2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

adam oyuncu secip takıma getiriyo adamlar sakat bi bakıyorum düz koşu falan bu adamlar ne zaman hazır olacak ta takıma katılıp faydalı olacaklar

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: PetKOV55 - 18 August 2008, 18:48:01
adam oyuncu secip takıma getiriyo adamlar sakat bi bakıyorum düz koşu falan bu adamlar ne zaman hazır olacak ta takıma katılıp faydalı olacaklar
yok abı bız bu hocaya zaten bastan berı guvenmıyorduk ama yönetımımız onu goreve getırdıklerı için desteklemek durumundayız

Gaziosmanpaşalı3455

ya tamamda kardeşim biz öldükte bu kadarmı öldük.kimse bu adama çıkıp demiyormu ya kardeşim takımın bu hali ne gidiş hatı ne ne yaptın taktiğin ne stratejin ne.ne bilim arayan soran yokmu. alanya kadrosuna güya as takımla cıkmışıız ya ilk hafta erciyes bize 5 atar ya sonra kimse öküz altında buza aramasın

**KaR6**

ben dedim daha ilk geldiğinde ama yapacak bişe yok dediler.. kovmaları için illa rezil olmamız lazım..

Gaziosmanpaşalı3455

18 August 2008, 19:09:09 #1354 Son düzenlenme: 18 August 2008, 20:00:30 berusa55
yazılan ve görsel medyadan takip ettiğimiz kadarıyla gevne ne varsa gençlerimizde iş varmış nasıl transfer politikası bu anlayamadık gitti

ya inşallah biz yanılırızda samsunsporumuz başarılı olur ama ne diyeyimki kar kardeşim galiba rezil olmak gerekiyo 2 macta 3 gol yiyen kaleci bi okadarda defansımız goıl atamayan forveimiz bide üstüne hoca aallah sonumuzu hayır etsin ne diyelimki

nerde eski o takım için canını bile verecek topçularımız ah ahhh. ruhları şad olsun

harbisamsunsporlu5517

abı yapacak bırseyımız yok bu hocayla burnumuz bıraz surtecek anlasılan neyse konuyu saptırmayalım artık

nomak55

çekecek çilemiz varmı yokmu maçlar bi başlasın ozaman gorelim arkadaşlar tamam umut dolu bi başlangıç değil ama şimdiden takımı işi bitmiş göstermek yanlış bence

Gaziosmanpaşalı3455

bir rakiplerimizin hazırlık maclarındaki ki takımlara ve aldığı sonuclara bakalım birde bizim rakiplerimize ve aldığımız sonuclara bakalım.aradaki farkı acık bir şekilde ortada karaya ak demenin kimseye fayda getirmeyeceğide  aşkiar  :'(

Gaziosmanpaşalı3455

18 August 2008, 21:59:23 #1358 Son düzenlenme: 18 August 2008, 22:15:11 PetKOV55
Alıntı yapılan: jean - 18 August 2008, 18:45:01
ben armaganla konustum malatya macinin kadrosundan cikarmislar ucakta yer yok diye dalga gectiler resmen dedi babasi bunun uzerine kizmis baskanla konusmus oyle bi ryonetim vardiki beni bedava verdi dedi ben saf kan samsunluyum dedi inslah basarili olur kayseride
sevgili kardeşim neden çıkıp dememişki benim yönetime karşı bi kırgınlığım var bekleyen topçu nasıl bekledi para korkusu bulmuş kayseri gibi takımı aklsıra geleceğini garanti altına aldı. peki kalan futbolcular paralarını alamadımı?onlar neden gitmedi
haksızmıyım arkadaşlaroğuz kardeşim inşllah yönetimde bu durumun farkındadır yopksa vay halimize.

Sercan

Arkadaşlar dün spor55'i izledim kaleci mandanda da fransaya gönderilmiş sözleşme imzalanmıcakmış.Ayrıca takımla beraber Samsun'a gelen ganalı isa salou da gönderilcekmiş.Anlaşılan afrikalı falan olmucak takımda.Kampta takımı izleyen halk gazetesi spor müdürü takımın çok kötü olduğunu hocanın ne yapmaya çalıştığını anlamadığını sölyledi...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 19 August 2008, 10:23:06
Arkadaşlar dün spor55'i izledim kaleci mandanda da fransaya gönderilmiş sözleşme imzalanmıcakmış.Ayrıca takımla beraber Samsun'a gelen ganalı isa salou da gönderilcekmiş.Anlaşılan afrikalı falan olmucak takımda.Kampta takımı izleyen halk gazetesi spor müdürü takımın çok kötü olduğunu hocanın ne yapmaya çalıştığını anlamadığını sölyledi...

ben dün o kadar bekledim kanal55'de spor55 programı yoktu kaçta başladı ? ayrıca dediklerin doğrusa vay halimize hoca kendi kendini ele veriyor

ender

hazirlik maclari ve yapilan transferler kotu bir sezon gecirecegimizin habercisi.oysaki 3-4 kaliteli transferle hem takimin sekli hemde bizlerdeki endiseli hava degisirdi.malesef tum yardimlara karsin yeni yonetiminde ya imkanlari yetersiz yada tecrubesi.uzaktan buna cevap bulmakta zor.sadece uzuluyoruz takimin durumuna.benim icimde su anki tabloya istinaden icimde bi heyacan yok malasef.

