2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: celebi - 14 August 2008, 14:11:10
ya neden anlamaıyorum bizim hoca bu kadar erken karar veriyor >:(

evet belki adam o gün yorgun bi sorunu var 1 maç bakmakla adam mı gönderilir adam ilk defa türkiye'ye gelmiş - hoca hemen tak tak karar veriyor

celebi

valla teknik adam konusunda maalesef pek ümitli değilim ancak yanılırım inşaallah

pitbul055

görecez hocayı denemeden direk aldığı adamlar nasıl çıkacak?

ozkan17

bunları kım getırıyor kampa bılen varmı_? >:(

celebi

ya ne oldu bir transfer haberi yok ya

Sercan

o kadar zenci geldi bi kaleci kaldı galiba

nomak55

a.q. ben bu hocanın herif 3 maç süper oynadı bi maç kötü oynadı diye adammı gönderillir ayıptır ya...karşıyaka maçında oynadığı oyun sonrasında her yerde süper 2 - 3 tane harika pozisyonlar çıkarttı gven veriyor diye çıkmadımı bu adam anlayamıyorum.. destek verelimde dinamitte koymasınlar takımın altına

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: ozkan17 - 14 August 2008, 16:18:01
bunları kım getırıyor kampa bılen varmı_? >:(

benim bildiğim kadarıyla manejerler anadolu kulüplerine afrikadan falan adamlar öneriyor.transferler o şekilde oluyor.
örneğin ; geçenlerde denemeye gelen sidy fall bizden önce 2 anadolu takımının kampından beğenilmeyerek gönderilmişti...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: nomak55 - 14 August 2008, 17:40:29
... ben bu hocanın herif 3 maç süper oynadı bi maç kötü oynadı diye adammı gönderillir ayıptır ya...karşıyaka maçında oynadığı oyun sonrasında her yerde süper 2 - 3 tane harika pozisyonlar çıkarttı gven veriyor diye çıkmadımı bu adam anlayamıyorum.. destek verelimde dinamitte koymasınlar takımın altına

Nomak kardeş kaleci hala takımda kaleciyi göndermediler yeni denenen forvet oyuncusunu göndermişler ;) Kaleciylede herhalde sözleşme imzalicaklar ve sanırım bu yıl as kalecimiz olacak bizim :D:D

Sercan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 August 2008, 17:59:53
   Nomak kardeş kaleci hala takımda kaleciyi göndermediler yeni denenen forvet oyuncusunu göndermişler ;) Kaleciylede herhalde sözleşme imzalicaklar ve sanırım bu yıl as kalecimiz olacak bizim :D:D

ewet:D:D öle olcak ii bi kaleciye benziyo

Clint_Eastwood

Latif Salifu gelmeli kesinlikle... Çok iyi referansı var adamın...

oguz_5528

14 August 2008, 22:13:58 #1286 Son düzenlenme: 14 August 2008, 23:46:07 oguz_5528
Hayrettin Gümüşdağ  bu akşam sporr 55 programına konuştu ...arklar denenen kaleci cengizi almışlar ..Hayrettin Hoca, Mandandanın boyu kısa,ama çok ii refleksleri war dedii Mandandanın durumu yarın yrn belli olacakmış...Samsunspor1=Ispartaspor1 bugün oynamışlar benmde yeni haberm oldu (gol burhan bzde)...Hayrettin Hoca Hazırlık maçı sonuçlarının ölçü olmadığını söyledi..Ayrıca genç Atalay sol kanatta çok iii performans çıkarıyormuş Samet Uzun da Çok iiymiş...Samsunspor için izlediği 4 ganalı futbolcu rusya ve ingiltere kuluplerine yüksek bonservis bedelleriyle gitmişler...(içlerinde latifde oalbilir)......lamine de cuma namazına kalmadıı ülkesine döndü artık fransada klar:D

Sadece Samsunspor

al işte bak adamlar hemen ingiltereye gittiler - biz daha çok futbolcu kaçırırız biz - hyypia gidi adamı kaçıran onlarıda kaçırır

oguz_5528

bi ii haber wereyim maraton üstte maç seyredebilecez...;)

nomak55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 August 2008, 17:59:53

oh be gereksiz telaş yaptım o zaman pardon :D yanlış anlaşılma oldu kanımca ama bi forvet lazım bize brezilyada falan yokmu acaba ki