutu gençleri iyi işler yapar 2 senedir burdayız 20 yıl gibi geldi artık gitme vakti geldi...

tolga

Alıntı yapılan: kaan - 22 August 2008, 15:13:57
Adnanlı kadro ilk düştüğümüzde
Celilli kadro geçen sene

Elde ne var sadece kocaman bi sıfır!

Bu sene ne var tecrübe yok (az denecek kadar) yıldız yok (az denecek kadar) teknik direktör mü o da çelişkili ligi bekliyoruz kafamızda tek olan bol olan ne var gençler samsunlu gençler.
Dua etmekten başka elden birşey gelmez inşallah tecrübesi olan bi kaç oyuncumuzun liderliğinde sercanı sefası turgutu gençleri iyi işler yapar 2 senedir burdayız 20 yıl gibi geldi artık gitme vakti geldi...

kesinlikle doğru söylüyorsun ama.........

bir kere bizim gençler bana göre boş 1-2 si hariç hele bu sene süper gençten çıkanlar  hepsi 2.5 adam etmez milleti kandıryorlar   serkanlar celiiller cenkler imdatlr ercanlar vurallar kolay yetişmedi hepsi o zamanın baba takımıdık içlerine serpiştirildiler  ve hepsi  futbolcu oldular ama bakıyorum bizimkiler daha futbolcunun f si omadan havalardalar bugün haber gazetesinde şendoğan hoca bnlar TSE garantili gibi demeci var adama gülerler ya bu kadar kolyamı topçu olmak gerçi şendoğan hocanın amacı başka neyse o o kadar önemli değil hemen gençleri topçu yaptık ondan sonra gel imza at diyorsun  önce menejerimle konuşun diyorlar ilk önce adam olacaklar ondansonra futbolcu hiç birinden bişi olmaz bu kadar güvenmeyelim dediğim gibi 1-2 vyae 3 ü bu işten kazanır diğerleri kocaman bir    sıfır öyle lige çıkamazsın alt yapıdan futbolcu falan  gelecek deli adamın biri diyecek al kardeşim 10 milyon dolar yap baba takım çık lige başka olma z bakın rize takıma düştüğü kadroyu korudu ve baba trnsferler yaptı bana göre banko bakın geçen sene çıkan takımlara hepsi yatırım yaptılar çıktılar ne oldu geçen sene kartal takımı kafadan müthiş gitti 2. yarı kümede gidebilirdi demekki bu uzun maratonda tecrübeli adamlarla oluyor futbolcunun olmadığı yerde böyle işte gençlere sarılıyoruz bizim onları düşündüğümez gibi onlar kendilerini düşünmüyorlar

Sadece Samsunspor

hoca geçenlerde futbolculara topa vurmayı öğretiyordu daha topa vurmayı bilmeyen adamlarlarmı ligde oynuyacaz en azından 1 tane adam gibi transfer yapın ya

Baþkent_55

ARKADAŞLAR geçen sene bu takımın süper lige çıkamamasının nedeni adam kendi ağzıyla söyledi parasızlık oynamadık para yoksa takımda yok denilmedimi .........kim dedi bunları celil serkan hakkı ne oldu samsunsporun hali 3-3 lık kartal maçı en ii örnek halen olaylara kör gözle bakıyorsunUZ yaa .............bu takıma 11 tane amatörden futbolcu koy o formayla süper lige çıkar ...........hepimiz geçen sen ekandırıldık farkında deilmisiniz .......hocayı beğenmessin yönetimi beğenmessin orhan kapucu 3.ligden geldi be birader ..........samsunsporun adı yeter bu lige rahat ol yeterki birileri çomak sokmasın bu takım bu futbolcularla süper lige çıkacaktır .........beğenmediğinİZ gençler tecrübesiz dediğnİZ gençler hep geri planda kaldı neymiş efendim doldur 11 papazlarla çık lige gel aşşağa öylemi olsun samsunspor uyanık zamanında 1 lige çıkarken kaç tane 25 in üzerinde topçu vardı .....geçen sene şu gençlere güvenip adam gibi hepsini oynatsalardı bu sene samsun açık ara şampiyondu ..........ben samsunun gençlerine güveniyorum........HATTA alibeyköyden oktayada antepten veyselede ayax altyapısından muratada samsunun altyapısından cabirede tanjuyuda emreyede ve sonuna kadar gümüşdağyada ..........yönetiminde bunu yapması lazım .......BEN HİÇBİR ZAMAN SEZON ÖNCESİ ELEŞTİRMEYİ SEVMEM önce  GİT TRİBÜNDE 90 DK BAĞIR TAKIMa harbi desteğinm ver KÖTÜ OYNASIN GEL SONRA BURADA BAĞIR ......ÖYLE KAPALIDA BACAK UZATIPTA AHA TAKIM KÖTÜ OYNUYO VURUN ABALIYA YOK VEYA KALEDE VEYA MARATONDA OLMADI TV BAŞINDA ruh gibi tribünlere ruh gibi takım olur ...........HEP DESTEK TAM DESTEK SONUNA KADAR DESTEK HER DAİM SAMSUNSPOR