AntZ

Ertuğrul un gittiği sezonu hatırlıyorum, çok üzülmüştük Samsun dan bir yıldız kaydı diye...

Ertuğrul'un Evinde Atilla Cebeci bir röportaj yapıyordu Ertuğrul la, Ertuğrul un evinde Celil de vardı o zaman.

Kadıköyspordan yeni alınmıştı Mahir le birlikte...

Ben gidiyorum ama Samsunspor un gelecği kendi gençlerinde. Celil kardeşimizde çok iyi bir futbolcu olacak, hatta Serkan Celil Cenk bu takımın geleceği olacak demişti.

İçimden; "Transfere bak, Kadıköy den alınan adama umut bağlıyoruz" demiştim."

Ertuğrul lar, Serkan lar, Celil ler, arkasından İlhan Tümer...

Kazadan sonra lige çıktığımızdan beri çok parlak seneler geçirdik evet...

Ama şöyle kadrolara baktığımızda ana iskelet hep bizim yetiştirdiğimiz futbolcular.

Her sene 1-2 yıldız çıkarıyor bu takım, eski sağlam kadronun içine serpiştirildiğinde çokta fazla transfere ihtiyaç duymuyorduk. Alt yapıdan gelenlerin yanında birkaç takviyeyle götürüyorduk işi..

Ertuğrul Sağlam - Alt yapı
    Osman Aksoy
    İmdat Arslan - Alt Yapı
    Celil Sağır - Alt Yapı
    Ercan Koloğlu - Alt Yapı
    Serkan Aykut - Alt Yapı
    Cenk İşler - Alt Yapı
    Sinan Yeşil
    Daniel Timofte
    Bogdan Stelea
    Wilson Oruma
    Alioum Boukar
    Vural Korkmaz - Alt Yapı
    Tümer Metin - Zonguldak
    İlhan Mansız - Kuşadası
    Ike Shorunmu
    Kaies Ghodhbane
    Giani Stelian Kiriţă
    Adnan Güngör - Alt Yapı
    Caner Altın - Alt Yapı
    Kenan Yelek - Altay

Hala kaliteli futbolcular çıkarıyoruz aslında ama sorun elimizde tutabilmekte.

Bu sene gidenlere bakıyorum;

Caner Altın
Hakkı Hocaoğlu
Emre Balak
Ercüment Kafkasyalı
Samet Kılıç
Feridun
Celil

Celil konusunda yeterince konuşuldu, o konu henüz netlik kazanmadı diğerlerine baktığımızda da bunların içinden Emre ve Armağan dışında hiçbirine üzülmedim açıkçası, Armağan gelecek yıllarda faydalı olabilirdi, Emre'nin kalitesi de zaten belli faydalı bir oyuncuydu, diğerlerininde takıma pek bir faydası yoktu bence. Celil dışında gidenlerin hepsinin yerleri dolduruldu diye düşünüyorum yapılan transferlerle. Transferlerin yanında gelen gençlerimiz var. Yapılan transferlerden çok gelecek gençlerimize güveniyorum.

Hocayı ve transferleri beğenmeyebiliriz ama gençlerimize sahip çıkalım, özellikle bu şartlarda

Kais

ya bu hoca cok sey bılıyor yada bız hıc bırsey bılmıoruz.hemen 1 ıdmanda kımın ne olduqunu anlıor .   mandandaya zmanında sozlesme ımzalatmıor .. adamların agır ıdmanlarla calısdırp pestlını cıkartıp sorada sakatlanmasına nedn olıor ... sora da adam gıbı bı mac cıkaramıor . 11 bellı deıl   ama ercıyes macını alcaz dıor anlamıorm ya of

hasselbaink

19 August 2008, 19:25:47 #1364 Son düzenlenme: 19 August 2008, 19:30:26 berusa55
Mandanda'nın elden kaçırılması ve halen iki iyi yabancı bulunamaması
Maalesef takımın gidişatı hiç iyi değil
Kadro olarak çok zayıfız
Acilen iyi takviyeler gerekiyor